- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.298
- 78
Tam da bunu yazmıştım.. çocuk yasta hayvan öldürerek ilerliyorlarCinayetlerine Hayvanları Öldürerek Başlamış 10 Seri Katil | Ukala Hayvan
su linke bi bak istersen. Ben hayvanlara zarar veren insanlardan her zaman korkarim
Kedi kuyruğu olayindan sonra içim kötü oldu. Nasıl hâlâ sevgilisin, hatta o olaydan sonra nasıl arkadaş kalabildin????erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
Bir tür seri katil gibi öldürüp anı olsun diye bir parça almış allahım çok korkunç.Kedi kuyruğundan sonra hala nasıl birlikte kaldınız yahu? Ölü bile olsa kediden kuyruk kesmenin bir açıklaması olabilir mi?
çok haklısınız. beni çok seviyor, ailesi gayet düzgün insanlar böyle biri olduğuna inanamıyorum ayrılırsam ne olur bilmiyorum çok garip hissediyorumBundan ayrılırsan başkasını bulamam diye korkuyorsunuz muhtemelen.
İnsanları iyi kötü diye ayırt etmiyorum ama net olarak bildiğim bir şey var: Hayvanlara merhamet duymayan insana da duymaz, hayvanlardan korkan da vardır bahsettiğim o değil, bahsettiğim eziyet edenler.
Ve şunu da unutmayın hayvana eziyet bir basamaktır, bu kişinin bir sonraki hedefi insandır.
16 yaş çocuk değil, ki 6 yaşında olsa bile korkunç.kedi kuyruğu meselesinde 16 yaşındaydı çocukluk yapmış deyip geçtim ama bu ciddi
Çocukluk?????????????????????????kedi kuyruğu meselesinde 16 yaşındaydı çocukluk yapmış deyip geçtim ama bu ciddi
AY YOK ARTİK AMAçok haklısınız. beni çok seviyor, ailesi gayet düzgün insanlar böyle biri olduğuna inanamıyorum ayrılırsam ne olur bilmiyorum çok garip hissediyorum
Senin açından sorun yoksa hayatına aynen devam et. Hala seviyor düzgün insanlar diyebiliyor dün ya hayretler içinde kaldım. İnanamıyorum böyle bir şeye şahit oldunuz ve hala "ayrılırsam" diyebiliyorsunuz.çok haklısınız. beni çok seviyor, ailesi gayet düzgün insanlar böyle biri olduğuna inanamıyorum ayrılırsam ne olur bilmiyorum çok garip hissediyorum
Yosun salatası bol limonlu ohhh misssNe mi yapmalısın. Ona bir kaç kurbağa daha al. Sonra gidin bir ırmak kenarında güzelce ızgara yapın beraber yiyin. Yanına içecek olarak da taze sıkılmış kurbağa suyu içebilirsiniz. Afiyet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?