• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizler gerçekten muazzam birer dostsunuz

İnsan neyse onu yansıtırmış

bazen hüzün,.
Bazen neşe
bazen sinir

bazende yanlızlık

hayat bu olsa gerek

Canım benim biz ovulasyon grubunda tanışmıştık.. Ekim ayı anneler grubuna katıldın mı? mutlaka vardır bursadan kafa dengi kızlar
Yok canim oraya katilmadim bir sansimi denerim bakayim ya ne guzel olur aslinda bir araya gelsek

Aslinda az veya cok birbirimize benziyoruz ve hemcindletimizin yssadiklari olumsuz olaylarda kendimizi buluyoruz ve o kardedimize destek olup bir nebzede olsa derdini hafifletmek istiyoruz kimselere cesaret edemedigimizi burada paylasiyoruz Hayat paylastikca güzeldir ....

Aslinda az veya cok birbirimize benziyoruz ve hemcindletimizin yssadiklari olumsuz olaylarda kendimizi buluyoruz ve o kardedimize destek olup bir nebzede olsa derdini hafifletmek istiyoruz kimselere cesaret edemedigimizi burada paylasiyoruz Hayat paylastikca güzeldir ....
Çok güzel anlatmışsın canım benim, evet aynen öyle kimseye anlatamadıklarımızı bizi pek de anlamadıkları için birbirimize tutunduk. :KK50:

Yemisim bir derdim var basligini.
Ee derdin neydi.. diye kirici konusuyor maalesefki bazilarimiz.
Kim ne derse desin.
Bayiliyorum burya arada sirada boyle basliklar acanlara.
Ne guzel biseydir birini boyle mutlu gormek:KK68::KK68::KK68:.

Yerim kiz seni:21::KK60:

Birbirini görmeden seven insanlar kulağa garip geliyor ama yaşıyoruz işte :KK16:

Yüreği çok güzel insanlar var.
:oops:
İmkan olsa da reel hayatta da yanımızda olsa buradaki bayanlar.:KK37:

Yemisim bir derdim var basligini.
Ee derdin neydi.. diye kirici konusuyor maalesefki bazilarimiz.
Kim ne derse desin.
Bayiliyorum burya arada sirada boyle basliklar acanlara.
Ne guzel biseydir birini boyle mutlu gormek:KK68::KK68::KK68:.

Yerim kiz seni:21::KK60:
Bende bayılıyorum sizlere bu güzel karşılıksız seven yüreklerinize kocaman kocaman öpüyorum yüreğinizi :KK68:

kk bize yönelik tek iyi içerikli konu :KK50:

Bende bayılıyorum sizlere bu güzel karşılıksız seven yüreklerinize kocaman kocaman öpüyorum yüreğinizi :KK68:
Canım benim o kadar iyi yüreklisin ki benim rahatsızlığımı yazdığım bi konuyu okuyup bana özelden hatrımı soracak kadar düşüncelisin!!! Allah gönlüne göre versin

bazen öyle hanımlar bambaşka yorumlar yapıyorki ben hayran kalıyorum,hiç bakmadığın ve göremeyeceğin bir bakış açısından bakıp bambaşka bir yorum katıyor veee işık yanıyor,iyiyki varsınız

Bunu buraya derdim var diye yazmıyorum. Bunu buraya sizler gibi mükemmel insanların varlığından mutlu oldugum için yazıyorum. Daha birbirimizi görmeden okadar çok samimi olduk ki birbirimizin derdini dinledik birbirimize çıkarsız destek olduk nedensiz kim kime bu zmnda bunu yapar ki? Iyi ki varsınız ve iyi ki burayı keşfettim :) hep olun lütfen birbirimize ihtiyacımız var :KK68:

Aynen öyle kimseyle paylaşamadığımız sıkıntılarımızı kolayca dökebiliyoruz, kendimizden yaşça büyük insanlardan fikir alabiliyoruz, bir nebze de olsa eminim çoğu insana yardım dokunmuştur bu siteden. Ben de yeni katıldım, yıllardır bu sitedeyim aslında sürekli burada takılıyorum ama ilk kez üyelik aldım, ve çok memnunum geç bile kalmışım.:KK68:

tesekkurler bende ayni seyleri dusunuyorum. keske konusunu paylasan bazi arkadaslar da boyle hissedip 3 dusunup 1 yazsa... yardimci olalim derken dusman goruldugumuz cok oluyor. biribirimizi gormememiz insanlari daha rahat kirabileceginiz anlamini tasimiyor. kisi karekterini heryerde belli ediyor bi sekilde. yeri gelmisken solim dedim :KK66:

Kesinlikle sana katılıyorum. İnsan neyse her yerde odur. Nasıl olsa kimlik gizli diye hakaretler, kırıcı sözler sarfetmeler o kadar yanlış ki...:KK51:

Back
X