EvetKurbağayı yerken kendini videoya mi çekmiş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetKurbağayı yerken kendini videoya mi çekmiş?
Yaptığının iğrençliği bir yana bir de nasıl enfeksiyonlar taşıyordur kim bilirYosun salatası bol limonlu ohhh misss
Sonra yeni bir virüs çıkar
Anamızı ağladir
Kurcovit hoşgeldin
larva yedim dediKurbağayı bizzat mi yimis bu arkadaş
5 ayda bu gördükleriniz dısında nasıl bir sevgili?erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
Ay pardon yanlış alintiladim5 ayda bu gördükleriniz dısında nasıl bir sevgili?
Ha o zaman tamam. Aynen devam etlarva yedim dedi
mükemmel bir sevgili. beni daha önce hiç kimse böyle sevmemişti, ailesine bile anlatıyor. çiçekler hediyeler, şiirler neler neler… hayatımdaki her plana onu dahil ediyorum o da beni gelecek hayalleri kuruyoruz sürekli5 ayda bu gördükleriniz dısında nasıl bir sevgili?
niye bu tonda konuşuyorsunuz ben normal olduğunu söylemedim hiçbir zaman durum normal olmadığı için sizlerin fikrini almak istedim ayrılırım sonra da arkadaşım olarak tedavi olmasını sağlarım desteklerim beni nasıl suçlayabiliuorsunuzHa o zaman tamam. Aynen devam et
adam hannibal lecter çıktı.çok ürpertici.Ne mi yapmalısın? Tabii ki de evlenmelisin kaçırma böyle çocuğu. Zaten sormuşsun psikopat değilim demiş. Psikopat olsaydı kesinlikle söylerdi canım. Sen içini ferah tut. Sakın bırakma bu çocuğu.
Konu sahibi için normal şeyler bunlar kedi kuyruğu falanadam hannibal lecter çıktı.çok ürpertici.
Oğlum 10 yaşında. yanlışlıkla kedinin kuyruğuna bassa, kediden daha çok kendisi çığlık atıyor. Yaşının küçük olması vicdansız olduğu gerçeğini değiştirmez.kedi kuyruğu meselesinde 16 yaşındaydı çocukluk yapmış deyip geçtim ama bu ciddi
Daha ne kadar deli çeşidi görebiliriz derken yenileri ekleniyor..erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
bu tür adamlar kadınlara gayet iyi davranırlar.baksana konu sahibinin ayaklarını yerden kesmiş 5 ayda.ama sonrası karanlık .ben olsam telefonumdan engeller tanışmamış sayardım kendimi.ama konu sahibi bunları yapmayacak.Konu sahibi için normal şeyler bunlar kedi kuyruğu falan
Sevgililik süreniz kısa olabilir ama öncesinde arkadastiniz anladigim kadari ile ve ayrıl uzaklas vs gibi yorum yapmayarak farklı cözüm yolu nasıl bulunur diye düsündüm acıkcası.mükemmel bir sevgili. beni daha önce hiç kimse böyle sevmemişti, ailesine bile anlatıyor. çiçekler hediyeler, şiirler neler neler… hayatımdaki her plana onu dahil ediyorum o da beni gelecek hayalleri kuruyoruz sürekli