- Konu Sahibi melek19824
- #1.921
sen neler yapıyosun canım hayat nasıl gidiyo iyisindir inşallah![]()
İyi gidiyor canım çok şükür. Cumartesi günü kontrolümüz var onu bekliyoruz bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen neler yapıyosun canım hayat nasıl gidiyo iyisindir inşallah![]()
allah şifalar versin. doğru düzgün içmemiş olmama rağmen şu lohusalıkta benimde csnım bazen bir efkar sigarası istiyor :)hiç sorma hayatım diş çektirdim ve çoook acıktım bişey yiyemiyom sadece sigara içiyom offf yaaaaa![]()
inşallah hiçbir sıkıntı yoktur canım heycanını ve merakını tahmin edebiliyorum hayırlısı olsun canım benim senin için dua edicemİyi gidiyor canım çok şükür. Cumartesi günü kontrolümüz var onu bekliyoruz bakalım.
inşallah hiçbir sıkıntı yoktur canım heycanını ve merakını tahmin edebiliyorum hayırlısı olsun canım benim senin için dua edicem![]()
allah şifalar versin. doğru düzgün içmemiş olmama rağmen şu lohusalıkta benimde csnım bazen bir efkar sigarası istiyor :)
Dualarınıza çok ihtiyacım var canım. İlk bebeğimi kalp atışımdan sonra kaybetmiştim. Yine o haftalar yaklaştıkça çok korkuyorum. Dualarınıza ve desteğinize çok ihtiyacım var.
geçmiş olsun canım vallah bnd hastayımmm benim adet gldihiç sorma hayatım diş çektirdim ve çoook acıktım bişey yiyemiyom sadece sigara içiyom offf yaaaaa![]()
Hoşgeldiniz kızlarrr
geçmiş olsun canım vallah bnd hastayımmm benim adet gldisancım cok olüyorum
![]()
sağol canım keşke benimde sancım olaydıda diş ağrım olmayaydı millet hamile kalınca duygusallaşıyormuş bende diş çektirdim çok duygusallaştımsanada geçmiş olsun canım sıcak tut ayaklarını
Kızlr, fikir verin bana
Doktorum hamile kalma dedı adenomu indirelim sonra ama kkde bırsuru adenomlular hamıle kalmış bnde bebk istiyorumne yapmalım sizce korunuyum mu ıyleşene kadar yoksa oluruna mı bırakıyım ?
doktor değiştirmeyi düşünsen nasıl olur acaba ?
sağol canım hoşgeldin allah bebişini analı babalı büyütsün inşallah nasılsın nerden katılıyosun aramıza kendinden biraz bahsedersen sevinirim tatlım
duaların için sağol canım. ankarada yaşıyorum 2 yıl oldu evleneli, 2 haftalıkta anneyim. şu ara bunalımlıyım biraz ama bu normalmiş sanırım :) sen neleer yapıyorsun hangi şehirdesin
Düünüyorum acıkcası ama değştirmeyi değil daha önce gittiğim bı doktor vardı rus kadın sonuclarımı alıp gıdecem yanına ama esım bir iki ay bekleyelim diyor, kafam karışıksabısızım
Düünüyorum acıkcası ama değştirmeyi değil daha önce gittiğim bı doktor vardı rus kadın sonuclarımı alıp gıdecem yanına ama esım bir iki ay bekleyelim diyor, kafam karışıksabısızım
meryemimiz var bir tane :) çalışıyormusuncanım bende muğladayım iki yıllık evliyim bebek falan henüz yok geçer canım allah yardım etsin bebişkızmı erkekmi
meryemimiz var bir tane :) çalışıyormusun
sabırsız olmak kötü ama insanın elinde olan bişey değil araştırın bence iyinin iyisi vardır
sana şunu söylemeden geçmek istemedim istanbulda prof faruk buyru var kesinlikle onun üstüne doktor tanımıyorum benimkinin işi olmasaydı hiç kaçırmazdım senin imkanın olursa görün bence