Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
direkt sildik cıktıgı an icine de aktigini dusunmuyoruz ustteydim cunku baska ne yapabilirim ella harici ilk defa yasiyorum boyle bisekalabilirsin Ella da %100 güvenilir değil ki bu şekilde hamile kalan çok
Ya sevişin ya sevişmeyin. Sürtünmeyin artık ne olur.
Ella da masum bir ilaç değil, bu yıl içinde bir daha kullanmayın.
Yapabileceğiniz başka bir şey yok. Bundan sonrası için ilişki yaşamayı düşünüyorsanız korunacaksınız.evet 2den fazla onerilmiyormus kullanılması bidaha yapmayız dersini cikardik maalesef ama suan onlemek icin yapabilecegim her seyi yapmak istiyorum gec kalmadan
![]()
tesekkur ederim acıklamanız icinYapabileceğiniz başka bir şey yok. Bundan sonrası için ilişki yaşamayı düşünüyorsanız korunacaksınız.
Ella adet düzenini bozabilir, diğer ay adet gecikirse hamileyim diye stres yapmayın
evet penetrasyon olmadi fark ettigimizde de silip sonlandirdik devam etmedik prezervatif de hep takılıydı tesekkur ederim acıklamanız icin. Umarım hamile kalırsınızSiz ilişkiye girmemişsiniz öncelikle. Prezervatif öyle çıkmaz ya senin ıslaklığındır ya da preservstifin kendi ıslaklığı oluyor odur. Boşalınca hunharca devam etmediyseniz tabi bir şeylere. Biz bu ay eşimle defalarca ilişki yaşadık yumurtlama dönemine de getirdik hala kesin değil hamile olacağım umutla bekliyorum. O dediğin şey kolay olmuyor yani
Ella da içmişsin artık başka yapacak bir şey yok bekleyeceksin ama olma ihtimali yok benceevet penetrasyon olmadi fark ettigimizde de silip sonlandirdik devam etmedik prezervatif de hep takılıydı tesekkur ederim acıklamanız icin. Umarım hamile kalırsınızilk defa basima geldigi icin panik oldum kucuk bir ihtimal de olsa
![]()
tesekkur ederim zaten adet dongulerim uzun daha da uzarsa panik yapardim buyuk ihtimal sagolun acıklama icinHamile kalmazsiniz. Adetiniz gecikirsede telaslanmayin adet dongusunu bozuyor ertesi gun hapi
umarim dediginiz gibi olurElla da içmişsin artık başka yapacak bir şey yok bekleyeceksin ama olma ihtimali yok bence![]()
Hangimiz bu şekilde değildik ki o yaşlardaykenSiz ilişkiye girmemişsiniz öncelikle. Prezervatif öyle çıkmaz ya senin ıslaklığındır ya da preservstifin kendi ıslaklığı oluyor odur. Boşalınca hunharca devam etmediyseniz tabi bir şeylere. Biz bu ay eşimle defalarca ilişki yaşadık yumurtlama dönemine de getirdik hala kesin değil hamile olacağım umutla bekliyorum. O dediğin şey kolay olmuyor yani
Penetrasyon olmadan prezervatif takmak mi? Demirden bu kadar korkan trene binmesin arkadaş?evet penetrasyon olmadi fark ettigimizde de silip sonlandirdik devam etmedik prezervatif de hep takılıydı tesekkur ederim acıklamanız icin. Umarım hamile kalırsınızilk defa basima geldigi icin panik oldum kucuk bir ihtimal de olsa
![]()
ee burdaki sorma amacınız ne anlamadımdirekt sildik cıktıgı an icine de aktigini dusunmuyoruz ustteydim cunku baska ne yapabilirim ella harici ilk defa yasiyorum boyle bise
Ella hormonlarınızı mahvedebilir. Bence bir daha Ella kullanmayın. Eğer sperm klitorisin üst kısmına bulaştıysa gebelik ihtimali az da olsa var. Ama gebelik olacağını sanmıyorum hap içmissiniz sonuçta.kızlar dun sevgilimle sürtünme yoluyla iliskiye girdik korunuyorduk en son sevgilim bosalırken kondom sürtünmeden dolayı kaymıs sanirim biraz benim klitorisimin ust kısmına da bulasti spermin kondomdan cıkan az kısmı. bugun ella ictim bise olur mu suphesinden. bu sekilde hamile kalma olasiligim var mi ve ella yeterli mi
Ya ordan nasıl hamile kalasın ki boşuna bile almışsın bence ilacı. Kendini strese sokma o da regliyi ileri atar hamileyim falan sanırsınkızlar dun sevgilimle sürtünme yoluyla iliskiye girdik korunuyorduk en son sevgilim bosalırken kondom sürtünmeden dolayı kaymıs sanirim biraz benim klitorisimin ust kısmına da bulasti spermin kondomdan cıkan az kısmı. bugun ella ictim bise olur mu suphesinden. bu sekilde hamile kalma olasiligim var mi ve ella yeterli mi
kızlar dun sevgilimle sürtünme yoluyla iliskiye girdik korunuyorduk en son sevgilim bosalırken kondom sürtünmeden dolayı kaymıs sanirim biraz benim klitorisimin ust kısmına da bulasti spermin kondomdan cıkan az kısmı. bugun ella ictim bise olur mu suphesinden. bu sekilde hamile kalma olasiligim var mi ve ella yeterli mi