- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
Tecavüz mu yoksa sonradan pişman mı oldunuz?
Sen böyle bir hayvanla evlenmek ıstermısın? bana bunları zorla yaptı
Pisman olup sonra tecavüz diye iddia edende var yani. Gercekten tecavüz olsa konuyu baştan baska yazardı. Burda tepkiler gelince zorla oldu diye yazdı
Evlenmeyi düşünüp erkek arkadasımla birşeyler yasadık diyip sonra bana bunu zorla yaptı diyorsunuz
Önce kendinize karsı dürüst olun
Ki zorla yapılan şey yarım kalmazdı emin olun buraya tecavüze ugradım diye konu acardınız
Birseyler yapmaya çalışırken siz naptiniz baktinizmi? Evlenmeyi düşünmüyorsan neden birseyler yapmasına izin verdinki? ?Evlenmeyı dusundugum erkek arkadasımla bırseyler yasadık malesef sürtünerek bırseyler yapmaya calıstı ve kan geldı
Arkadaslar ben bırlıkte olmadımkı nasıl kan gelır hala anlamıyorum
Erkek arkadasımla evlenmekte ıstemıyorum artık
Ben baskasıyla evlensem yıne kan gelırmı?
Yoksa baska bır cozüm bulacam malesef
Nasıl sürtündüyseniz adam kıvılcım çıkartmış herhalde.
Sanki o sırada yanlarindaymissiniz gibi yazmissiniz
Evet çok var hem de. Pişman olunan ilişki oluyor sana tecavüz. O yüzden evlilik disi cinsellik yaşayan erkeklerin de dikkatli olması gerek. Çok baş agritabilir bu mevzu.Pisman olup sonra tecavüz diye iddia edende var yani. Gercekten tecavüz olsa konuyu baştan baska yazardı. Burda tepkiler gelince zorla oldu diye yazdı
madem öyle ; kızlık zarından başkasıyla birlikte olduğumda kan gelir mi derdine düşene kadar en yakın karakola gidip şikayetçi olman daha doğru olmaz mı?Sen böyle bir hayvanla evlenmek ıstermısın? bana bunları zorla yaptı
iyiydi buNasıl sürtündüyseniz adam kıvılcım çıkartmış herhalde.
MerhabaEvlenmeyı dusundugum erkek arkadasımla bırseyler yasadık malesef sürtünerek bırseyler yapmaya calıstı ve kan geldı
Arkadaslar ben bırlıkte olmadımkı nasıl kan gelır hala anlamıyorum
Erkek arkadasımla evlenmekte ıstemıyorum artık
Ben baskasıyla evlensem yıne kan gelırmı?
Yoksa baska bır cozüm bulacam malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?