• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Sağlık meslek lisesi oluyor sml değil mi :26: Oyleyse aynı yaşlardayız sanırım, evet çok isteyerek gittim canım hala da çok istiyorum ama dersler gözümü korkutmuyor desem yalan olur :18:

evet canım sağlık meslek lisesi, meslek güzel ama sabır gerektiren bi meslek. derslere gelince yapamayacak olsaydın eger zaten o okulu kazanıp gitmezdin kafana takma. lise hemşirelik üniversiteye göre daha kolay dersler daha yüzeyseldi ama benim üniversiteden arkadaslarımda vardı stajdayken hep beraber takılırdık ve pratikleri zayıftı o yüzden sana da tavsiyem sakın pratikte yapamazsam diye çekinme hep atıl ben yaparım diye çünkü korkarsan uzaklasırsın ve eninde sonunda öğrenmek zorunda oldugunu unutma. meslek zor ve pis bi meslek ama sonucları çok güzel. özveri ve sabır gerektiren bi meslek. ve çokta eğlenceli eğer ki ortamdakilerle (hastanedekilerle) anlaşırsan.

Bugun ben garibim heycandan bayiliyorum aman cocuklarim okula baslicak bende bi heyecan bi heyecan sormayin ben disardan okudum liseye kadar geldim sonra cocuklar oldu neyse devam etmedim icimde ukte kaldi dedim bende tum enerjimi mi maddi manevi ne yapabiliyosam yapicam cocuklarimi okutucam ...neyse gittik oglen okula mudur gelmemis daha kimse okulda yok donduk geldik yani bosa gittik sonra mahalleden cocuklar konusurkn duydum gelmis mudur sonra topladim mahalleden arkadaslari dokuz on kisi gittik (bu arada onlari ben gaza getirdim )gittik baktim tum ogretmenlr gelmis mudur falan hepsi kakir kakir gulup cay iciyolar.turkce bikmedikleri icin ben konustum dedim neden bizim cocuklarimiz bugun okula baslayamadi aslinda bir haftadir baslamaniz gerekiyodu mudur bana dediki tamam bugun gec oldu uarin gelsinlr peki ogretmeni kim dedim daha belli deyilmis ne demek belli deyil dedim orasi beni ilgilendirir dedi baktim siniflar,les gibi trmizlikte daha yeni yapilcakmis badana yapilcskmis ee dedim bunlarin,okuldan on gun once yapilmasi gerekmiyormiydu yarin bu cocuklar bu pisligin boyanin icine mi gelcek dedim istemiyosan yollama cocugunu dedi adam hala dusundukce deli oluyorum baska okul yok yoksa vallAhi yollamazdim iste boyle arkadaslar hevesim kursagimda kaldi ;((

evet canım sağlık meslek lisesi, meslek güzel ama sabır gerektiren bi meslek. derslere gelince yapamayacak olsaydın eger zaten o okulu kazanıp gitmezdin kafana takma. lise hemşirelik üniversiteye göre daha kolay dersler daha yüzeyseldi ama benim üniversiteden arkadaslarımda vardı stajdayken hep beraber takılırdık ve pratikleri zayıftı o yüzden sana da tavsiyem sakın pratikte yapamazsam diye çekinme hep atıl ben yaparım diye çünkü korkarsan uzaklasırsın ve eninde sonunda öğrenmek zorunda oldugunu unutma. meslek zor ve pis bi meslek ama sonucları çok güzel. özveri ve sabır gerektiren bi meslek. ve çokta eğlenceli eğer ki ortamdakilerle (hastanedekilerle) anlaşırsan.

Bende aksine canım pratiği çok merak ediyorum ve istiyorum derslerde korkuyorum sadece o kadar :)
Ama hastane ortamını falan çok merakla bekliyorum eğlenceli olur diye düşünüyorum ama :)

benim haşatım çıktı bi bardak çay içip de çıkayım kızlar tanıştığıma memnun oldum öperim hepinizi nanaktan :10: yarın görüşürüüüüzz

Back