erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
Siz de bi yerinizi kesip kendisine bağışlayın (!) Ne yapacağınızı bi de soruyo musunuz gerçekten ya? Kedinin kuyruğunu kesip çantasına atan biriyle nasıl iletişimi devam ettirip bi de üstüne sevgili olabiliyosunuz ya?erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
Senide yer o manyak ayrıl.erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
sevgili olduktan sonra sorabildimSiz de bi yerinizi kesip kendisine bağışlayın (!) Ne yapacağınızı bi de soruyo musunuz gerçekten ya? Kedinin kuyruğunu kesip çantasına atan biriyle nasıl iletişimi devam ettirip bi de üstüne sevgili olabiliyosunuz ya?
Canım çay çekti kalkamda yapamKekle çay içiyordum soruya girmeden önce keşke girmeseydim..
Profildeki hamster ev hayvanınsa barı onun yüzü suyu hürmetine ayrıl valla onu da yersevgili olduktan sonra sorabildim
Nasıl hayatlar yaşıyor,nasıl kabullenip sevgili oluyorsunuz??? Öperken aklına gelip mideniz bulanmiyor mu???sevgili olduktan sonra sorabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?