• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sürtünme yoluyla iliskiye girdik

😔😔evet 2den fazla onerilmiyormus kullanılması bidaha yapmayız dersini cikardik maalesef ama suan onlemek icin yapabilecegim her seyi yapmak istiyorum gec kalmadan 🙏🏻🙏🏻
Yapabileceğiniz başka bir şey yok. Bundan sonrası için ilişki yaşamayı düşünüyorsanız korunacaksınız.
Ella adet düzenini bozabilir, diğer ay adet gecikirse hamileyim diye stres yapmayın

Siz ilişkiye girmemişsiniz öncelikle. Prezervatif öyle çıkmaz ya senin ıslaklığındır ya da preservstifin kendi ıslaklığı oluyor odur. Boşalınca hunharca devam etmediyseniz tabi bir şeylere. Biz bu ay eşimle defalarca ilişki yaşadık yumurtlama dönemine de getirdik hala kesin değil hamile olacağım umutla bekliyorum. O dediğin şey kolay olmuyor yani

Siz ilişkiye girmemişsiniz öncelikle. Prezervatif öyle çıkmaz ya senin ıslaklığındır ya da preservstifin kendi ıslaklığı oluyor odur. Boşalınca hunharca devam etmediyseniz tabi bir şeylere. Biz bu ay eşimle defalarca ilişki yaşadık yumurtlama dönemine de getirdik hala kesin değil hamile olacağım umutla bekliyorum. O dediğin şey kolay olmuyor yani
evet penetrasyon olmadi fark ettigimizde de silip sonlandirdik devam etmedik prezervatif de hep takılıydı tesekkur ederim acıklamanız icin. Umarım hamile kalırsınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ilk defa basima geldigi icin panik oldum kucuk bir ihtimal de olsa 😔

evet penetrasyon olmadi fark ettigimizde de silip sonlandirdik devam etmedik prezervatif de hep takılıydı tesekkur ederim acıklamanız icin. Umarım hamile kalırsınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ilk defa basima geldigi icin panik oldum kucuk bir ihtimal de olsa 😔
Ella da içmişsin artık başka yapacak bir şey yok bekleyeceksin ama olma ihtimali yok bence 🙃

Hangimiz bu şekilde değildik ki o yaşlardayken😁

Penetrasyon olmadan prezervatif takmak mi? Demirden bu kadar korkan trene binmesin arkadaş?😁

kızlar dun sevgilimle sürtünme yoluyla iliskiye girdik korunuyorduk en son sevgilim bosalırken kondom sürtünmeden dolayı kaymıs sanirim biraz benim klitorisimin ust kısmına da bulasti spermin kondomdan cıkan az kısmı. bugun ella ictim bise olur mu suphesinden. bu sekilde hamile kalma olasiligim var mi ve ella yeterli mi
Ella hormonlarınızı mahvedebilir. Bence bir daha Ella kullanmayın. Eğer sperm klitorisin üst kısmına bulaştıysa gebelik ihtimali az da olsa var. Ama gebelik olacağını sanmıyorum hap içmissiniz sonuçta.

kızlar dun sevgilimle sürtünme yoluyla iliskiye girdik korunuyorduk en son sevgilim bosalırken kondom sürtünmeden dolayı kaymıs sanirim biraz benim klitorisimin ust kısmına da bulasti spermin kondomdan cıkan az kısmı. bugun ella ictim bise olur mu suphesinden. bu sekilde hamile kalma olasiligim var mi ve ella yeterli mi
Ya ordan nasıl hamile kalasın ki boşuna bile almışsın bence ilacı. Kendini strese sokma o da regliyi ileri atar hamileyim falan sanırsın😂

Ella korunma yöntemi değil dış gebelige sebep oluyormus ellacilar sayesinde bı ara kafaya taktım okudum araştırdım, senin konunda gebelik oluşturacak koşul yok. Sürtünmeyin, doğru düzgün korunun işte.

Back