• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar şu geinlikle ilgili samimi yorum yapar mısınız?

cerenora

Balı kaymağı fazla kaçmış
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
2.510
81
683
Kocaeli
Merhaba kızlar... benim gelinliğim çok aceleye geldi... yarım saat içinde almak zorunda kaldım. şimdi ise herkes çook güzel olduğunu söylemesine rağmen içime sinmiyor... bir de sizin yorumlerınızı alabilir miyim?
img3266y.jpg

img0026cbc.jpg

a.s.

güzelmiş canım yani sade ve hoş ama beğenilmeyecek kötü denecek bir tarafını bulamadım şahsen

cnm samimi olursam çok çok sade ama sana çok yakışmış üstünmde şık durmuş sana sade yakışıyo demekki allah mutlu etsin cnm

cnm samimi olursam çok çok sade ama sana çok yakışmış üstünmde şık durmuş sana sade yakışıyo demekki allah mutlu etsin cnm

haklısın canım çok çok sade.. ama benim vücut yapım kaldırmaz diye daha şaşaalı modellere gitmedm. bu seferde acaba olur muydu ki? diye aklıma takılıyor.a.s.

canım eğer resimdeki sensen sanırım düğünün oldu
güzel bir gelin olmuşşun sanada yakışmış gelinliğin
artık kafana takma a.s.

yakışmışş canımm mutluluklar....

hergün moda ve fikirler değişir... düğün günü geçtiyse hiççç üzülme gayet güzel olmuşsun...
baska guzel günler de daha şık şeyler de giymek nasip olur

Sormayın kızlar ya.. bulacam yanikaydirigubbakcemile kafama takacak bir şeyler....

canım bence çok güzel ben çok beğendim şahsen gerçekten çok hoş sanada çok yakışmış mutluluklar.....

benımkınden daha guzel oldugu kesın cnm.bana ucuz olsun dıye ne gıcık gelınlık almıslardı ya aklıma getırdın zoruma gıttı sımdı off mirmirmirmir

Back