Kızlar tarlusal içtim ve gene adet olmadim

Kokunhuzur_2014 Kokunhuzur_2014 evet doktor tarlusaldan 10 gun sonraya kadar bekle dedigi icin bekliyorm.3 hafta once hcg 0.100du 2 hafta once 1 cikti.o yuzden negatif dedi doktor tarlusal vermsti.ama bu kadar gecikmede cok anormal.kistim falanda yok cunku.temiz dedi alttan muayene etmisti.en son 7 eylulde adet olmustm.35 gunde bir oluyorm.cok gecti gec dollenme olablr diye umut ediyorum
Nasilsin cnm gittin mi dr a merak ettin seni

Kokunhuzur_2014 Kokunhuzur_2014 canim henuz gitmedim dun yine idrar testi yaptim tek cizgi :KK43: bugun tarlusaldan sonraki 10.günüm ama gelen giden yok.en kisa zamanda kan testi yaptircam ama.hamile olsam heralde bu kadar zamanda cikardi diye pek umudum kalmadi
Ama testin pozitifti acaba tutunamadi mi yarin bi kan ver bence yada test bozuk olmus olabilir negatif cikan olmam gerekirdi simdiye kadar

Kokunhuzur_2014 Kokunhuzur_2014 canim henuz gitmedim dun yine idrar testi yaptim tek cizgi :KK43: bugun tarlusaldan sonraki 10.günüm ama gelen giden yok.en kisa zamanda kan testi yaptircam ama.hamile olsam heralde bu kadar zamanda cikardi diye pek umudum kalmadi

Bende tarlusal kulandım dr. vermişti hapı kullanmaya başlamadan önce test yapmıştım hamile degildim hapı kullanmaya başladım o sırada hapı araştırdım hapı kullanıpta gebe kalan oluyormuş eczaneye gidip sordum böyle bişey varmı diye degerlendirirseniz olabilir dedi çünkü ilk başlarda hap yumurtlamayı güçlendiriyormuş. Benimde hapım biteli 5 buçuk gün oldu dayanamadım eger hamile kalmışsam çıkar dedim test yaptım 1 saat önce negatif tek çizgi çıktı:KK43: gerçi hap bittikten 10 yada 15 gün içinde regl oluyormuş bekleyip kan testide yapsam mı

Yaptım canım 5 ocakta kan testi yaptırdım negatif çıktı idrar testlerim de negatif çıkıyor
Canım ya bu testlerin bize kastı filan mı var bende bugün yaptın negatif dedi o degil varsa bile insan yok diye üzülünce de tutmuyor muş valla bende haftaya bugün regl yada hamile kaldım kaldım yoksa doktora gidecem rabbim herkesede versin bizede hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşllh amiinnnnnn

Canım ya bu testlerin bize kastı filan mı var bende bugün yaptın negatif dedi o degil varsa bile insan yok diye üzülünce de tutmuyor muş valla bende haftaya bugün regl yada hamile kaldım kaldım yoksa doktora gidecem rabbim herkesede versin bizede hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşllh amiinnnnnn
Âmin canım benim inşallah valla ben artık bu idrar testlerinde iki koyuluğu aynı şekilde görmeden inanmayacağım sanırım dün akşam da hafif koyu renkli bir akıntı oldu bu akşam da oldu olacaksam olayım artık iyice gerildim vallahi

Tarlusalin ben yumurta catlatma etkisi olduguna inaniyorum:) bende aylarca adet olmam normalde, tarlusal kullanirken hamile kalmistim. Hic kendi kendine catlamayan yumurtam o ay tarlusal icince catlamis!

Ben bebegimi kaybettim ama doktorum tarlusalla alakali olmadigini soyledi. Cunku 9. Haftaya kadar hic bir sorun yoktu ne kanama ne gelisim. Muhtemelen baska bi sebepten oldu bebegim

Âmin canım benim inşallah valla ben artık bu idrar testlerinde iki koyuluğu aynı şekilde görmeden inanmayacağım sanırım dün akşam da hafif koyu renkli bir akıntı oldu bu akşam da oldu olacaksam olayım artık iyice gerildim vallahi
Canım hiç gerilme gerilip sitres yaparsan olacagıda varsa olmazmış annem derdi hep banada

Tarlusalin ben yumurta catlatma etkisi olduguna inaniyorum:) bende aylarca adet olmam normalde, tarlusal kullanirken hamile kalmistim. Hic kendi kendine catlamayan yumurtam o ay tarlusal icince catlamis!

Ben bebegimi kaybettim ama doktorum tarlusalla alakali olmadigini soyledi. Cunku 9. Haftaya kadar hic bir sorun yoktu ne kanama ne gelisim. Muhtemelen baska bi sebepten oldu bebegim
Cnm ya senin adına çok üzüldüm herşeyde vardır bir hayır elbet rabbim hayırlısı neyse onu versin hepimize

Çatlama ignesi derken cnm ne işeyarıyor
Bend pco var canım yumurta gelişmiyor gelişen de çatlayamadıpı için kist oluyor ilaçla yumurtayı geliştirip çatlatma iğnesi ile çatlatacaklar ve ilişki günü söyleyecek doktor o günlerde ilişki yaşayacaksın ve 15 gün Sonra hamile değilsen adet olmuyorsun hamile işen adetin geliyor

X