• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar şu geinlikle ilgili samimi yorum yapar mısınız?

Sevgili Ceren
Evet biz kadınlar için gelinlik çok öenmli
sonuçta 1 yada 2 kere giyiliyor
Allaha şükür ki sen ilk başta telin duvagınlar gelinlik giymişsin
O kadarda kötü degil kendini bu saatten sonra üzmenin hem bir anlamı yok hemde zamanı geri getiremicez
İçini boşuna kemirme
Sevmeye çalışş dene en azından bir dene

Hem başka gelinlik giyseydin mutlulugun daha mı fazla olucaktı
Yanlış anlama herkes içinen sindigini giymek ister elbeette
ama
Bu saatten sonra kendini üzmeninde bir manası yok...
Elindekilerle huzurlu mutlu evliliginin olmasını dilerim.

siradan bir gelinlik,begenmedim

bence gayet güzel desenleri kumaşı falan. içine sinsin...

biçokk gelinliktenn çok daha güzel canımm sabada çok yakışmışş mutluluğun daim olsun

çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için her derde devasınız gerçekten opuyorumnanaktan

sade ve çok şık bir gelinlik içinde eminim melek gibi olcksın benm tarzıma uygun ben çok begendim alalhım güle güle mutlu huzurlu günler getirerek giydirsin canım

burada bütün yorumlar kisiseldir. herkesin zevkleri ve tercihleri farklidir.
ben askinin gelinlikte güzel durmadigini düsünüyorum. bütün zerafeti aliyor bana göre. o yüzden begenmedim.
mutluluklar

fransız dantelı sanırım bence cok zarıf ve asıl gozukuyor cogu toplamalı abartılı cok kabarık güllü dallı gelınlıkten güzel ıyıkıde aceleye gelmıs....

fransız dantelı sanırım bence cok zarıf ve asıl gozukuyor cogu toplamalı abartılı cok kabarık güllü dallı gelınlıkten güzel ıyıkıde aceleye gelmıs....

sade ve şık. ben beğendim..

bence gayet hoş

sade ve çok şık bir gelinlik içinde eminim melek gibi olcksın benm tarzıma uygun ben çok begendim alalhım güle güle mutlu huzurlu günler getirerek giydirsin canım

burada bütün yorumlar kisiseldir. herkesin zevkleri ve tercihleri farklidir.
ben askinin gelinlikte güzel durmadigini düsünüyorum. bütün zerafeti aliyor bana göre. o yüzden begenmedim.
mutluluklar

tabii tatlım beğenmek gibi beğenmmek de çok doğal, yorumun ve ilgin için çok teşekkür ederim a.s.

ilginize çok teşekkürler kızlar a.s.

Back