kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

ay kızlar size bişe anlatayım ben muğlaya yeni taşındığım zaman komşular bahçede hoş geldin falan dediler şiveleri farklıdır belki bilirsiniz baktım bi teyze diğer taraftan bağırmaya başladı geliiiiinn napıp durun bende efendim anlamadım dedim baktım tekrar bağırdı napıp durun ben hala durmuş kadının ağzının içine bakıyom ben efendim diyince kadın beni sağır zannediyor aynı şekilde daha yüksek sesle söylemeye başladı dayanamadım teyzecim dedim ben sağır değilim sadece sizin şiveniz farklı oyüzden anlamadım aklıma geldikçe kendikendime gülüyom hala şimdilik yavaş yavaş alışmaya başladım valla

Biz evlenmeye kara verdik..
Romantik bi evlilik teklifi aldım bu arada
Gittik nikahlandık eve geldik
Millet ŞOK ŞOK ŞOK

Oraların şivesi öyle güzelim...
Ne güzel yerde yaşıyorsun asminim yaww

Biz evlenmeye kara verdik..
Romantik bi evlilik teklifi aldım bu arada
Gittik nikahlandık eve geldik
Millet ŞOK ŞOK ŞOK

Ayyy ne hoşş öyle isteme bilmem ne uğraşılcak iş değil zaten
Benimkide çok romantik ama böyle sıkıştırılınca sinir oluyorum normal hayatımız kalmadı yani

Bugün napıp durdun asmincim çok tatlı insanlar hepsi çok şanslısın

Bu yaz karavanla çıktık tatile muğla taraflarını gezdik..
Cennet gibiydi yaa

gerçekten çok harika yerler bizimkiler geçen ay gelmişlerdi antalyaya denizliye izmire tatile gittim ben muğla gibi güzel yerlere rastlamadım abartısız söylüyorum yada alıştığım için bana öyle geliyordur

Gittin mi muğla taraflarına canım?

Bana mı soruyosun türkiyenin çoğu yerini gezmek zorunda kaldım canım çok güzel yerler arkeolojik kazı yapmıştık ünv. deyken tatillerde mutlaka kaçarım ama öyle popüler yerleri sevmiyorum pek sıkılıyorum ıssız bi koy olsun yeter

O sıkıntılara gelemem yapı itibarı ile
Şahitleri de orda bulmuştuk

ayyyy bende hiç sevmem öyle istemeymiş kahveymiş bilmem ne ama hepside oldu tabi arkadaş onların karşısında bi kasılma tutmuştu beni kahveyi götürürken sanırsın protokolden geçiyordum ama güzeldi bee

Aynen bizde sevmeyiz popüler yerleri
Antalya da boncuk koyu var 2gece orda konaklamıştık eşimle..
Müthişşşşşş

eskişehirden de selamlaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…