Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sizce bu koltuga ve perdeye nasıl bir halı almalıyım?
canım 800 e mal oldu benim iskeleti çok saglam oldugu için kıyamadım yenisini almaya birazda fiyat araştırması yaptım benim istedigim modeller iki ikibuçuk arasıydı oyüzden uygun oldu yaptırırsan resimlerini beklerim
canım 800 e mal oldu benim iskeleti çok saglam oldugu için kıyamadım yenisini almaya birazda fiyat araştırması yaptım benim istedigim modeller iki ikibuçuk arasıydı oyüzden uygun oldu yaptırırsan resimlerini beklerim
evet canım tşk.bencede araştır benim çok imkanım olmamıştıüç aylık kızım vardı çok çıkamamıştım çarşıya renk seçimi çok önemli küçük çocuklarım oldugu için ben karışık renk istedim kiri lekeyi belli etmesin dieama tek renklerde hoş duruyor özellikle deriyle.bideyastıkları büyük yaptır ve çok yaptır ben teklilerede yastık yaptırdım ve büyük yaptırdım çünkü ben yeni çıkan yastıklı koltuklara bayılıyordum alamadım ama en azından onlara benzedi bide yastıkların bir tarafını kırk yama şeklinde yaptırdım diger tarafı sade kumaş ve ortalarınadabüyük deriden dügme bastırdıımçok hjoş oldusanada fikir olur umarım