Kızlar sizden beni yargılamadan akıl istiyorum…

Siz ne yapmıştınız ? Nasıl bir yol izlediniz

Siz ne yapmıştınız ? Nasıl bir yol izlediniz
Annemin evine gittim üstelik oğlum o zaman 8 aylikti ve 6 haftalikda hamileydim hamileliğin riskliydi ard arda olduğu için kendi ailesine de gerekenleri söyledim ya insan olursun beni dinlersin ya da cocuklarima ben kendim bakarım senin gibi bir babayla buyuyeceklerine babasız buyusunler ben hem anne hem baba olurum ikiside dedim 1 hafta kadar ayrı kaldık üstelik annemde uzak mesafe farklı sehirlerdeydik ayrı kaldığımız süreçte sonrasında geldi ve herseyi kabul ettigini söyledi ve bir süre daha memlekete kalıp evimize döndük ailelerimiz aynı şehirde yaşıyorlar biz farklı bir şehirdeyiz bende senin gibiydim gitsem gidemem kalsam kalamam diyordum ama inan ki gidince daha kolay çözülüyor şimdide 34 haftalık olduk gun sayiyor bebegimiz icin eger çözülecek gibiyse çözülmeyecek gibiyse eğer ben çocuğu aldirman taraftari kesinlikle değilim allahin verdiği cana kıymak bizim ne haddimize bir örnek vereyim bu konuda arkadaşım 2 aylik evliydi hamile kaldı ve 1 aylik hamileyken eşi ailesinin evine geri gönderdi aldırmak için imkanı vardı çünkü daha çok küçüktü bebegi ama aldırmadı doğurdu şimdi 1 yaşına girmek üzere sakın aldırmayı düşünme

Dayak yemeye devam , daha ne denir ki , laftan anlasan boşan derim ama zor...

Bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum kendi kanımdan canımdan… Daha önce bende gittim bir gün sonra aradı nerdesin dedi babamlardayım dedim kapattı aradım sen ne biçim insansın diye seni bir daha alırsam öç falan filan saydırdı 1 hafta hiçbir şekilde ne yazdı ne etti sonra ben hamile olduğumu öğrendim ve aradım tabi hamile olduğumu söylemedim aradığım gün eve gel falan dedi akşam aldı vs barıştık eve gelince hamileyim dedim hatta… Ama ne ailesi arkamda ne beni istiyorlar…

Bence git ne ara ne sor o arayana kadar muhakak arayacaktır seni eğer de düzelmeyecekse bırak inceldiği yerden kopsun

2 yıl sonra da boşanmayacaksın, kendini kandırıyorsun, bu adamdan oooollllmaaazzzz...

Hah adam demiş ki zaten hamile artık ne yaparsam susmak zorunda , geri dönmen büyük hata ...

Boşan

Çocuk 2 yaşa gelince muhteşem bir iş hayatı sizi bekliyorsa tabii ki sabredin.

Yargilamak degil ama yani boyle adama cocuk yapmissiniz her ne hikmetse boyle evliliklerde olan cocuklarda korunmaya ragmen oluyor . Hamile olduguma uzulmedim diyorsunuz da zaten sorun sizin uzulmeniz degil evinizdeki bu sacma ortamin icine bi gunahsizin gelmesi. Ve o cocugun yasayacagi travmalar vs. Yoksa zaten bu adama cocuk yaptiginiza gore istiyorsunuz bu cocugu niye uzulesiniz ama bosansaniz cocugu gectim kendinize bakacak gucunuz durumunuz yok , bosanmasaniz boyle bi babayla omru gececek o cocugun her iki turlu hayat onun icin zor. Alkolu size ve cocuguna tercih ediyorsa o adamdan hicbirsey olmaz ama siz bosanir misiniz ? Sanmam cunku goruyorum bosanmamak icin hep bi “ama” niz var . Biliyorum bosanmak kolay degil ama bazen kendimiz ve cocugumuz icin zor olani secmek zorundayiz belki de annelik boyle biseydir . Bosanmayacaksaniz ki bence oyle o zaman hemen ardindan 2.ye hamile kalin belki ilkinde gostermedigi anlayisi ikincide gosterir belki ikinci aklini basina getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…