Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çift çizgi pozitif demekti sanırım. Hayırlı olsun.Reglme 4 gün kala yaptım goguslerim çok ağrıyordu ve kasiklarim batiyordu ilk idrarım ile yaptım 5 dakika sonra böyle oldu erken gebelik testi salı günü de kan vermeye gideceğim sizce gebe miyim?
Hayırlı olsun canim kan testi verip netlestirmelisin bariz bi sekilde cikmis gebelikReglme 4 gün kala yaptım goguslerim çok ağrıyordu ve kasiklarim batiyordu ilk idrarım ile yaptım 5 dakika sonra böyle oldu erken gebelik testi salı günü de kan vermeye gideceğim sizce gebe miyim?
Merhaba kan verdiniz miReglme 4 gün kala yaptım goguslerim çok ağrıyordu ve kasiklarim batiyordu ilk idrarım ile yaptım 5 dakika sonra böyle oldu erken gebelik testi salı günü de kan vermeye gideceğim sizce gebe miyim?
Yok vermedim ya daha adetime 5 gun varMerhaba kan verdiniz mi
Benimki pozitif çıktı kızlar 5+2Yok vermedim ya daha adetime 5 gun var
Bende kan verdim çıktı sizin kaç çıktıBenimki pozitif çıktı kızlar 5+2
Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. ❤Benimki pozitif çıktı kızlar 5+2
Sağol Allah razı olsun sizinde benm 263 çıktıHayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. ❤
Ay karıştırdınız sanırım, ben hamile değilim. Hamile olan diğer arkadaşı tebrik ettim sadece. Sizi de tebrik ederim. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.Sağol Allah razı olsun sizinde benm 263 çıktı