Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geç döllenme olması için birliktelik olması gerekmez mi bida birliktelik zaten olmadı en son 22 gün önce olmustı ben şuan bebek istemiyorum zaten inş değilimdir çünkü illa çıkardı idrarda adetten gecikmesinden 2 gün sonrs yaptım sonuçta
ilk yaptığım teste çift çizgi gördüm bugün üst üste yaptığım 2 testte negatif adetime 6 gün var sizce hangisi doğru lütfen yardımcı olur musunuz ? Eki Görüntüle 2636378 Eki Görüntüle 2636379
Kafamda deli sorular üç tane teste de aynı idrar miktarı damlattım ama markaları farklı gebe değil miyim anlamadım sabah ilk işim tekrar test yapmak olacak.
Kafamda deli sorular üç tane teste de aynı idrar miktarı damlattım ama markaları farklı gebe değil miyim anlamadım sabah ilk işim tekrar test yapmak olacak.
bugün gene aynı marka ile yaptım gene bu şekilde çıktı Diğer marka testler hep negatif. Yarın adet olmam gerek bakalım ne olacak. Belim aşırı agriuor adet sancılarım da var
bugün gene aynı marka ile yaptım gene bu şekilde çıktı Diğer marka testler hep negatif. Yarın adet olmam gerek bakalım ne olacak. Belim aşırı agriuor adet sancılarım da var Eki Görüntüle 2638638
Bu marka testte pozitif görüyorsun diğer markalar negatif hangisi hatalı acaba. Yarın sabaha testin var mı tekrar dene bakalım yine çıkarsa kan ver bu kadar ısrarla çizgi çıkıyosa vardır bişiler
Bu marka testte pozitif görüyorsun diğer markalar negatif hangisi hatalı acaba. Yarın sabaha testin var mı tekrar dene bakalım yine çıkarsa kan ver bu kadar ısrarla çizgi çıkıyosa vardır bişiler