• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar şu geinlikle ilgili samimi yorum yapar mısınız?

canım bu kötü olur mu hiç.. ben tam bir fransız danteli aşığıyım ve gelinliğin harikaaaa ötesinde birşey ben hayran kaldım ne kadar zarif duruyor öyle...

ben de bu gelinliğin straplez olanını düşünüyorum. bence gelinlik dediğin sade olmalı. fırfırlar vs. bana göre değil.

kızlar çok teşekkür ederim... evet geinliğin tamamı fransız danteli... ayrıca resimde pek belli
olmuyor ama duvağın da kenarları aynı dantelden... a.s.

çok zarif güzel ve sade kısacası tarzım yani sade olması mutluluklar dilerim arkadaşım...alkisalkisalkis

gayet hoş olmuş takma kafanı, o beyazlar kime yakışmamış ki her giyen peri kızı gibi oluyo

benımkınden daha guzel oldugu kesın cnm.bana ucuz olsun dıye ne gıcık gelınlık almıslardı ya aklıma getırdın zoruma gıttı sımdı off mirmirmirmir

Canım sen de koy gelinliğini eminim güzeldir. çünkü insanın kafasına takılınca hep kötü zannediyor. a.s.

ay sen yarım saatte almışssın
ben 2 ay önceden hemen hemen aynı modeli seçtim beğendim:)
ben bosuna kasmışım kendimi...
çok güzelmiş canım..
değiştirmeyi düşünüyodum bende (bi akrabam aynısını aldığı için) ama seninkini görünce vazgeçtim:)
hep mutlu ol...

cnm gelinliğin güzel.bu saatten sonra çirkinmiş diyen olsada ne olacak ki.sonuç olarak sevdiğin adamla evlenmedimmi.gerisi fasa fisoo.

BENCEDE GUZEL COK SADE VE COK SIK DURUYORR BEN ELDIVENLERINE TAKILDIM GELINLIKTE ELDIVEN SEVMIYENLERDENIM AMA ZEVKLER TARTISILMAZ TABIKIDEE opuyorumnanaktan

güzel canım sana çok yakışmış bitmiş gitmiş şeyin daha neyini demertiyon ki önemli olan şuanki mutluluğun ama gelinliğinde güzelmiş onu giyemiyenlerde var.mutlu ol canım...:1hug:

Hiç boşuna üzülme hatta seni tebrik ederim yarım saatte bunu bulabildiğin için çok yakışmış canım sana Alalh mutluluğunuzu daim etsin tebrikler :nazar:

Back