kızlar şu konuya bi el atıverin lütfen .. :(

Nora Hakan'a "eğer bir şeyler yaşayacaksak aramızda bir sevgililik ilişkisi olmalı" şeklinde kendi kurallarını belirtmediği sürece hakan bu şekilde devam eder.

sonuçta hakan şu an halinden memnun. bağlanmak istemiyor.

diğer bir değişle başka kadınlardan da mahrum kalmak istemiyor.

çünkü karşısındaki kadın onu bu şekilde kabul etmiş zaten. neden kendini sıkıntıya soksun ki

Evet, bakışmalar karşılıklıymış, işte dediğim gibi, adamın üç sene bakması başka kızlara da bakıyor olabileceği için akıllarda çok bi çaresiz imgesi yaratmıyor. Olan kadının profile oluyor. :/
Nora'nın profilini değiştirmesi / düzeltmesi mümkün değil artık adam hafızasını kaybetmedikçe. Onun için konuşmanız havada kalmasın,adamın nora ile arada bi gelip eğlendiği gerçeğini hatırlatarak nokta koyun konuya hep ki nora'nın unutması kolaylaşsın. Nefret > aşk çünkü.
İlk aşk acısıysa tabi, kendisi kabul etmez, istemez falan ama, ben 'çiviçiviyi söker' taraftarıyımdır, onu mümkün olduğunca yeni insanların olduğu ortamlara sokup yeni bir çivi bulmasını, bişey hissetmese de hiç olmazsa flört etmesini falan sağlayın, yönlendirin.
Umarım kısa zamanda atlatır.

Namus takıntım yoktur yanlış anlaşılmasın ama ilk buluşmada adamla birlike olmak hiç bir zaman iyi sonuçlar getirmez .Adam sadece cinsellik için görüşüyor arkadaşınla bununla kalsa yine iyi arkadaşlarıylada birlikte olmasını bekliyor çok yanlış bir yolda başı daha fazla belaya girmeden uzaklaşsın o adamdan ...

hakandan hicbisey olmaz.
norada bu gibi hikayelerin tekrarlanmasini istemiyorsa hayatinda, kendine biraz ceki düzen vermeli.
yanlis anlamasin lütfen ama hareketleri biraz dengesiz.

bende onu yapmaya çalıştım ama önce içki olayına kesin bi çözüm getirelim bence ondan sonra bi çivi olayına girişeyim diyorum, birde tamam çok samimiyiz ama bu kadar da hayatına müdahil olmam ne kadar doğru bilmiyorum, üzülüyor görüyorum, hatalar yaptı farkında, kendini direk "kötü kadın" olarak yorumlaması beni çok üzüyor. herkes hata yapar, bende "aman allahım ben ne yaptım" diyecek şekilde hatalar yaptım ama ders aldım geçti gitti, acısı çok yeni olduğu için kabulenemiyor ama inşallah geçicek, o hakanı bi bulsam geberticem zaten herife bak ona bişi olmuyor hayatına devam ediyor nora ne halde pislik umarım dediğin gibi kısa zamanda atlatır

diğer adamla yakınlaşmasına ses çıkarmamasından dolayı dediniz dimi, valla o olaya hala akıl sır erdiremedim, ha birde şöyle bi durum var, ikimiz birlikte gitmiştik hakanın yanında birde bi arkadaşı vardı akılları sıra onu da bana ayarlayacaklar, ikisini de bir tersleme tersledim bana gıcık oldular sonra böyle klüp gibi bi yerdeydik artık başım ağrıdı nora gel gidelim dedim biz çıktık resmen arkamızdan bile gelmediler! arayıp ne oldu eve gittiniz mi hiç bişi yok! saat gecenin ikisi nora arabasını başka yere bırakmıştı kız başımıza oraya gittik ve hiç aramadılar! ben o zaman dedim al bak hakan bu kadar adam diye nora da aynısını dedi ama işte bi süre sonra kendine laf geçiremedi demekki aradan aylar geçti telefonum çaldı baktım nora bi açtım hakan utanmaz naber diyor bana gerizekalı

Hem beraber buluşup herşeyi yaşayacaklar hemde adama " sevgili falan yapmam seni "tiripleri atacak ; tabiki adamın işine gelir.

Bu yüzden ikinci , ucuncu buluşmayı yapmıştır. Nasılsa kadında takılıyor, bende takıldam sorun olmaz diye düşünerek.
Tabiki yanyana herşey güzel olacak adam için ..

Yapacak birşey yok maalesef. Adamın niyeti baştan belliymiş. Niyeti olan kişi ergenler gibi camdan bakışmaz 3 yıl gibi bir sürede.
Gider adam gibi srlamlaşır, konuşur niyetini söyler. Bu cool takılmak değilki.

Nora arkadas icip adamla bi seyler yasayip yani sarhoslugun arkasina siginip bir seyler yasadigi icin bunu soyluyorum. Hakan ciddiye almamis cani istediginde gorusmus sonra yol vermis. Nora daha fazla bu adamin oyuncagi olmasin kendine olan saygisini kaybetmesin.

