• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar sizce salonum nasıl eksikler neler?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

boleynkizi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
332
243
333
$IMG_1016.webp$IMG_0768.webp$IMG_0764.webp$IMG_0766.webp
kızlar salon için nasıl bir düzenleme yapabilirim duvarlarım çok boş sizce ayna mı kullanmalıyım yoksa tablo mu? kırlent almak istiyorum fakat koltuklara ne renk gider kararsızım
birde oturma odamın fotosunu koydum sizce hangisi daha iyi ?
biliyorum eksiklerim çok ama yavaş yavaş düzenlemeye çalışıyorum dekorasyon konusunda yardımcı olursanız çok mutlu olurum :1:

Öncelikle her iki oda için koltuklarını ve eşya seçimini çok beğendiğimi söylemeliyim. :16:
Oturma odasının iki farklı halini eklemişsin benim tercihim kesinlikle pembe fon perde ve açık renk halıyı kullandığın hali. Siyah beyaz renkli diğer halı pastel renkli koltuğun yanında çok sert kalmış. Ama eğer odayı pembe ile tamamlamaya karar verirsen koltuk üstünde ki renkli yastıkları içinde pembe de olan pastel renklerde yastıklarla değiştirmelisin. Odada desen kullanmadığın için yastıklar desenli olsa hoş olur.
Salona gelince.. tv ünitesi biraz zayıf kalmış sanki.. arkasına sadece ünitenin eninde olacak şekilde duvar kağıdı uygulanabilir. üzerine bir iki tane de aksesuar koymak için açık renkli raf eklersen çok daha şık ve zengin bir havası olur.
Yemek masasının olduğu bölümde de yatay uzun bir ayna kullanılabilir alanı geniş gösterir.
Birde sanki oda çok iki renk olmuş. 3 bir renge ihtiyacı var gibi. Alacağın aksesuarlarda bunu göz önünde bulundur bence. Tabi bunu o kırmızı renkli yastıkları dikkate almadan söylüyorum onlar odaya ait değilmiş gibi duruyor?

canum merhaba. sehpa üzerindeki objeyi nerden ne kadara aldın. bende beyazını çok istiyorum fakat bulamıyorum

Ben her iki odanı da beğendim salonun klasik değil spor tercih etmişsin bu nedenle ayna yerine tablolar kullanabilirsin.
Yastıklarda da daha canlı çiçek yaprak desenli yastık kullanarak biraz hareket kalabilirsin cnm perde değiştirme şansın varsa salonun fon perdesini değiştirerek biraz hareket katabilirsin yine.. Oturma odasındaki pembe fonu çok beğendim bu halleri de kötü değil yani :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oturma odasının açık renk halı ve pembe perdeli hali çok daha güzel.Pastel renkli kırlentlerle yumuşak ve huzur verici bir oda olabilir.

Salon perdelerin siyah mı ? Umarım değildir :)

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398789522.925073.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398789553.732890.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398789586.940111.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398789613.255366.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398789681.248031.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398789707.351986.webp

Canlarım çok ama çok teşekkür ederim önerileriniz için 😊 taşındığımız için ,taşındıktan sonra memlekete gittiğim için yazamadım özür diliyorum . Fon perdesi mürdüm rengi kırlentlerin renginin uyumu konusunda kararsızım açıkcası 😁bu arada bir arkadas salonda sehpanın üzerinde ki objeyi sormuş canım ikeadan almıştım fiyatını hatırlamıyorum gercekten
Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum çok öptüm

Eki Görüntüle 1093294 Eki Görüntüle 1093296 Eki Görüntüle 1093298 Eki Görüntüle 1093299 Eki Görüntüle 1093301 Eki Görüntüle 1093303

Canlarım çok ama çok teşekkür ederim önerileriniz için 😊 taşındığımız için ,taşındıktan sonra memlekete gittiğim için yazamadım özür diliyorum . Fon perdesi mürdüm rengi kırlentlerin renginin uyumu konusunda kararsızım açıkcası 😁bu arada bir arkadas salonda sehpanın üzerinde ki objeyi sormuş canım ikeadan almıştım fiyatını hatırlamıyorum gercekten
Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum çok öptüm

Cok cok güzel olmus bu son hali bayildim renkli yastiklarla spor bir ortam hos olmus. :)
Tablo cok iyi bir secim!!!

Belki masanin oldugu duvara da spor bir saat asabilirsin.
Bir de tv karsisindaki degil de, diger ikili koltuk ile tekli koltugun o arkada kalan bosluguna büyük bir yer vazosunda yine spor tarzda, icine de renkli kuru cicekler ekleyebilirsin yastiklarinin renginde karisik....

Cok cok güzel olmus bu son hali bayildim renkli yastiklarla spor bir ortam hos olmus. :)
Tablo cok iyi bir secim!!!

