Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edirneliyim ben. Ne öyle bir şey duydum ne de gördüm.
Şu programlar da gösterilenlerden bahsediyorsanız onun için sipariş falan verilmeli. Meşhur yemek ayrı bir olay. Ben Edirne'de hiçbir evde kurbağa bacağı yendiğini görmedim. Restoranlarda da yok. Eğer meraklıysanız sipariş falan verirsiniz. Edirne'nin meşhur yemeği tava ciğeridi
Ayy hiç bilmiyordum, ben şok.Katip Edirne'de kurbağaların arka bacaklarının kızartmasını yapıyorlar, Edirne'nin meşhur yemeklerinden, hatta tvde de çok gösterdiler, tavuk kanadına benziyor filan diyorlardı tadı için.
Bak o da önemli bir husus.Pişmiş mi, çiğ mi?
Yaa larvasını mı yemiş, orayı okumamışımPişiriyorlar Girl, kızartmasını yaptıklarını izlemiştim videodan.
Ama konudaki herif direkt çiğ çiğ yutmuş. Larvasını yemiş hatta.
B.k yesinmis mümkünselarva yedim dedi
kedi kuyruğu meselesinde 16 yaşındaydı çocukluk yapmış deyip geçtim ama bu ciddi
Ayy hiç bilmiyordum, ben şok.
“Edirne’de ’Su bülbülü’ olarak adlandırılan ve Avrupa ülkelerine ihraç edilen kurbağa, balık restoranlarının mönülerinde yer almaya başladı.
Meriç Nehri kenarında restoran işleten Mehmet Ali Arabacı da kurbağa bacağı satıyor. Çeltik üretiminin yoğun olarak yapıldığı İpsala’da su kanallarından toplanan kurbağa bacağının kilosunu 18 liradan satın alan Arabacı, kurbağa bacağının porsiyonunu 7.5 TL’den satıyor. “
Ntv’nin haberinden alıntı.
Şu programlar da gösterilenlerden bahsediyorsanız onun için sipariş falan verilmeli. Meşhur yemek ayrı bir olay. Ben Edirne'de hiçbir evde kurbağa bacağı yendiğini görmedim. Restoranlarda da yok. Eğer meraklıysanız sipariş falan verirsiniz. Edirne'nin meşhur yemeği tava ciğeridir.
Pffff!!! Ay kusura bakmayin ama sizinki saflik degil, başka bişey de diyemicem şimdi, hic ban yiyemem.teşekkür ederim yapıcı yorumun için 4 yıllık en yakın arkadaşlığımız var onun hatrına ona yardım etmek istiyorum ve korkuyorum
Kakaolu ve findikli browni tadındaCanım çay çekti kalkamda yapam
Hayvan gibi suçsuz canlılara acimayan size hiç acımaz hatta çiğ çiğ yer çok şaşırdm şok oldum biz kurbağa dokunamiyoruz adam yiyor normal olmadığı çok belli kesinlikle ilestisimi kes belli ki piskolojik ağır sorunları varerkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…