• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar sizce ne zaman adet olurum?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya brnimde kafam karıştı acaba 18 Ekim mi adet tarihm 12 ekim mi bilemedim geçen ay geç gelince cumartesi günüde test yaptırdım 1.20 çıktı çoğu yükselir bu sonuç diyo çoğu yükselmez diyo bende bilemedim birde geçen ay adetim 6 gün gecikince kan testi yaptırdım 0.100 çıkmıştı kasık ağrısı halsizlik baş dönmesi var başa bişey yok bide şuan hafif bel ağrısı var belkide adet olcam ama kendimi sonuç negatif çıkmasına rağmen hamile gibi hissediyorum
1.20 yukselir mi bilemiyorum. o konuda hic deneyimim olmadi. eger 18 indeyse ihtimal var ama cok minik su anda. cunku 5 in alti hormonal sebeplerden dolayi deger degisiklikligi yasanabilir deniliyo. yeni evlisin o yuzden emin olamadim. erken gebelik testi al bence. bikac gun sonra bi daha yaparsin. ben o sekilde ogrenmistim.

1.20 yukselir mi bilemiyorum. o konuda hic deneyimim olmadi. eger 18 indeyse ihtimal var ama cok minik su anda. cunku 5 in alti hormonal sebeplerden dolayi deger degisiklikligi yasanabilir deniliyo. yeni evlisin o yuzden emin olamadim. erken gebelik testi al bence. bikac gun sonra bi daha yaparsin. ben o sekilde ogrenmistim.
İnşallah vardır ya eşim çok istiyor çünkü

Evleneli 50 gün oldu bekarken hiç aksamaz 30 günden 30 güne adet olurdum en son 6 ağustosta adet oldum sonra evlendim Eylül de 6 gün falan geç geldi 12 Eylül de adet oldum şimdi 30 günden hesaplayınca 12 Ekim'de adet olmam lazım adet olmadım nedensede kendimi hamile gibi hissediyorum ama değilim çünkü 10 Ekim'de beta HCG mi ölçtürdüm 1.20 çıktı sizce ne zman ader olurum adetim olup bittikten sonra soğan suyu içiyim mi tecrübeli bayanlr
Neden bu kadar acelecisin ki 12 ekimde olmamışsın ve 13 ekimdeyiz az dur da😊

insallah canim. hayirlisiyla gonlunuze gore olsun. biz de 2. yi planliyoruz.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 😊 sence hamilemiyimdir hani tabi müneccim değilsin ama insanların hislerini hep merak ederim mesela benim çok kuvvetlidir hiç tanımadığım insanda bile birşeyler hissederim ama kendimde hiswdemem

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 😊 sence hamilemiyimdir hani tabi müneccim değilsin ama insanların hislerini hep merak ederim mesela benim çok kuvvetlidir hiç tanımadığım insanda bile birşeyler hissederim ama kendimde hiswdemem
o kadar istiyosun ki burdan hissettim🤗batin 18 ekim ise hamile olma ihtimalin bana yuksek geliyo. cunku vucut bos yere oyle hissetmez. bas donmesi durduk yere olan bi sey degil sonucta. baska saglik sorunun da yok anladigim kadariyla. peki sen ben de ne hissediyosun😊

o kadar istiyosun ki burdan hissettim🤗batin 18 ekim ise hamile olma ihtimalin bana yuksek geliyo. cunku vucut bos yere oyle hissetmez. bas donmesi durduk yere olan bi sey degil sonucta. baska saglik sorunun da yok anladigim kadariyla. peki sen ben de ne hissediyosun😊
Bana sen nedense hemen 2.ye hamile kalmak gibi geldin belkide şuan hamilesin 😊bu arada seni tanımıyorum ama minyon ve tatlı birisi gibi geldin🤗

ayy oglum icin evet bu ay hemen 2. ye hamile kalmak istiyorum. ve gercekten minyonum😄 nasil bildin ya.😍 iltifatin icin de ayrica tesekkur ederim🤗
Ciddiyim hislerim kuvvetlidir kuzenim hamileydi mesela en başından beri hep dedim sen ikiz hamilesin diye pandemiden dolayı hastaneye de gidemiyordu kimse inanmadı bana gerçekten ikiz hamileymiş😂

Evleneli 50 gün oldu bekarken hiç aksamaz 30 günden 30 güne adet olurdum en son 6 ağustosta adet oldum sonra evlendim Eylül de 6 gün falan geç geldi 12 Eylül de adet oldum şimdi 30 günden hesaplayınca 12 Ekim'de adet olmam lazım adet olmadım nedensede kendimi hamile gibi hissediyorum ama değilim çünkü 10 Ekim'de beta HCG mi ölçtürdüm 1.20 çıktı sizce ne zman ader olurum adetim olup bittikten sonra soğan suyu içiyim mi tecrübeli bayanlr
Merhabalar, ne yazikki psikolojik olarakta cok istediginden adeti kendin de geciktiriyor olabilirsin. Bende adet olmuyorum diye doktora giderdim doktor yok gebelik tarlusal kullan dersi aksamina adetim gelirdi😄 illa emin olunca vucut kendini birakiyor. Bi sure birak kendini zor ama😜 varsa ki inşallah vardır nasılsa öğrenirsin bi kac gune cok erken ogrenmekte iyi degil cunku🙏

Merhabalar, ne yazikki psikolojik olarakta cok istediginden adeti kendin de geciktiriyor olabilirsin. Bende adet olmuyorum diye doktora giderdim doktor yok gebelik tarlusal kullan dersi aksamina adetim gelirdi😄 illa emin olunca vucut kendini birakiyor. Bi sure birak kendini zor ama😜 varsa ki inşallah vardır nasılsa öğrenirsin bi kac gune cok erken ogrenmekte iyi degil cunku🙏
Aynen psikolojik etkiliyorum kndimi ama elimde değil istem dışı düşünüyorum 🤭

Aynen psikolojik etkiliyorum kndimi ama elimde değil istem dışı düşünüyorum 🤭
Cook zor diyorum ya😔 bende rahim filmi cektirdim yumurtlamayı gordum şimdi adet olmamayi bekliyorum😬 insallah Perşembe olmam da gebelik vardir dusunmemek elde degil ama vucut kandiriyor bizi dusundukce😔

Back
X