Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gamze harikasın.dilerim herşeyin hayırlısı olur ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın.adetini bir gün geçincede testte belli oluyormu gerçekten bende ocak ayında düşük yapmıştım.bu ayda sanki olabilirim gibi geliyor çünkü göğüs uclarım acıyor.ya senin ne gibi belirtilerin oldu.yani bel ağrısı falan ayrıntısıyla yazarmısın yavrusunun annesi.
Hayırlı olsun canım gözün aydın. İnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın canım ya. Darısı başımıza inşallah.:teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:
gamzecim çok sevindim hayırlı olsun,bana da bir umut oldun,bende şubat ayında bir düşük yaptım ve herkes düşükten sonra uzun süre bebeğin olmaz diyordu,senin bebişin benimde içimde sevinç çığlıkları yarattı :)
takvim için erken değilmi daha ,doktora gidip görmeden yapmak istemiyorum ben aslında.hesabıma göre 3 haftalık felan şimdi,nisanın 20sinden beri karnımda aşırı bi şişkinlik vardı tahminimce 18.19 nisanda hamile kaldım ben.yapıyımmı takvim şimdi,ne dersiniz.