Belki masanin oldugu duvara da spor bir saat asabilirsin.
Bir de tv karsisindaki degil de, diger ikili koltuk ile tekli koltugun o arkada kalan bosluguna büyük bir yer vazosunda yine spor tarzda, icine de renkli kuru cicekler ekleyebilirsin yastiklarinin renginde karisik....

Canım Beğenmene cok sevindim :)) cok teşekkür ederim :) su tarz birşey mi dediğin bunu hediye etmişti bir arkadaşım antreye koymuştum yoksa daha farklı mı??
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398801365.805968.webp
Bir de o örgü toplardan nerede bulabilirim :)) cok güzelmiş

Canım Beğenmene cok sevindim :)) cok teşekkür ederim :) su tarz birşey mi dediğin bunu hediye etmişti bir arkadaşım antreye koymuştum yoksa daha farklı mı??
Eki Görüntüle 1093646
Bir de o örgü toplardan nerede bulabilirim :)) cok güzelmiş

http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/...c-font-b-vase-b-font-fashion-modern-brief.jpg

Evet canim gösterdigin gibi, ya da biraz daha böyle yuvarlagimsi iri vazolu bise. Icine de kuru cicekler tabi :D
Toplari da bilmiyorum ki :D:D:D:D
Örme kabiliyetin var mi? :9::9::9: Örebilirsin aslinda ya da örgü bilen bir arkadasina, teyzeye, anneye göster, rica et, icine pamuk tikiyosun oluyo.
Internette mutlaka vardir örnekleri.
Ya da söyle birsey yapabilirsin, daha SIK dolarsin ipleri, http://nazarca.com/ipten-ilginc-ev-susu-yapilisi

Bir de ne aklima geldi, bir arkadasimin evini ziyarette gördüm, orta sehpasinin üzerine söyle bir sey koymustu: http://www.intimateweddings.com/wp-content/uploads/2011/05/Vintage-Tea-Teapot-Flowers.jpg

iki orta boy kitabin üzerinde... seninkine de fistik yesili caydanligin icine kuru toz pembe gül olabilir...

Bilmiyorum cok mu vintage kacar senin spor odana ama fikir sadece...:)

Google görsellere; flowers in teapot yaz bak bir sürü örnek var.

Cok kafani karistirmadim insallah, cok begendim salonunu cünkü öyle aklima gelen fikri yaziyorum. :1:

Son düzenleme:
Canım benim olur mu cok ama cok teşekkür ederim fikirlerin için cok güzeller :))
senin gösterdiğin vazo daha güzelmiş o tarz birşey bulabilirsem süper olur :)
Örgü işinde çok ama çok beceriksizim aslında ama denicem cidden cok tatlılar :) olmadı dediğin gibi birine ördürürüm :))

yemek masanıza şık güzel bir örtü olabilir. hani şu masayı tamamen kaplamayan dekoretif duran örtüler varya onlar olabilir çok boş durmuş öyle geri kalanı gayet güzel güle güle oturun:16:

yemek masanıza şık güzel bir örtü olabilir. hani şu masayı tamamen kaplamayan dekoretif duran örtüler varya onlar olabilir çok boş durmuş öyle geri kalanı gayet güzel güle güle oturun:16:

Aslında yemek masasının üzerinde örtü var fakat çıkmamış :) beyaz tüllü ufak birşey olduğu için çok belli olmuyor :) teşekkür ederim

halıyı çapraz olarak sermek odaya hareket katıyor tavsiye ederim... 2.hali çok şık olmuş, güle güle oturun... masanın arkasına ayna kullanabilirsin :34:

Boleynkizi eger örgü bulamazsan bak ne buldum: http://www.demetoloji.com/2012/01/11/catalla-ponpon-yapimi/
Nette bir sürü tarif var yün ipten pompon yapimina dair. Istedigin büyüklükte yapabilirsin.

Ben bebek odasina ne yapsam diye ararken buldum, aklima sen geldin.

Canımm cok sevındım :) hayırlı olsun bebişiniz güzel sağlıklı günlerde büyüsün inş. Bende renkli ipler var aslında zamanında almıştım duruyordu öyle bu şekilde değerlendirmiş olurum hem :))

Canımm cok sevındım :) hayırlı olsun bebişiniz güzel sağlıklı günlerde büyüsün inş. Bende renkli ipler var aslında zamanında almıştım duruyordu öyle bu şekilde değerlendirmiş olurum hem :))

Cok tesekkür ederim, insallah! :16::16::16:
Ben de birkac renk ip alip denemeyi düsünüyorum, cok tatli duruyor. :):)
Vaktin olur da dener yaparsan paylas bizimle. :21:

Back
X