- 19 Mayıs 2020
- 46.599
- 208.857
- 548
Pişiriliyo mu bi de ?Okuyanlar iğrenecek şimdi ama çiğ mi yemiş peki??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pişiriliyo mu bi de ?Okuyanlar iğrenecek şimdi ama çiğ mi yemiş peki??
Kardeş sen iyimisin?kedi kuyruğu meselesinde 16 yaşındaydı çocukluk yapmış deyip geçtim ama bu ciddi
Ayrılın, telefonunuzu değiştirin, her yerden engelleyin. Umarım adresinizi bilmiyordur. Ailenizi haberdar edin, birlikte yaşadığınız ev arkadaşı vs varsa uyarın. Psikopatım diye bağırıyor adam.erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
kurbaga yiyenler var asya ulkelerinde tadinin da tavuga benzedigini soyluyorlar ama burda asil urkutucu olan kedi kuyrugu bencePişiriliyo mu bi de ?
Olur mu hiç yamyammı adam sotesi güzel olurmuş denemiş napsınOkuyanlar iğrenecek şimdi ama çiğ mi yemiş peki??
Tedavi olmaz. Biyolojik bir atık bu. En kısa zamanda geberip gitmesi dünyanın iyiliğine olacaktır. Şayet sen de bu kişiyle görüşmeye devam edeceksen senin de sonun bir cinayetin maktülü olmak . Onun adı da doğal seleksiyonniye bu tonda konuşuyorsunuz ben normal olduğunu söylemedim hiçbir zaman durum normal olmadığı için sizlerin fikrini almak istedim ayrılırım sonra da arkadaşım olarak tedavi olmasını sağlarım desteklerim beni nasıl suçlayabiliuorsunuz
Ay ayril.Engelle uzaklsstirma falan aldir ablacim.Seni de keser yer bu manyakerkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
Kedi kuyrugu görüp devam etmişsin bence sen sevgilin . ok yese anca bırakırsın.erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
çok haklısınız. beni çok seviyor, ailesi gayet düzgün insanlar böyle biri olduğuna inanamıyorum ayrılırsam ne olur bilmiyorum çok garip hissediyorum
Yardım etmek sana düşmüyor bence kendini düşünmelisin ve çok yardkm etmek istiyorsan ailesinden birine söyle ve kezinlikle hiçbir şekilde onunla bir araya gelme ve yalnız kalma.teşekkür ederim yapıcı yorumun için 4 yıllık en yakın arkadaşlığımız var onun hatrına ona yardım etmek istiyorum ve korkuyorum
Katip Edirne'de kurbağaların arka bacaklarının kızartmasını yapıyorlar, Edirne'nin meşhur yemeklerinden, hatta tvde de çok gösterdiler, tavuk kanadına benziyor filan diyorlardı tadı için.Pişiriliyo mu bi de ?
Ay yeni gördüm konuyu, arkana bakmadan kaç. İlgi çekmek için bunu yapan yarın kim bilir neler yapar.erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
Birde soruyor ya çıldıriciğimmmerkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.