- Konu Sahibi melek19824
Inanin sabahtan beri kafam allak bullak yaw bu ne sorumsuzluk bunlar nasil egitmenler biz cocuklarimizi bunlara mi teslim edicez ;((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inanin sabahtan beri kafam allak bullak yaw bu ne sorumsuzluk bunlar nasil egitmenler biz cocuklarimizi bunlara mi teslim edicez ;((
güzelim sen ığdırı napıcan gideceğin aileye bak sanki ığdıra belediye başkanı olarakmı gidecen
ay insan yaşayacağı yeri merak etmez miaile antepte zaten ığdırda bi eşim bi ben. gezecek yer filan var mı diye merak ettimm
![]()
tabi tabi haklısın kuzum olmazmı kesin vardır eşin ordamı
2 dk gittim sadece nasıl depişmişiniz kızlar![]()
Sağlık meslek lisesi oluyor sml değil mi :26: Oyleyse aynı yaşlardayız sanırım, evet çok isteyerek gittim canım hala da çok istiyorum ama dersler gözümü korkutmuyor desem yalan olur :18:
boş bırakmaya gelmeyiz![]()
vallahi ya ışık hızıyla çıktım bide duştan yetişçem diye![]()
evettttkısmetse 1 yıl ordayız sonra rüzgar bizi nereye götürürse,
değil; Tsk bizi nereye atarsa![]()
Ben sabah 3 saat yoktum 40 sayfa yazdınız
bayanlar size iyi sohbetler benim çıkmam lazım öpüyom hepinizi
bayanlar size iyi sohbetler benim çıkmam lazım öpüyom hepinizi
evet canım sağlık meslek lisesi, meslek güzel ama sabır gerektiren bi meslek. derslere gelince yapamayacak olsaydın eger zaten o okulu kazanıp gitmezdin kafana takma. lise hemşirelik üniversiteye göre daha kolay dersler daha yüzeyseldi ama benim üniversiteden arkadaslarımda vardı stajdayken hep beraber takılırdık ve pratikleri zayıftı o yüzden sana da tavsiyem sakın pratikte yapamazsam diye çekinme hep atıl ben yaparım diye çünkü korkarsan uzaklasırsın ve eninde sonunda öğrenmek zorunda oldugunu unutma. meslek zor ve pis bi meslek ama sonucları çok güzel. özveri ve sabır gerektiren bi meslek. ve çokta eğlenceli eğer ki ortamdakilerle (hastanedekilerle) anlaşırsan.
sorma çenem düştü bugün tatil verdim kendime bizimki koşturuyo bi kırgınlık var üzerimde bütün gündür şarkı söylüyorum bıkmadan usanmadan bide kk saolsun![]()