kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Canım başka biyere taşınsanız kocan çalışamaz mı perişan olmasın çocuklar

canım gerekli yerlere şikayet et valla ben olsam ses kaydını çekerim böyle bi durumda her yere ulaşır gerekirse medyaya taşırım... Nedemek canım devletten tıkır tıkır paralarını günü gününe alıyorlar !!!!! Nasıl ne öğretecek ki bu insanlar çocuklara!

Aynı sekilde söyledim cnm elinden geleni ardına koyma melekçiğimm

Yok canim o isler tek olunca olmuyo benim sutten agzim yandi,bikere.bizim saglik ocaginada dort aydir gonullu bi doktor gelmis ama daha dogru duzgun doktorun yuzunu goren yok ben aylik dkontrol ignesi kullaniyor het ayin 15 inde vurmam gerekiyo hetgittigimde doktor yok s.ocagi kapali bende gunum gecmesin diye merkeze,silopiye gidiyorum 10 tl verip en son gecen ay sikayet ettim etmez olaydim arastirmaya geldiler benden baska kimse,sikayetci olmadi hepside korktu hainler.......

Allah yardımcın olsun canım ne köymüş ama kendi kendine yetse yeter

hadi ya işte birlik olmayınca

denizden çıksın yeter bana balıktan çok karides kalamar midye delisiyimolsada yesem

Ay bende bayılıyorum özellikle ben vurduysam sabah 5 6 gibi dalıyoruz antalyada olduğumuz zaman ahtapot kalamar avlıyoruz zıpkınla midye zaten istemediğin kadar balıklara kıyamazsın zaten kahvaltı niyetine mangalda iyi gidiyo taze taze

süper yaaaa çok şanslısın dalabildiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…