How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kızlar şoktayım nolur bakın

kedi kuyruğu meselesinde 16 yaşındaydı çocukluk yapmış deyip geçtim ama bu ciddi
Kardeş sen iyimisin?
Ne çocukluğu be adam belliki kesiyor yiyor belkide onun bunun tadını merak ediyor adam mal birgün seninde tadını merak edince mi aklın başına gelecek?
Lan ne konuşuyoruz biz şu hale bak.

erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
Ayrılın, telefonunuzu değiştirin, her yerden engelleyin. Umarım adresinizi bilmiyordur. Ailenizi haberdar edin, birlikte yaşadığınız ev arkadaşı vs varsa uyarın. Psikopatım diye bağırıyor adam.

Bir videoda görmüştüm amerikada yaşayan iki nişanlı aynı evde. Kız her gün işe gidiyormuş adam da evde köpekle tek başına kalıyormuş. Aradan baya zaman geçmiş kadın köpekde bir değişiklik oldugunu farketmiş lakin ne oldugunu anlayamamış. Köpek çok hırçınlaşmış ve kadından uzaklaşıyormuş. Bir gün kız eve kamera yerleştirip işe gitmiş ve döndüğünde şook. Adam köpeğe etmedigi zülm tecvz kalmamış.. kız görür görmez dorek videoyu mahkemeye vererek adama tekmeyi basmış... Siz gelmiş tedavi etiririm faalan diyorsunuz adaam daha yaptigi şeyin sorun oldugunu kabul etmiyor? abartma faalan diyor bence kendinizi kurtarın

niye bu tonda konuşuyorsunuz ben normal olduğunu söylemedim hiçbir zaman durum normal olmadığı için sizlerin fikrini almak istedim ayrılırım sonra da arkadaşım olarak tedavi olmasını sağlarım desteklerim beni nasıl suçlayabiliuorsunuz
Tedavi olmaz. Biyolojik bir atık bu. En kısa zamanda geberip gitmesi dünyanın iyiliğine olacaktır. Şayet sen de bu kişiyle görüşmeye devam edeceksen senin de sonun bir cinayetin maktülü olmak . Onun adı da doğal seleksiyon

erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
Ay ayril.Engelle uzaklsstirma falan aldir ablacim.Seni de keser yer bu manyak🤢

Kedi kuyrugu görüp devam etmişsin bence sen sevgilin . ok yese anca bırakırsın.

Hemen ayrılmalısın, her gün cinayet haberleri görüyoruz zaten. Kedinin kuyruğunu kesen(16 yaşındaki biri çocuk değil aklı eriyor.) yavru kurbağa yiyen birinden hayır gelmez. Dikkat çekmek için demiş ama böyle şeyşer yapılmaz dikkat çekmek için ben bu kişinin satanist ayinlerine bile karıştığını düşünüyorum açıkçası, yarın bir gün seni de keser bu.
çok haklısınız. beni çok seviyor, ailesi gayet düzgün insanlar böyle biri olduğuna inanamıyorum ayrılırsam ne olur bilmiyorum çok garip hissediyorum

teşekkür ederim yapıcı yorumun için 4 yıllık en yakın arkadaşlığımız var onun hatrına ona yardım etmek istiyorum ve korkuyorum
Yardım etmek sana düşmüyor bence kendini düşünmelisin ve çok yardkm etmek istiyorsan ailesinden birine söyle ve kezinlikle hiçbir şekilde onunla bir araya gelme ve yalnız kalma.

Kediye kim bilir neler yapmış, en son kuyruğunu kesip hatıra olarak çantasında saklıyor gurur duyuyor yaptığı şey ile. Belki de evde koleksiyonu var kedi kuyruklarından kurbağa bacaklarından oluşan. Çok tehlikeli

Ay yeni gördüm konuyu, arkana bakmadan kaç. İlgi çekmek için bunu yapan yarın kim bilir neler yapar.

Kedi kuyruguna okuyana kadar arkadasinin Çinli olabilecegini dusunmustum. Orada yemeyen garipsenir.

Kedi kuyrugu ayri bir vaka. Yillarca ayrilmamanizin motivasyonu neydi ki?

Birde soruyor ya çıldıriciğimmm

Back