Kontakt Lens Kızlar sizce hangisi?(Fikriniz gerçekten önemli)

kelebex001

O şimdi aşık :P
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
196
0
Lens alıcam sizce hangisi daha hoş ve güzel duruyor? Yani hangisi daha dikkat çekici falan filan işte :KK1: Resimler küçükken aralarında fark yok gibi gözüküyor resimlerin üstüne tıklayarak büyütürseniz sevinirim :KK1:
Eki Görüntüle 254650 $4416459-lg.jpg

Son düzenleme:
bence birinci resim daha güzel ama dersen ki o makyaj gibi yapamam o zaman diğerini seç ama makyajda iyiysen bence kesinlikle birinci resim.. mükemmell çekici:KK1:

Katy perrynin lensleride hoş değil mi hem annemin dediği gibi mavi makyajda mavi göz gibi duruyor :KK1: Babamın gözleride azcık açık -yeşil- südütyo da vesikalık resim çektirmiş mavi gömleği ile gözleri mavi duruyor hoş aslında :KK1:
$katy-perry-last-friday-night-night-1.jpg

canım çok uzun zamandır lens kullanan biri olarak şunu soruyorum sana sen inanıyor musun her iki fotoğraftaki rengi herhangi bi lens markasında yakalayacağına ? ya da alacağın markada bu renkler mevcut mu ? mevcut olsa bile bu kadar doğal dururlar mı ? en önemlisi benim şu güne kadar gördüğüm en doğal lens markası solotica ve benim mavi olarak aldığım solotica lenslerim bende yeşil durdu sana tavsiyem direkt olarak fotoğraflara odaklanma.. fotoğraflardan ise bencede birincisi daha çekici.. :KK69:

cnm ben bı kac yıl önce kullandım kesınlıkle fotoda 1. hoş gözükyor ama cok cok dikkat cekici çok parlıyor 2.hareli yeşil cok dogal makyaj da guzel gösteryor tabıkı freshlook hareli yeşil diyorum ama bana kalırsa gerksiz yanı bendeki sadece bır hevesdi gözü mahvedıyor

X