kızlar sizinde daha iyi bir hayat için umutlarınız tükenmeye başladımı

Ben ilk okula özele göndermeye karşıyım ortaokul veya lise olsa belki anlarım ama çocukken pek özelmiş değilmiş önemi olmuyo onlar için boşuna o parayı ödeyemem. Şimdi çalışıyorum 3 5 kenara atıyorum işten çıkarsam giderlerini rahat alayım diye sonuçta bunun çocuk odası var oyuncağı var bezi var kıyafeti var çocuk masraflı bişey ben yapana kadar zaten fiyatlar tırmanır

Calismayan cocuk icin , ortaokul lisede ozel okul gereksiz . Gercekten cevremde var . Ailesi calismiyor diye ozele gonderiyor ama yine degismiyor.
Cocuga ilkokulda duzen olusturmak gerekiyor, genelde yatkinligi varsa gidiyor.
Ozel okul degil ama guzel okula gonderebilirsin , iyi semtlerdeki okullar.
Dogmamis cocuga don bictik
İns Allah gönlüne gore versin . Eskin 5 ser 5 ser cocuk doguruyorlardi. Simdi 1 cocuga nasil bakacagini düşünüyor insanlar. Haklisin cok masrafli

Ne düşünüyorum bazen biliyor musun bizim kendi insanımız kendi ülkesinde 1 veya 2 çocuk yaparken nüfusumuz azalırken elin arabı suriyelisi 5 6 yapıyorlar. İlerde bizi geçip ülkeyi ele geçirirler diye korkuyorum bir an önce gönderseler şu ırkı ya valla kötüye gidiyor durum

bunu bende düşündüm ama 2. oğlum bile plansızdı her anlamda tek çocukta kalmaya kararlıydım.
İşin acı tarafı o araplar suriyeliler gitmezde

bunu bende düşündüm ama 2. oğlum bile plansızdı her anlamda tek çocukta kalmaya kararlıydım.
İşin acı tarafı o araplar suriyeliler gitmezde
gelir kaynağı kesildiğinde, dükkanları zorla kapatıldığında dükkanlarının kirası kat kat artarsa öyle bi giderler ki biz bile tutamayız işte bunu sağlayacak bir baba yiğit lazım şu güzel ülkeye :)

Ben dd ayni şeyi düşünüyorum . Birisi sey yazmisti . Ulke ekonomisi kotuye gidiyor ya onlarda kacar gider belki gecen tv de dinledim afgan parasindan bile degersiz paramiz diyordu

Kimse şuan önünü göremiyo hissettikleriniz çok normal. Yıllar sonra bu dönemleri belgesellerde izleyeceğiz öyle bir dönem. Umuyorum ki bir kısır döngünün içine girmeyiz de çıkabiliriz. İmkanı olan herkes ülkeyi terk ediyor haklı olarak

Ben çocuk yapma kararımı askıya aldım bu sebeplerden. Önümü göremedikçe de yapmayı düşünmüyorum.

Ben çocuk yapma kararımı askıya aldım bu sebeplerden. Önümü göremedikçe de yapmayı düşünmüyorum.

Bende aynen şöyleyim ' acaba bu 2 hafta içinde denesek mi ya yok ya para biriktirmem lazım of salak eşim yine borca girmiş olmaz o iş 6 ay daha erteleyim' derken sanırım gelmeyecek bebek falan :)

Hayatımda ilk def iş yurt dışı için tatil hayalleri kurmaya başlamıştım ta ki bu olaylar patlak verene kadar. Bekarım ama yine de ailevi Sorumluluklarım var.
Zaten dün açıklanan asgari ücret tuz biber oldu artık ne beklentim var ne de bir hayalim

İnsallah canim vallahi bankacıyım ben normalde Suriye vatandaslarina hicbir işlem yapmıyor bankamız ama bir geliyorlar maas müşterisi olmuşlar çatır çatır tc kimlik karti almislar o yüzden dedim

Evet vatan millet sevgisiyle büyümüş bizleri bile bu yolları düşünmeye denemeye itti bu düzen

3ay oldu eksiye gireli ben

Malesef şuan hayal kurulacak bir durumda değiliz. Herşey gibi bu da geçer. Biraz sabredelim. Şuan birşey almak satmak çok mantıklı gelmiyor. İşi olan kişiler işine sahip çıksın olan konumunu korusun. Bu ülke ne krizler gördü. Bu da geçer. Allahtan ümit kesilmez. Sıkmayın canınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…