- 12 Temmuz 2020
- 511
- 568
- 23
1.20 yukselir mi bilemiyorum. o konuda hic deneyimim olmadi. eger 18 indeyse ihtimal var ama cok minik su anda. cunku 5 in alti hormonal sebeplerden dolayi deger degisiklikligi yasanabilir deniliyo. yeni evlisin o yuzden emin olamadim. erken gebelik testi al bence. bikac gun sonra bi daha yaparsin. ben o sekilde ogrenmistim.Ya brnimde kafam karıştı acaba 18 Ekim mi adet tarihm 12 ekim mi bilemedim geçen ay geç gelince cumartesi günüde test yaptırdım 1.20 çıktı çoğu yükselir bu sonuç diyo çoğu yükselmez diyo bende bilemedim birde geçen ay adetim 6 gün gecikince kan testi yaptırdım 0.100 çıkmıştı kasık ağrısı halsizlik baş dönmesi var başa bişey yok bide şuan hafif bel ağrısı var belkide adet olcam ama kendimi sonuç negatif çıkmasına rağmen hamile gibi hissediyorum
İnşallah vardır ya eşim çok istiyor çünkü1.20 yukselir mi bilemiyorum. o konuda hic deneyimim olmadi. eger 18 indeyse ihtimal var ama cok minik su anda. cunku 5 in alti hormonal sebeplerden dolayi deger degisiklikligi yasanabilir deniliyo. yeni evlisin o yuzden emin olamadim. erken gebelik testi al bence. bikac gun sonra bi daha yaparsin. ben o sekilde ogrenmistim.
insallah canim. hayirlisiyla gonlunuze gore olsun. biz de 2. yi planliyoruz.İnşallah vardır ya eşim çok istiyor çünkü
Neden bu kadar acelecisin ki 12 ekimde olmamışsın ve 13 ekimdeyiz az dur daEvleneli 50 gün oldu bekarken hiç aksamaz 30 günden 30 güne adet olurdum en son 6 ağustosta adet oldum sonra evlendim Eylül de 6 gün falan geç geldi 12 Eylül de adet oldum şimdi 30 günden hesaplayınca 12 Ekim'de adet olmam lazım adet olmadım nedensede kendimi hamile gibi hissediyorum ama değilim çünkü 10 Ekim'de beta HCG mi ölçtürdüm 1.20 çıktı sizce ne zman ader olurum adetim olup bittikten sonra soğan suyu içiyim mi tecrübeli bayanlr
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahinsallah canim. hayirlisiyla gonlunuze gore olsun. biz de 2. yi planliyoruz.
Bi kaç gün geçsin test yap hamilesindir belkiNeden bu kadar acelecisin ki 12 ekimde olmamışsın ve 13 ekimdeyiz az dur da
Ay valla çok sabırsızım böye şeylerde yaNeden bu kadar acelecisin ki 12 ekimde olmamışsın ve 13 ekimdeyiz az dur da
10 aydır bekliyorum çift çizgiyi görlek için ve diyorim ki kendime sen 10 aydır bekliyosun bazı insanlar senelerdir sözün bittiği yerAy valla çok sabırsızım böye şeylerde ya
o kadar istiyosun ki burdan hissettimRabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahsence hamilemiyimdir hani tabi müneccim değilsin ama insanların hislerini hep merak ederim mesela benim çok kuvvetlidir hiç tanımadığım insanda bile birşeyler hissederim ama kendimde hiswdemem
Bana sen nedense hemen 2.ye hamile kalmak gibi geldin belkide şuan hamilesino kadar istiyosun ki burdan hissettimbatin 18 ekim ise hamile olma ihtimalin bana yuksek geliyo. cunku vucut bos yere oyle hissetmez. bas donmesi durduk yere olan bi sey degil sonucta. baska saglik sorunun da yok anladigim kadariyla. peki sen ben de ne hissediyosun
ayy oglum icin evet bu ay hemen 2. ye hamile kalmak istiyorum. ve gercekten minyonumBana sen nedense hemen 2.ye hamile kalmak gibi geldin belkide şuan hamilesinbu arada seni tanımıyorum ama minyon ve tatlı birisi gibi geldin
Ciddiyim hislerim kuvvetlidir kuzenim hamileydi mesela en başından beri hep dedim sen ikiz hamilesin diye pandemiden dolayı hastaneye de gidemiyordu kimse inanmadı bana gerçekten ikiz hamileymişayy oglum icin evet bu ay hemen 2. ye hamile kalmak istiyorum. ve gercekten minyonumnasil bildin ya. iltifatin icin de ayrica tesekkur ederim
masallahCiddiyim hislerim kuvvetlidir kuzenim hamileydi mesela en başından beri hep dedim sen ikiz hamilesin diye pandemiden dolayı hastaneye de gidemiyordu kimse inanmadı bana gerçekten ikiz hamileymiş
Merhabalar, ne yazikki psikolojik olarakta cok istediginden adeti kendin de geciktiriyor olabilirsin. Bende adet olmuyorum diye doktora giderdim doktor yok gebelik tarlusal kullan dersi aksamina adetim gelirdiEvleneli 50 gün oldu bekarken hiç aksamaz 30 günden 30 güne adet olurdum en son 6 ağustosta adet oldum sonra evlendim Eylül de 6 gün falan geç geldi 12 Eylül de adet oldum şimdi 30 günden hesaplayınca 12 Ekim'de adet olmam lazım adet olmadım nedensede kendimi hamile gibi hissediyorum ama değilim çünkü 10 Ekim'de beta HCG mi ölçtürdüm 1.20 çıktı sizce ne zman ader olurum adetim olup bittikten sonra soğan suyu içiyim mi tecrübeli bayanlr
masallahbu on sezi herkeste yok. fiziksel yapimi hissetmis olman bile beni sasirtti valla.
Aynen psikolojik etkiliyorum kndimi ama elimde değil istem dışı düşünüyorumMerhabalar, ne yazikki psikolojik olarakta cok istediginden adeti kendin de geciktiriyor olabilirsin. Bende adet olmuyorum diye doktora giderdim doktor yok gebelik tarlusal kullan dersi aksamina adetim gelirdiilla emin olunca vucut kendini birakiyor. Bi sure birak kendini zor ama varsa ki inşallah vardır nasılsa öğrenirsin bi kac gune cok erken ogrenmekte iyi degil cunku
Cook zor diyorum yaAynen psikolojik etkiliyorum kndimi ama elimde değil istem dışı düşünüyorum
Aynen rabbim gönlüne göre versin inşallahCook zor diyorum yabende rahim filmi cektirdim yumurtlamayı gordum şimdi adet olmamayi bekliyorum insallah Perşembe olmam da gebelik vardir dusunmemek elde degil ama vucut kandiriyor bizi dusundukce
İnsallah hepimizinAynen rabbim gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?