- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.014
- 178
- Konu Sahibi melek19824
Klasik sorulardan bir tane sorayım sana..
Burcun ne??
Yaşını merak ettim birde..
Neler yaparsın?

Burcun ne??
Neler yaparsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok fena oldum birden bizimkinin ablası gitti ya dün diğer ablasına anlatmış diğer görümceye yani bana bohça hazırlıyolarmış ne alaka ya daha hazır değilim ben bunlar bizi evlendirmeye niyetli![]()
Korkuyormusun evlilikten??
Klasik sorulardan bir tane sorayım sana..
Burcun ne??
Neler yaparsın?
Hayır korkmuyorum zaten evli gibiyiz 2 yıldır hiç ayrılmadık aynı evde yaşıyoruz ama ne biliyim zorlama olunca istemem bize soran yok hiç yada bi teklif![]()
Teklif derken?![]()
Koç burcuyum 22 yasındayım hayatı dolu dolu yaşamak için herşeyi yaparım yarışmaya istanbuldan katılıyorum
Sen ne burcusun canım ?![]()
Hey gidi 20 li yaşlarım heyyyyy!!
Ben yay burcuyum canım
Ateş burçuyuz ve genelde bu burçtakiler dolu dolu yaşamak için ellerinden geleni yaparlar güzelim![]()
Hayır korkmuyorum zaten evli gibiyiz 2 yıldır hiç ayrılmadık aynı evde yaşıyoruz ama ne biliyim zorlama olunca istemem bize soran yok hiç yada bi teklif![]()
Aynen senin yaş kaçtı bu arada yaş takıntım yoktur aramızda yaş farkı olabilir![]()
Bizde evlenmeden önce aynı evde yaşadık..
Evlendik değişen bişey olmadı
Hep derler ya evlendikten sonra değişirler diye..
Bizde herşey aynı çok şükür![]()
Evlenme teklifi tabi ki yani daha aramızda konuşmadık bile annem bi yandan görümceler bi yandan oysa ben memnunum hayatımdan daha erkenn![]()
Aralıkta 33 olucam![]()
Bende istemiyorum işte prosödür icabı evlenmek zaten çok mutluyum o telaşı kaldıramam değişmek gibi bi lüxümüzde yok çok şükür![]()
Zamana bırakmak en iyisi canım![]()
Evlenmek içinde evlenilmez zaten,mutluysan sorun yok![]()
Şimdiden kutlu olsun canım :) En güzel yaşlar diyolar tabi her yaşın kendine göre güzellikleri var ben kendimi koca karı gibi hissetmeye başladım bu
Bu olmadı işte
Daha çıtır çerezsin canım yaww..
Bu arada teşekkür ederim
Valla benim yaş geçtikçe daha çocuk oluyorum![]()
Şimdiden kutlu olsun canım :) En güzel yaşlar diyolar tabi her yaşın kendine göre güzellikleri var ben kendimi koca karı gibi hissetmeye başladım bu
Bu olmadı işte
Daha çıtır çerezsin canım yaww..
Bu arada teşekkür ederim
Valla benim yaş geçtikçe daha çocuk oluyorum![]()
O da güzel vallahi çocuk varmı senin?
Aynen zamanı var daha Christina aguilera-you lost me dinliyorum söylüyorum bi yandan eşlik edermisin?![]()