AAAA CANIM BENiM SİZE DE İYİ BİR SÜRPRİZ OLMUŞ.
BEBEĞİN SAĞLIKLA GELSİN...
SEVGiLER...
biz geçen ay doktora gitmiştik bebeğimin herşeyi normaldi.cinsiyetinede %90 kız demişti bizde kendimizi öyle alıştırdık bugün gittik doktora bebeğim ERKEKMİŞ resmen şok olduk pipisini falan gördük :Roflol:aman önemli değil sağlıklı olsunda kız yada erkek insan şoka giriyo valla :Roflol::Roflol::Roflol:
dün rutin kontrolümüz vardı zoyocum daha önce 16 haftalıkken gitmiştik yani tam görmemişti ama kız olabilir demişti bacaklarını kapattığı tam göremiyorum demişti ailenize söylemeyin demişti tabii ben hemen yetiştirdim dünde erkekmiş deyince inanmadılar inandırasıya kadar canım çıktı valla:Roflol:neyse sağlıklıymışya bütün organlarına baktı allahıma şükür hiç bir aksilik yok dedi herşeyi normalmiş geriside önemli değil zaten..........ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞAALLAH..............:1hug:
Amaniiinnnnn
Emoşş banada tam 17 hafta usg sinde %99 kız dedi. Bir hafta sonra tekrar bakalımda emin olalım dedi 29 Ekimde gidicem tekrar şimdi, 18+2 de tekrar bakmış olacak yani. Benimde değişebilir desenee durumm.
Kaç haftadayken erkek dedi sizeeee
dün rutin kontrolümüz vardı zoyocum daha önce 16 haftalıkken gitmiştik yani tam görmemişti ama kız olabilir demişti bacaklarını kapattığı tam göremiyorum demişti ailenize söylemeyin demişti tabii ben hemen yetiştirdim dünde erkekmiş deyince inanmadılar inandırasıya kadar canım çıktı valla:Roflol:neyse sağlıklıymışya bütün organlarına baktı allahıma şükür hiç bir aksilik yok dedi herşeyi normalmiş geriside önemli değil zaten..........ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞAALLAH..............:1hug:
canım çok sevindim... inşallah hayat boyu sağlıklı olur bebeciğin:) bizde 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğiz çok heyecanlıyım:) sevgilerimle...:teytey:
Emoş çok şaşirdim Ya. Banada Doktorum 12+3 De %80 Kiz Dedi Bizde Artik Kizim Kizim Diye Seviyoruz Bebişimizi. Bakalim 16. Haftada Tekrar Gideceğiz O Zaman Netleşir Herhalde. Yavrum Için Hangi Cinsiyet Hayirli Olacaksa O Olur Inşallah.
canım dün gittik daha işte 21,haftada erkek dedi bu sefer kesin ama pipisini falan gördük:Roflol:seninde bidahaki gittiğinde kesinleşir artık canım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.............:1hug:
SEMİZOTU cnm sana %99 kız derken 2 cizgi var dedimi kız gorunce galıba 2-3 cizgi goruluyomus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?