- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi melek19824
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kızlar size bişe anlatayım ben muğlaya yeni taşındığım zaman komşular bahçede hoş geldin falan dediler şiveleri farklıdır belki bilirsiniz baktım bi teyze diğer taraftan bağırmaya başladı geliiiiinn napıp durun bende efendim anlamadım dedim baktım tekrar bağırdı napıp durun ben hala durmuş kadının ağzının içine bakıyom ben efendim diyince kadın beni sağır zannediyor aynı şekilde daha yüksek sesle söylemeye başladı dayanamadım teyzecim dedim ben sağır değilim sadece sizin şiveniz farklı oyüzden anlamadım aklıma geldikçe kendikendime gülüyom hala şimdilik yavaş yavaş alışmaya başladım valla
Oraların şivesi öyle güzelim...
Ne güzel yerde yaşıyorsun asminim yaww![]()
Biz evlenmeye kara verdik..
Romantik bi evlilik teklifi aldım bu arada
Gittik nikahlandık eve geldik
Millet ŞOK ŞOK ŞOK![]()
olabilir vallahi![]()
ay kızlar size bişe anlatayım ben muğlaya yeni taşındığım zaman komşular bahçede hoş geldin falan dediler şiveleri farklıdır belki bilirsiniz baktım bi teyze diğer taraftan bağırmaya başladı geliiiiinn napıp durun bende efendim anlamadım dedim baktım tekrar bağırdı napıp durun ben hala durmuş kadının ağzının içine bakıyom ben efendim diyince kadın beni sağır zannediyor aynı şekilde daha yüksek sesle söylemeye başladı dayanamadım teyzecim dedim ben sağır değilim sadece sizin şiveniz farklı oyüzden anlamadım aklıma geldikçe kendikendime gülüyom hala şimdilik yavaş yavaş alışmaya başladım valla
Ayyy ne hoşş öyle isteme bilmem ne uğraşılcak iş değil zaten
Benimkide çok romantik ama böyle sıkıştırılınca sinir oluyorum normal hayatımız kalmadı yani![]()
Bu yaz karavanla çıktık tatile muğla taraflarını gezdik..
Cennet gibiydi yaa![]()
valla canım çok iyi çok cana yakın insanlar
Gittin mi muğla taraflarına canım?
O sıkıntılara gelemem yapı itibarı ile
Şahitleri de orda bulmuştuk![]()
O sıkıntılara gelemem yapı itibarı ile
Şahitleri de orda bulmuştuk![]()
Bana mı soruyosun türkiyenin çoğu yerini gezmek zorunda kaldım canım çok güzel yerler arkeolojik kazı yapmıştık ünv. deyken tatillerde mutlaka kaçarım ama öyle popüler yerleri sevmiyorum pek sıkılıyorum ıssız bi koy olsun yeter![]()
arkadaslar hepinize taaaaaaa sirnaktan selamlar gonderiyorum aslinda ben sadece sizinle tanismak istiyorum arkadas olalim ben sirnakta koyde oturuyorum 27 yasindayim iki kizim iki oglum var buyuk kizim 6 yasinda bu sene bire gidicek oglum polat ana sinifa baslicak bu sene cok heycanliyim sizinle paylasmak istedim.burda pek arkadasim yok bu k kulubunu kesfettigimden beri artik yalniz deyilim ama ben dahada yakindan tanimak istiyorum simdiden hepinize ilginiz icin tesekkurler........
Muğlanın neresindesin güzelim?
Köyde mi? Merkezde mi?
Köydeysen senden şanslısı yok vallahi![]()