Kızlar taşındım, Yeni evimi görmek isteyenler buyursun,

İyi ve güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler,
İsteyen herkesin gönlüne göre bir evi olsun inşallah..

ay canım evin eşyalar hariç benm bi önceki evimin aynısı 4 yıl oturdum birden görünce önce şaşırdım sonra özledim hayırlı uğurlu olsun sağlık ve mutlulukla yaşa....

Oturma odandaki iki ufak koltugun arasindaki vazo ve cicekler haric gözüme birsey batmadi.
Güle güle oturun insallah :nazar:

evin çok hoş görünüyor canım özelliklede salonun çok geniş ve ferah olmuş.ailenle birlikte güle güle oturmanı dilerim

çok ferah bi salonun var ve de çok şık bi mutfağın
ama en güzeli göz yormayan sade ama şık bi evin var canıımm opuyorumnanaktan
Allah güle güle huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah
bir de hayırlısıyla bi ev sahibi olmanızı a.s.

masallah eviniz hicde cocuklu eve benzemiyor..ne cocuklu evler gordum..... 1 cocukla kendini rezil edenler.siz 2 cocukla mis gibi eviniz.sanki yeni gelin evini gezdim..oturma odasi,misafir odasina gore daha modern:) yerinizde olsam.misafir odasindakini oturma odasi,oturma odasindakinide misafir odasiyla degisirdimki,eskiyince yenisini alayim:) birde suslemeler cok guzel.ama ortusuz dahada guzel olur diye dusunuyorum..ozelliklede sehba ustundeki ortulerle,o antika gorunumlu suslemeler uymamis..ama evinizin masallahi:nazar: var dogrusu

bende yeni taşındım nasıl özen dim bende iyice bi yerleşiyim evimi de bi güzel temizleyeyim bende koyacam buraya inşalah yuvamın fotolarını güle güle oturun canım cok güzelmiş evin

Back
X