- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Ama bunu sürekli yapıyor.Hamile kalmak için benim hamile kalmamı bekler gibi bir hali var.Devamlı beni taklit eden bir insan zatenNe bir amaç, ne bir art niyet göremedim.
Bazı kadınlar özellerini olur olmadık herhangi bir zaman ve mekanda konuşabiliyor. O da öyle biridir.
Art niyetsiz olabilir. Ama bir kadın olarak kötü bi şey seziyorsanız " her gördüğümde adetim gecikiyor falan diyorsun. Bak bir kadın doğumcuya görün normal değil bu durum. " dersiniz olur biter. Hamilelik bir yarış mı ki? Çocuklarınız daha Bebek onlara verimli olmak daha mantıklı.Kızlar 1 aydır falan konu açmıyordum ama dayanamadım açmaya karar verdim önceki konularımı bilenler beni hatırlar zaten.Neyse direk konuya geçicem benim 17 aylık 1 oğlum var, Eltim benden 1 sene sonra evlendi. Eltimin de 10 aylik oğlu var. Eltim herşeyde eksik bulup beni eleştiren kendini birşey sanan bir insan,bunları anlatmıştım daha önce zaten. Şuanda sorunum şu.Eltim ne zaman kaynanamda karşılaşsak,zaten devamlı karşılaşır olduk veya ne zaman onlar bize gelse veya biz onlara gitsek, laf arasında devamlı hamilelik konusu açıyor.Ben ona hamile misin diye sormuyorum o da bana sormuyor ama konu arasında devamlı bana,yok adetim gecikti acaba hamile miyim,yok geçen hafta adet oldum bir daha ki adetimi bekliyorum gelmezse diye korkuyom ha ha, yok adetim 3 gün gecikti hamile olabilirim öyle varsayım yapıyoruz kesin bişey yok ama olabilirim diyor,amacı ne anlamıyorum. Hamileyse hamileyim desin konu kapansın,hamile değilse ortaya konu açmaya gerek yok zaten. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Sizce amacı ne olabilir.Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar çünkü bu konulardan bunaldım artık yardım edin..
Onu da anlattım zamanında ama hala aynı devam ediyorİstiyorsan nasıl korunman gerektiğini anlatayım deseydin...
Hamile kalmak için benim hamile kalmamı bekler gibi bir hali var ama. Ben bugün hamile kalsam mesela,3 ay sonra o da kalır.Herşeyde taklit ediyor beniamacı ne olabilir? kadın eltiniz de her lafın altında bişe aramayın. konuşsun dursun ya ne olacak.
O zaman seks hayatım çok aktif demeye getiriyor herhalde,Allahım yarabbim,eltine söyle azıcık bebeğine odaklansınOnu da anlattım zamanında ama hala aynı devam ediyor
Ben yarış olarak görmüyorum tabiki ama eltim bir yarış halinde sankiArt niyetsiz olabilir. Ama bir kadın olarak kötü bi şey seziyorsanız " her gördüğümde adetim gecikiyor falan diyorsun. Bak bir kadın doğumcuya görün normal değil bu durum. " dersiniz olur biter. Hamilelik bir yarış mı ki? Çocuklarınız daha Bebek onlara verimli olmak daha mantıklı.
Hamile kalmak için benim hamile kalmamı bekler gibi bir hali var ama. Ben bugün hamile kalsam mesela,3 ay sonra o da kalır.Herşeyde taklit ediyor beni
Cinsel hayatı konusunda da övünen bir insan zaten.Bebeği dışında her konuya odaklanıyorO zaman seks hayatım çok aktif demeye getiriyor herhalde,Allahım yarabbim,eltine söyle azıcık bebeğine odaklansın
Ama bunu sürekli yapıyor.Hamile kalmak için benim hamile kalmamı bekler gibi bir hali var.Devamlı beni taklit eden bir insan zaten
Evet ama ilk oğlumda da daha ben doğum yapmadan 3 ay içinde hamile kaldı bilerekabartmıyo musun? eve mobilya alınmıyor çocuk yapılıyor nihayetinde.
Laf olsun torba dolsun diye yapıyordur. Bazı insanların genel kültür seviyesi ancak bu gereksiz muhabbetlere yetiyor.Kızlar 1 aydır falan konu açmıyordum ama dayanamadım açmaya karar verdim önceki konularımı bilenler beni hatırlar zaten.Neyse direk konuya geçicem benim 17 aylık 1 oğlum var, Eltim benden 1 sene sonra evlendi. Eltimin de 10 aylik oğlu var. Eltim herşeyde eksik bulup beni eleştiren kendini birşey sanan bir insan,bunları anlatmıştım daha önce zaten. Şuanda sorunum şu.Eltim ne zaman kaynanamda karşılaşsak,zaten devamlı karşılaşır olduk veya ne zaman onlar bize gelse veya biz onlara gitsek, laf arasında devamlı hamilelik konusu açıyor.Ben ona hamile misin diye sormuyorum o da bana sormuyor ama konu arasında devamlı bana,yok adetim gecikti acaba hamile miyim,yok geçen hafta adet oldum bir daha ki adetimi bekliyorum gelmezse diye korkuyom ha ha, yok adetim 3 gün gecikti hamile olabilirim öyle varsayım yapıyoruz kesin bişey yok ama olabilirim diyor,amacı ne anlamıyorum. Hamileyse hamileyim desin konu kapansın,hamile değilse ortaya konu açmaya gerek yok zaten. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Sizce amacı ne olabilir.Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar çünkü bu konulardan bunaldım artık yardım edin..
Eltinizin özelini söylemeniz hoş olmamişCinsel hayatı konusunda da övünen bir insan zaten.Bebeği dışında her konuya odaklanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?