• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Haklisin ama burda gelin ikindi ezanindan sonra gelir bi akrabamizin dugunuydu hic gormemistim gelini tanimiyodum size yazdhimdada daha gelini gormemistim yuzu kapaliydi bayildgini soylediklrnde gittim baktm yeni gordum gelini sonra zaten artik soylybildgim kadar soyledim ya bu cocuk daha allah bunu veren babanin ve annenin belasini versin baktim ordakilr bana catti sansne niye bela okuyosun kizda istiyodu diyince artik ne dicemi bilemedim uzakti evede gelemedim hemen bitisikteki kuzenime gityim ben ve cocuklar yemektn,sonra eve geldik burda boyle kimseye karisamiyosun

melekcim nereliydin sen

melekcim nereliydin sen

Sirnakliyim burasi benim koyum yanlis,anlasildiysam ozur dilerim ya inan zaten gelini saat beste getirdilr damat evine sonrada odaya koydular yuzu kapaliydi gormedim taki bayilana kadar ordaki kime dediysem yav,bunu nasil vermisler seviyodu ne zamandir cocukla konusuyodu istediler verdiler

Sirnakliyim burasi benim koyum yanlis,anlasildiysam ozur dilerim ya inan zaten gelini saat beste getirdilr damat evine sonrada odaya koydular yuzu kapaliydi gormedim taki bayilana kadar ordaki kime dediysem yav,bunu nasil vermisler seviyodu ne zamandir cocukla konusuyodu istediler verdiler

yanlış falan anlaşılmadın hayatım sakın üzülme hem sen hiçbişey yapamazdın sen bakma kızların çıkışmalarına biz duydukda ne oldu sanki bişey yapabildikmi oraları biliyorum ben kimse kimsenin hayatına müdahale edemez adam alan memnun satan memnun sana ne der çıkar işin içinden sende sadece düşman kazanırsın

melekcim nereliydin sen

Burdacogunluk kizlari
okutmuyolar kimiside,kendi okumak istemiyo oyuzden hepsinin akli fikri evlenmekte bakiyorum daha ufacik sigara iciyo sevgilisi var nekadarda soylesem sen kendinkileri okutta bizimkilere karisma diyolar cocuklara diyorum gidin okula deyin ben okumak istiyorum devlet sizi okutur ya okuyup napicaz diyolar ee ben daha napiyim csnim arkadaslarm ;((((((

Burdacogunluk kizlari
okutmuyolar kimiside,kendi okumak istemiyo oyuzden hepsinin akli fikri evlenmekte bakiyorum daha ufacik sigara iciyo sevgilisi var nekadarda soylesem sen kendinkileri okutta bizimkilere karisma diyolar cocuklara diyorum gidin okula deyin ben okumak istiyorum devlet sizi okutur ya okuyup napicaz diyolar ee ben daha napiyim csnim arkadaslarm ;((((((

canım ben ağrılıyım her ne kadar Şırnak uzak olsada az çok bilirim oraları ama çok şükür ki benim ailem cehaletten çok çok uzak:nazar: sen istesende kimseye zorla bişey yaptıramazsın hayatım

Son düzenleme:
Back