- 2 Nisan 2013
- 330
- 195
-
- Konu Sahibi dorkorella
noraya selamlar aklını kullansın hakandan uzak dursun adam sadece eğleniyorselam kızlar yine ben, ama bu sefer kendim için değil bir kız arkadaşım için yazıyorum. komple karmaşık bir durum var ortada şimdiden uyarayım :)
şimdi benim arkadaşım ee ona nora diyelim karşımasın, nora karşı komşusu olan birinden hoşlanıyordu. hoşlandığı adama da hakan diyelim. bunlar bir 2 yıl kadar camdan cama bakıştılar. belli bir çekim vardı aralarında hepimiz seziyorduk ama nora konuşmak görüşmek için hiç bir adım atmadı çünkü komşuduydu. bir gün nora sıradan bir bara gittiğinde hakanı gördü, bunlar birdaha bakışmaya başladılar işte kıvılcım ozaman koptu. toplam 3 yıl boyunca kimseden bir ses çıkmadı ama bunlar türk filminde gibi sürekli bakıştılar. sonra bir gün birşey oldu birbirlerine numaralarını verdiler konuşmaya başladıalr ufaktan. hakan sözde cool takılmaya çalışıyor ama ilgileniyor belli. nora pek samimi canım cicim kelimelerinden hoşlanmaz, hakanda bu şekilde konuşunca hani "hayırdır ne bu samimiyet" gibilerinden birşey söyledi, hakanda gıcıklık yaptı konuşmadı. bunlar bi ara gereksiz bir sebepten telefonda da tartıştılar. sonra görüşme lafı geçti hakan norayı ekti, norada sinirlendi hakana baya kızdı, adam kapının önüne geldi arabasıyla orada ufak bir konuşma yaşandı sonra nora çıktı gitti. tekrar buluşma olayı çıktı bu sefer buluştular, adam noraya mükemmel davranmış, işte güller almış, yemek yemişler sonra bişiler olmuş aralarında. herneyse nora sarhoş olduğu için pek hatırlamıyor (öyle bi sorunu var malesef) sabah olmuş adam hala iyi davranıyor, evine bırakmış norayı, sonra hiç aramadı. akşam oldu nora bana yazıyor hala aramadı diye, dedim gözünü seveyim adama bişi deme seni bıraktı kalktı işe gitti mal almaya gitti yorgundur. tabi nora beni dinlemedi gitti içti o kızgınlıkla hakana "seni sevgilim falan mı yapacağımı zannettin işte yürü git işine" tarzında bir msj yazdı. (hata yaptığının farkında şu an) adam birdaha bişi yazmadı. nora taktı kafaya birde ben 15 yıldır tanıyorum onu hayatımda kimseden bu derece hoşlandığını hatırlamıyorum. gel gelelim bunlar tekrar görüştü, yine mükemmel bir gece geçti bu sefer sabah oldu adam aramıyor! bir gün geçti, iki gün geçti yok! iyice ifrit olduk, aradan baya zaman geçti sonra bunlar tekrar buluştu (ay çok karışık yazdım artık anladığınız kadarıyla kusura bakmayın lütfen) bu sefer yanlarında bi çift vardı, ilerleyen zamanda kız gitmiş iki adam birde nora kalmış, hakanın yanındaki adam bariz noraya sarkmış hakan hiç birşey yapmamış! sonra bende vardım yanlarında bir kere daha görüşüldü o zaman nora "sen benim neyimsin" yazdı hakan da "en güzel komşum " dedi. şimdi bu karmaşık durumun sonunda en son konuşma hakanın "yan yana iyiyz ama sonra daralıyorum" yazması ile bitti. hala birbirlerinin suratlarına bakmak zorundalar ama nora bu işin böyle bitmesini istemiyor. her gün onu görüyor sonuçta ve kız bir türlü yoluna devam edemiyor aklından çıkaramıyor, ben elimden gelen herşeyi yaptım inanın bir çıkış yolu bulamaz oldum. en fazla noranın yanında olup ona destek olabiliyorum. aklınıza bir çıkar yol geliyor mu? yani adam dengesiz bunu anladık, nora da başta öyle diyerek hata yaptı, ama hakan hiç bir zaman ilk adımı atmadı hep noradan bekledi.. bişeyler bulursanız yazarsanız çok sevinirim..
