How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kızlar şoktayım nolur bakın

erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
5 ayda bu gördükleriniz dısında nasıl bir sevgili?

5 ayda bu gördükleriniz dısında nasıl bir sevgili?
mükemmel bir sevgili. beni daha önce hiç kimse böyle sevmemişti, ailesine bile anlatıyor. çiçekler hediyeler, şiirler neler neler… hayatımdaki her plana onu dahil ediyorum o da beni gelecek hayalleri kuruyoruz sürekli

Ay midem bulandı Allah aşkına tam yazamıyorum bile o kedi olayından sonra nasıl yanında kalabildiniz? Manyak mısınız siz?? Basbaya katletme potansiyeli olan biri. Bugün hayvan yarın insan olur. Kusacağım şuraya yemin ederim. 🤮

Ha o zaman tamam. Aynen devam et
niye bu tonda konuşuyorsunuz ben normal olduğunu söylemedim hiçbir zaman durum normal olmadığı için sizlerin fikrini almak istedim ayrılırım sonra da arkadaşım olarak tedavi olmasını sağlarım desteklerim beni nasıl suçlayabiliuorsunuz

Ne mi yapmalısın? Tabii ki de evlenmelisin kaçırma böyle çocuğu. Zaten sormuşsun psikopat değilim demiş. Psikopat olsaydı kesinlikle söylerdi canım. Sen içini ferah tut. Sakın bırakma bu çocuğu.

😒
adam hannibal lecter çıktı.çok ürpertici. :KK45:

Sizin de bir yerinizi keserse görürsünüz. :olamaz:
Var böyle tipler, sevgilisinin kanını içme ayağına sevgilisini epey yaralamıştı biri böyle.
Önce kedi, sonra kurbağa sonra da acaba sevgilimin kanının tadı nasıl bakayım diyebilir.

kedi kuyruğu meselesinde 16 yaşındaydı çocukluk yapmış deyip geçtim ama bu ciddi
Oğlum 10 yaşında. yanlışlıkla kedinin kuyruğuna bassa, kediden daha çok kendisi çığlık atıyor. Yaşının küçük olması vicdansız olduğu gerçeğini değiştirmez.
Kurtarın kendinizi.

erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
Daha ne kadar deli çeşidi görebiliriz derken yenileri ekleniyor..

Konu sahibi için normal şeyler bunlar kedi kuyruğu falan 😂😂
bu tür adamlar kadınlara gayet iyi davranırlar.baksana konu sahibinin ayaklarını yerden kesmiş 5 ayda.ama sonrası karanlık .ben olsam telefonumdan engeller tanışmamış sayardım kendimi.ama konu sahibi bunları yapmayacak.

mükemmel bir sevgili. beni daha önce hiç kimse böyle sevmemişti, ailesine bile anlatıyor. çiçekler hediyeler, şiirler neler neler… hayatımdaki her plana onu dahil ediyorum o da beni gelecek hayalleri kuruyoruz sürekli
Sevgililik süreniz kısa olabilir ama öncesinde arkadastiniz anladigim kadari ile ve ayrıl uzaklas vs gibi yorum yapmayarak farklı cözüm yolu nasıl bulunur diye düsündüm acıkcası.

Bilemiyorum bir canlıya ne sekilde olursa olsun zarar verebilen biri ayırım yapmaksızın herşeye verebilir diye düsünüyorum.Birşeyler farklı sevgilinizde ve bunun nedeni muhakkak var.Belki bunu ögrenmeniz gerekir.Yani empati yapiyorum da sevdigim adamda anlattiklarinizi yasasam sorunun kaynağini ögrenip cözme odaklı yaklasirdim öncesinde.

Back