ı

Evet ses çıkarmıyor bir süre sonra açık açık söler bile arkadaşıyla sevişmesini ya da grup olayına girmelerini filan daha çok iğrenç şeyler duyar bu adamdan işin kötüsü videolarını çeker şantaj yaparlar arkadaşınız özellikle buna çok müsayit alkole dayanıklı olmadığından lütfen başına daha kötü şeyler gelmeden uzaklaşsın bu yazdıklarımı aynen anlatın ben en yakınım olan birinden duydum bu tarz şeyleri en kötü günleri böyle olsun yani beterin beteri var

ay tüylerim diken diken oldu !! allah korusun!! zaten çok şükür artık hiç bir şekilde görüşme gibi bi ihtimalleri yok ama adam kapısının önünde her gün gördükçe kötü oluyor ve ben yanında değilim her daim çok aklım kalıyor inşallah şu tatil işlerine girdiğimizde belki karşısına biraz daha iyi daha düzgün biri çıkar da unutur o karaktersiz pisliği

Arkadaşınız hala telini engellememiş adam naber diye sorabilior ben olsam bırak engellemeyi hattımı komple değiştirirdim aklınızın kalması çok normal siz bile arkadaşınızın yine o adamla görüşebileceğini hissediyorsunuz bence artık güzel konuşmaları bırakıp yıldırıcı ve korkutucu konuşmalar yapmanız gerek

kaçan kovalanır olmuş biraz.. cool adam tripleri çekici gelmiş. onun hakkını avcuna vermek lazım. yokmuş gibi hayatına devam etmek zorunda.

kesinlikle haklısınız.. yok hattını değiştirdi yeni numarasınu bilmiyor ama her gün kapıdan çıktığında karşısında ilk onu görüyor tam karşısında çalışıyor çünkü şimdilik izmirde nora dönünce antalyaya gidecek iki kere o arada ümidim var baya gitmeden önce görüşürüm diyorum konuşuruz en azından hani bak neler duydum kızım ucuz atlattın ya böyle olsaydı gibi bir konuşma yaparım dedim, sonra zaten ikimiz tatile gidicez o zaman aklımda kalmaz onda, şimdi düşündüm de acaba buraya yazıp fikir aldığımı duysa bana kızarmıydı

kaçan kovalanır olmuş biraz.. cool adam tripleri çekici gelmiş. onun hakkını avcuna vermek lazım. yokmuş gibi hayatına devam etmek zorunda.

ha bunu duyunca aklıma şu geldi, ikisinin de bir huyu var, birbirlerini elde ettikten sonra tamamen sıkılıyorlar! yani norada bu huy hep vardı malesef ama anladığımız kadarıyla hakanda da var! mesela hakan şu saniye kapısına gelse seni unutamadım dese bitti nora birdaha onun yüzüne bakmaz saniyede soğur, evet ilginç ama gerçek :) keşke şimdi gelse de soğusa :)

Her buluştuklarında muhteşem geceler geçirmişler işte he daha ne olsun

daha buluştukları ilk gece adamın yatağına girmiş daha ne bekliyor ki?

ciddiye alıp evlenmesini filan mı

o adama müdahale etmemesinin nedeni de muhtemelen rahat bir kız nasıl olsa diye düşünmesinden ötürüdür

Sen onun iyiliği için uğraşıyorsun ayrıca kim olduğunu aleni yazmadın ki kızacağını sanmıyorum sen iyi bir arkadaşsın kendine bunu dert edip çare arıyorsun bence nora çok şanslı :) nora benim kuzenim gibi aynı şeleri daha beterlerini yaşadı ve ben de sürekli onun peşinden koştum şimdi evli ve iki çocuğu var :) nora halt etmiş yanında düşün ben sessiz sakin bir tiptim anca iş güç kariyer derdinden yeni evlendim yani bunlarda geçer ama temkinli olsun lütfen

inşallah herşey çok güzel olur çokta mutlu olur.. unutsun gitsin istiyorum şu adamı oda unutmak istiyor ama anca yanında olup teselli edebiliyorum.. şu sil baştan filmi gerçek olsaydı keşke :)

Konuyu okuyuunca heyecanlandim yea ne guzel duygular durumlar takilmalar :) nora yoluna baksin adam onu tekrar arayip gorusmek isticek ilerde ama amaci yine takilmak olacak eger nora giderse yine takilacaklar yine nora tel bekliycek yine aranmiycak sonuc yine husran olacak ha sayet gitmezse kendini baska seylerle mesgul edip takmiyor gibi davranirsa cocuk aradiginda yaa isterdim gelmek ama su iisim var derse (yani kestirip atmicak ne goruscem be senle sen benle brlikte olup beni aramadin smdi ben snle gorusmucem vb tavir sergilemeden) gayet sevecen ve normal bir sekilde ya ne iyi olurdu ama bi arkadasimla bi planim var vs vs derse bu adam noraya asik oldugnu anlar ya da hirs yapar adi her neyse sonuc olarak nora kazanir benden soylemesi ama eger aglayip siizlanirsa vay sen beni kullandin vay sen ne bicim adamsin vay benimle birlikte oldun cekip gittin derse asla kazanamaz... Bu adamlar bunlardan anlamaz.. 89 yasindaki anneannemin bile dilinde olan klasik bir soz 'kacan kovalanir' malesef ... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…