Kızlar sizce bu koltuga ve perdeye nasıl bir halı almalıyım?

ben olsam tek renk gri metal gri alirdim cok guzel olurdu
ve bence o ahsap servis sehpasinida degistirsen daha havali olur yada onu ordan baska birsey koy canim

Canım grili halı Saray,kırmızılı ise Merinos marka.Kolay bulursun piyasada.Bu tarz gibi olabilir.Zemin rengi açık olsun ki odayı boğmasın.Hafif gri,kırmızı desen olabilir tabii.
Fon perdeyi kırmızı yaptırabilirsin.Ama tonu biraz koyu olmalı.Ya da parlak gri,üzeri siyah desen bulabilirsen çok daha iyi durur diye düşünüyorum.Ayrıca tek kanat fon perde neden olmasın?Bence olur,duvarını da örterek hareket ve zenginlik kazandırır.
inşallah umduğun gibi olur...kolay gelsin.

kırmızı fon ve kırmızı boncuklar var ara ara geçirebilceğin onlar olabilir birde halıyı düz kırmızı.kırmızı koltukta çok az çünkü siyah renk odayı çok boğar bence.krem de çok tezat durur.kırmızı-siyah dengesinin olması için benim fikrim bu.sen bilirsin canım.güle güle kullan şimdiden.

Koltuklarınız çok güzel olmuş güle güle kullanın size nekadara mal oldu bende kaplatmak istyorum cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…