kızlar şoktayım nolur bakın

yanlış anlamayın kesinlikle ılımlı yaklaşmıyorum

Adamla başbaşa kalmayın alimallah senin serçe parmak ucunun da tadını merak edebilir.

O değil de bu adamın Çinlerle bir bağlantısı falan mı var ?

çantasında kedi kuyruğu bulup ayrılmamanız bile koca bir soru işareti. tehlikeli olduğunu anlamanız için daha ne gibi bir işaret gerekiyor merak ettim
sevgiliyken bulmamıştım çok önceydi ikimzi de küçüktük çocukluğuna verdim

Bu adam böyleyse bir de bilmedikleriniz vardır. Yollarınızı ayırın yoksa ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Bu ne yaaa kedi kuyruğu Aman Allahimm inşallah dediği gibi ölmüş hayvandır diyeceğim ama ölmüş olsa bile nasıl bir canilikle kuyruğunu koparmış offfff okuduğuma bin pişman oldum sizde bi garipsiniz böyle birini soruyorsunuz hemn uzaklaşın

sevgiliyken bulmamıştım çok önceydi ikimzi de küçüktük çocukluğuna verdim

çocuk olması yapılan hareketin tuhaflığını gidermiyor ne yazık ki, bu aşırı şiddet içerikli bir davranış. yavru kurbağa yemesi meselesi var bir de. normal değil bu hareketler ya ayrılın ki ben olsam öyle yapardım ya da gözünüz karaysa kendinize edebildiğiniz kadar dikkat edin ne diyeyim

kedi kuyruğu meselesinde 16 yaşındaydı çocukluk yapmış deyip geçtim ama bu ciddi
Yanında bir ceset parçası taşımak yaş kaç olursa olsun sağlıklı bir durum değil
Bu kafada birinin sana da zararı dokunur. Acilen tedavi edilmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…