Kızlar taşındım, Yeni evimi görmek isteyenler buyursun,

salondaki uyum bi harika benim tarzim degil ama hic goz yormayan asil bi ortam yakalamissiniz huzurla oturun ins

cigdemcigim piril piril tertemiz evin var .
özelllikle mutfagina bayildim
ailenle birlikte juzurlu,mutlu oturman dilegiyle canimcim

evinize bakarken içim dinlendi gözü yormayan bir eviniz var ama ben bir mutfak tutkunu olarak mutfağınızı çok beğendim.Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin...

mujtfağınız çokk şık modern.tertemiz.maşallah.bende 6,5 yılık evliyim,yemek odası takımı aynı sadece benimkisi koyu kahvesi eskitme diyorlar snaırım.eşyalarınızı değiştirmemişsiniz iyide etmişsiniz daha yepyenii...ama bence oturma odasına yeşilli kremli bir halı sererseniz çok hoş görünür.allah ağız tadınızı bozmasın.

çok hoş eviniz huzurla oturun. mutfak harikaaaa. eşyalar gerçekten çok yeni değiştirmeye gerek yok. bişey sormak istiyorum benimde balkonum katlanır cam kışın ufoyla kullanabiliyor musunuz? ısınıyor mu? yazın çok rahat ama kışı düşünüyorum. mutfağım da küçük maalesef.

çok hoş eviniz huzurla oturun. mutfak harikaaaa. eşyalar gerçekten çok yeni değiştirmeye gerek yok. bişey sormak istiyorum benimde balkonum katlanır cam kışın ufoyla kullanabiliyor musunuz? ısınıyor mu? yazın çok rahat ama kışı düşünüyorum. mutfağım da küçük maalesef.

canım bizimde bolkonda uzun bir petek var ama malesef çok soğuklarda hiç faydası yok..
Ben ufo kullanmıyorum ama kullanları biliyorum pek ısınılmıyor

mujtfağınız çokk şık modern.tertemiz.maşallah.bende 6,5 yılık evliyim,yemek odası takımı aynı sadece benimkisi koyu kahvesi eskitme diyorlar snaırım.eşyalarınızı değiştirmemişsiniz iyide etmişsiniz daha yepyenii...ama bence oturma odasına yeşilli kremli bir halı sererseniz çok hoş görünür.allah ağız tadınızı bozmasın.

canım oturma odası halım yeşilli kremli ama fotoda soluk çıkmış biraz,
önerin için teşşekkürler

ben çok beğendim çok toplu ve tertemiz bir ev..
eşyalar çok da önemli değil ki eşyalarında çok iyi bu arada evi nasıl düzenlediğin derleyip topladığın önemli..çok sade kalabalık eden hiç bişi yok

ben çok beğendim çok toplu ve tertemiz bir ev..
eşyalar çok da önemli değil ki eşyalarında çok iyi bu arada evi nasıl düzenlediğin derleyip topladığın önemli..çok sade kalabalık eden hiç bişi yok

çok teşekkür ederim canım,
oldum olası, eşya dolu ev sevmem,
sade olsun göz yormasın yeter benim içinn,
sizlerde beğenince daha bi mutlu oldum...

daha önce de yazmış olabilirim farkında değilim eviniz gerçekten çok güzel bir kere salonunuz harika çoğu eve değer .Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

çok güsel yep yeni bir ev tertemiz.. ağız tadıyla oturun..

buna aynen katılıyorum sadece salondaki halılar paspas gibi kalmış ortada o da salonun çk geniş olmasından kaynaklanıyor.kendi evinse keşke dha büyük 2 halı alsaydın daha hoş dururdu salonda yerler çıplak kalmış çünkü.

Back
X