kızlar şoktayım nolur bakın

Kedi kuyruğu olayindan sonra içim kötü oldu. Nasıl hâlâ sevgilisin, hatta o olaydan sonra nasıl arkadaş kalabildin????

Bundan ayrılırsan başkasını bulamam diye korkuyorsunuz muhtemelen.

İnsanları iyi kötü diye ayırt etmiyorum ama net olarak bildiğim bir şey var: Hayvanlara merhamet duymayan insana da duymaz, hayvanlardan korkan da vardır bahsettiğim o değil, bahsettiğim eziyet edenler.

Ve şunu da unutmayın hayvana eziyet bir basamaktır, bu kişinin bir sonraki hedefi insandır.

çok haklısınız. beni çok seviyor, ailesi gayet düzgün insanlar böyle biri olduğuna inanamıyorum ayrılırsam ne olur bilmiyorum çok garip hissediyorum

Azıcık aklınızı kullanın gözünüzü seveyim.
Videoyu gördüğünüzü belli edip hesap sormaya ne gerek var?
Başka bir bahaneyle ayrılın gitsin.
Adam belli ki normal değil, size de kafayı takıp zarar vermeye kalkarsa napacaksınız?

çok haklısınız. beni çok seviyor, ailesi gayet düzgün insanlar böyle biri olduğuna inanamıyorum ayrılırsam ne olur bilmiyorum çok garip hissediyorum
Senin açından sorun yoksa hayatına aynen devam et. Hala seviyor düzgün insanlar diyebiliyor dün ya hayretler içinde kaldım. İnanamıyorum böyle bir şeye şahit oldunuz ve hala "ayrılırsam" diyebiliyorsunuz.

Ne mi yapmalısın. Ona bir kaç kurbağa daha al. Sonra gidin bir ırmak kenarında güzelce ızgara yapın beraber yiyin. Yanına içecek olarak da taze sıkılmış kurbağa suyu içebilirsiniz. Afiyet olsun...
Yosun salatası bol limonlu ohhh misss

Sonra yeni bir virüs çıkar

Anamızı ağladir

Kurcovit hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…