How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kızlar şoktayım nolur bakın

sorduğumda gülerek evet yedim demişti iş ciddiye binince gerçekten inandın mı deyip videoyu attı erkek arkadaşımın mizacı çok garip anlamamanızı anlıyorum ama kesinlikle bana zarar vermeyecek biri. şu an da sürekli kedileri besliyor, gözlerine damla damlatıyor, yemekhanede çıkan peynirleri veriyor bana kanıtlamak için değil, ben denk geliyorum

Sen öyle san. Bir kere aşırı planlı programlı oluyorlar dışarıdan hayvan beslemeleri de ondan dikkat çekmemek için. Genelde sevilen sayılan ve kibar sessiz bilinirler. Bir gariplik hissedilir ama anlam verilemez. Hiç bir hayvansever oturup canlı kurbağa yedim diye espri yapmaz veya ölmüş olsa da hayvandan parça yanında taşımaz. Kedilerin kuyruklarını patilerini kesen insanlar var ve bunlar kurbanlarından parça alır dua eşya bunları ödül olarak toplar ve saklarlar

K

Ay tabi ki evlenmedi kızin nikahı olmuştu iptal için dava açtı adam hiç renk vermemis odayı da siyah mobilyalar ve kedi kanı ile dizayn etmiş kız şehir dışına gelin gidecekti adam yatak odasını ben yapicam kimse görmeyecek supriz demiş kızda adam işte olunca o gün de eve mobilya falan gelecekmiş mutfak eşyalarını falan götürmüş adam ise giderken odanın kapısını kitlemeyi unutmuş kapıyı aralıklı görünce de arkadaş merak ediyor ve giriyor ki ne görsün duvarları ilk baş boya sanıyor ayy bu ne derkenn... yatak odasında olan balkona çıkıp ölmüş uzuvları koparılmış kedileri görünce çığlık atıp evden çıkıyor eve götürdüğü eşyaları dahi almadı şuan başkasıyla evli ama o zamanlar öyle birşey yaşamıştı öyle bir tranva ki aldığı eşyaları dahi geri almadı
😳

K

Ay tabi ki evlenmedi kızin nikahı olmuştu iptal için dava açtı adam hiç renk vermemis odayı da siyah mobilyalar ve kedi kanı ile dizayn etmiş kız şehir dışına gelin gidecekti adam yatak odasını ben yapicam kimse görmeyecek supriz demiş kızda adam işte olunca o gün de eve mobilya falan gelecekmiş mutfak eşyalarını falan götürmüş adam ise giderken odanın kapısını kitlemeyi unutmuş kapıyı aralıklı görünce de arkadaş merak ediyor ve giriyor ki ne görsün duvarları ilk baş boya sanıyor ayy bu ne derkenn... yatak odasında olan balkona çıkıp ölmüş uzuvları koparılmış kedileri görünce çığlık atıp evden çıkıyor eve götürdüğü eşyaları dahi almadı şuan başkasıyla evli ama o zamanlar öyle birşey yaşamıştı öyle bir tranva ki aldığı eşyaları dahi geri almadı

Böyle bir film vardı acaba arkadaşınız izledi de size kendi yaşamış gibi mi anlattı?

Ya kurbağayı ölüyken yediyse bence sorun yok, minicik yavru kuzu kesip kuzu çevirme diye yiyiyor millet… şişirilmiş genç tavukları da alıp yiyiyoruz. Uzak doğuda çok normal, bizim kültürümüze ters sadece.
Ayrıca kedi konusunda, benim civcivim ölmüştü ve çok ağladım. Sonra meraktan kesip içine falan baktım, ölüydü zaten. Bir nevi otopsi ve kimseye zararı yok.
Bu arada ben vejetaryen olma yolundayım inşallah ve kedi sahibiyim. Asla hayvanat bahçesine adım atmam, hayvan üzerinde deney yapan markaları kullanmam. Sokak hayvanlarını beslerim, her gördüğümü severim.

Amaaa kurbağayı kendi öldürdüyse, kediyi kendi öldürdüyse çok ayrı şeyler. Yine de unutmayın, o sokakta gördüğümüz kasaplar da her gün bir sürü cana kıyıyor. Babalarımız da kurban bayramlarında kesiyor bu canları. Kedi inek bir değil diyenler için, kedi ve ineğin duygusal zekalarının eşit olduğu kanıtlandı. Onlar da üzülüyor, onlar da insanlarla bağ kuruyor, onlar da ölmekten korkuyor ve insanlarca doğadan koparılıp bir metrekare alanda kırık bacaklarla süt makinesi haline getirilmek istemiyorlar. Bu açıdan hepimiz caniyiz.
Yani her açıdan bakın diye söylüyorum, ben de uzak Doğu gezisi yapabilirsem kurbağa ve böcek denemek istiyorum. Çünkü özellikle böceklerin duygusal zekası daha az, inek domuz koyun gibi mezathanalerde depresyona girmiyorlar. Neyse işte, kendi öldürmediyse marijinal olabilir, toplumsal normlara uymayan biri olabilir. Baksan şans veriyo diye tavşan bacağı satan çok kişi var🥲 niyeyse şefkatimiz bi kediye bi köpeğe bi insana🥲

Back