adam degıl nora dengesız hem de baya dengesız kusura bakma canım yazdıklarından bunu cıkardım sahsen bırı bana senı sevgılım yapacagımı mı sandın dese suratına bakmazdım bıdaselam kızlar yine ben, ama bu sefer kendim için değil bir kız arkadaşım için yazıyorum. komple karmaşık bir durum var ortada şimdiden uyarayım :)
şimdi benim arkadaşım ee ona nora diyelim karşımasın, nora karşı komşusu olan birinden hoşlanıyordu. hoşlandığı adama da hakan diyelim. bunlar bir 2 yıl kadar camdan cama bakıştılar. belli bir çekim vardı aralarında hepimiz seziyorduk ama nora konuşmak görüşmek için hiç bir adım atmadı çünkü komşuduydu. bir gün nora sıradan bir bara gittiğinde hakanı gördü, bunlar birdaha bakışmaya başladılar işte kıvılcım ozaman koptu. toplam 3 yıl boyunca kimseden bir ses çıkmadı ama bunlar türk filminde gibi sürekli bakıştılar. sonra bir gün birşey oldu birbirlerine numaralarını verdiler konuşmaya başladıalr ufaktan. hakan sözde cool takılmaya çalışıyor ama ilgileniyor belli. nora pek samimi canım cicim kelimelerinden hoşlanmaz, hakanda bu şekilde konuşunca hani "hayırdır ne bu samimiyet" gibilerinden birşey söyledi, hakanda gıcıklık yaptı konuşmadı. bunlar bi ara gereksiz bir sebepten telefonda da tartıştılar. sonra görüşme lafı geçti hakan norayı ekti, norada sinirlendi hakana baya kızdı, adam kapının önüne geldi arabasıyla orada ufak bir konuşma yaşandı sonra nora çıktı gitti. tekrar buluşma olayı çıktı bu sefer buluştular, adam noraya mükemmel davranmış, işte güller almış, yemek yemişler sonra bişiler olmuş aralarında. herneyse nora sarhoş olduğu için pek hatırlamıyor (öyle bi sorunu var malesef) sabah olmuş adam hala iyi davranıyor, evine bırakmış norayı, sonra hiç aramadı. akşam oldu nora bana yazıyor hala aramadı diye, dedim gözünü seveyim adama bişi deme seni bıraktı kalktı işe gitti mal almaya gitti yorgundur. tabi nora beni dinlemedi gitti içti o kızgınlıkla hakana "seni sevgilim falan mı yapacağımı zannettin işte yürü git işine" tarzında bir msj yazdı. (hata yaptığının farkında şu an) adam birdaha bişi yazmadı. nora taktı kafaya birde ben 15 yıldır tanıyorum onu hayatımda kimseden bu derece hoşlandığını hatırlamıyorum. gel gelelim bunlar tekrar görüştü, yine mükemmel bir gece geçti bu sefer sabah oldu adam aramıyor! bir gün geçti, iki gün geçti yok! iyice ifrit olduk, aradan baya zaman geçti sonra bunlar tekrar buluştu (ay çok karışık yazdım artık anladığınız kadarıyla kusura bakmayın lütfen) bu sefer yanlarında bi çift vardı, ilerleyen zamanda kız gitmiş iki adam birde nora kalmış, hakanın yanındaki adam bariz noraya sarkmış hakan hiç birşey yapmamış! sonra bende vardım yanlarında bir kere daha görüşüldü o zaman nora "sen benim neyimsin" yazdı hakan da "en güzel komşum " dedi. şimdi bu karmaşık durumun sonunda en son konuşma hakanın "yan yana iyiyz ama sonra daralıyorum" yazması ile bitti. hala birbirlerinin suratlarına bakmak zorundalar ama nora bu işin böyle bitmesini istemiyor. her gün onu görüyor sonuçta ve kız bir türlü yoluna devam edemiyor aklından çıkaramıyor, ben elimden gelen herşeyi yaptım inanın bir çıkış yolu bulamaz oldum. en fazla noranın yanında olup ona destek olabiliyorum. aklınıza bir çıkar yol geliyor mu? yani adam dengesiz bunu anladık, nora da başta öyle diyerek hata yaptı, ama hakan hiç bir zaman ilk adımı atmadı hep noradan bekledi.. bişeyler bulursanız yazarsanız çok sevinirim..
adam degıl nora dengesız hem de baya dengesız kusura bakma canım yazdıklarından bunu cıkardım sahsen bırı bana senı sevgılım yapacagımı mı sandın dese suratına bakmazdım bıda
noraya selamlar aklını kullansın hakandan uzak dursun adam sadece eğleniyorbir de neden nora anlatsana biraz
Münasebetsizliğimi affedin fakat tam bu noktada epey helecanlandım, aha dedim aksiyon var falan, neden sonra hayal kırıklığı ve adamın dengesiz çıktığı bir hikaye daha. :/ilerleyen zamanda kız gitmiş iki adam birde nora kalmış
Adamdan bi cacık olmaz
Nora'ya söyle yoluna baksın, komşuluk çok eskilerde kaldı ...
Yanındaki kadına biri sarkarken tınlamayan adam yok olsun zaten
valla şekerim hep polyannayımdır da bu konuda olamayacağım kadın aklıyla düşünüyorsun o yüzden toz pembe görüyorsun accık erkek aklıyla düşününce sevişmelere varacak kadar içireyim herkes eğlensin ertesi günü yüzüne bile bakmayacağım komşum olsun işte düşünce bu ben sevdiğini falan sanmıyorum sizin arkadaşınız hakan efendinin işine geliyor o kadar acı ama gerçek buay ne güldümben ona hep nora derim ondan şeyettim :) eskiden aralarında gerçekten çok güzel birşey vardı biliyoru, şu an yok onunda farkındayım, adam hala seviyor ama onun o gıcık huyundan vazgeçmiyeceğini de biliyorum, sadece her gün yüz yüze gelmeleri unutmasını engelliyor çok zor bişi
Münasebetsizliğimi affedin fakat tam bu noktada epey helecanlandım, aha dedim aksiyon var falan, neden sonra hayal kırıklığı ve adamın dengesiz çıktığı bir hikaye daha. :/
Nora, hikayenin başında adam için "cool takılmaya çalışıyordu..." ile başlayan cümleyi okuduğumdan ötürü hikayenin devamına pek şaşırdığımı söyleyemem. Bu "cool" takılma sevdasıdır erkekleri dengesizleştiren. Halbuki "cool" takılmak olsa olsa heyecandan ötürü ilk buluşmalarda doğal karşılanabilir sadece; fazlası dengesizliğe, ıssız adam'lığa kayar çünkü.
Yoluna devam edebilmek için nora kaç ertesi-sabah-aranmayan sevişme daha atlatacak?
Siz Juice Newton değilsiniz efenim adama "sabahleyin çeneme dokunup arkanı dönüp gidebilirsin beybii" diyesiniz. Bkz:
valla şekerim hep polyannayımdır da bu konuda olamayacağım kadın aklıyla düşünüyorsun o yüzden toz pembe görüyorsun accık erkek aklıyla düşününce sevişmelere varacak kadar içireyim herkes eğlensin ertesi günü yüzüne bile bakmayacağım komşum olsun işte düşünce bu ben sevdiğini falan sanmıyorum sizin arkadaşınız hakan efendinin işine geliyor o kadar acı ama gerçek bu
bu iş olmayacaksa nora taşınsın her gün yüz yüze bakarak atlatamaz
duygusuz değil fazla duygulu anlatıyorsunuz yani utanmasam sizsiniz nora diyeceğimbilerek başka kişilerden akıl almak istedim çünkü ben saplandım bir fikire gözüm başka birşey görmüyor, böyle değişik şeyler duyunca bende bi fikir sahibi olabilirim diyorm, bakmayın böyle duygusuz anlattığıma aslında çok fazla şey daha oldu, ben birde şey düşündüm, şimdi ilk görüşmelerinden sonra nora sinirle buna baya ağır bi msj yazdı ya ondan dolayı mı bu adam böyle oldu? inanın görüşmelere öyle kolay karar verilmedi ondan bu kadar direk düşünemiyorum
Ben olsam adamın suratına bile bakmam onu istemeyeni o hiç istemesinbu iş olmaz zaten daha, çok güzel birşeyler olabilirdi aralarında ama bu kadar sarpa sardıktan sonra olmaz, nora sadece nedenlerini merak ediyordu konuşmak istiyordu ama yakın zamanda ondan da vazgeçti çünkü biliyor sonun yine neye bağlanacakben bu adamı gördüğümde anladım dengesiz bişi olduğunu hoş nora da anladı o yüzden yıllarca adım atmadı, ama işte bazen insanlar bile bile lades yapabiliyor malesef .. taşınmak desem "ne münasebet ben neden taşınıyorum" dicek biliyorum, haziranda bi annesiyle bi babasıyla tatile gidecek geldiğinde temmuzda biz tatile gidicez, sonra bi yunan adalarına gidip gelecek, tek umudum bu hızlı tempoda geçen zaman zarfında bişilerin değişmesi..
canım su da var ama nora tamam yanlış laflar etmıs ama hakan da norayı sadece sevişmek için çağırmıs gıbı gelıyo cunku yan yana ıyı ama orda kalsın demek ıstıyo adam da pek hayırlı bı adam degılyanlış yaptı evet farkında ama ondan sonra da görüştülerayrıca adamı gördüm gözlerimle nasıl heyecan yapıyor norayı görünce eli ayağı tutmuyor ama işte şu son aptal saptal hareketlerinden sonra bende hep unut boşver artık diyorum ama olmuyor kolay değil hepimiz biliyoruz. ve dediğim gibi ben bu lafları etmeseydim şu an böyle olmazdı diyor her seferinde
duygusuz değil fazla duygulu anlatıyorsunuz yani utanmasam sizsiniz nora diyeceğimbilmiyorum komşu olmasalar bir nebze de üstüne üstlük komşu bu insanlar bu ilişki çok zor o yüzden hiç yaşanmasa daha iyi olurmuş hatta