gullerdiyari hayat beni nden yoruyosun Kayıtlı Üye 30 Mart 2009 3.315 1 27 Mayıs 2009 Konu Sahibi gullerdiyari #21 asksinsencansinsen .!.: bence her ikiside önce yasliyi sonra genci farkettim gibikaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... afferin kiz sana hemencik bildinkaydirigubbakcemile5a.s.
asksinsencansinsen .!.: bence her ikiside önce yasliyi sonra genci farkettim gibikaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... afferin kiz sana hemencik bildinkaydirigubbakcemile5a.s.
gullerdiyari hayat beni nden yoruyosun Kayıtlı Üye 30 Mart 2009 3.315 1 27 Mayıs 2009 Konu Sahibi gullerdiyari #22 hüzün_yılı .!.: gençken cok guzelmıs ama sımdı yaşlanmıs :) Genişletmek için tıkla... :roflol::roflol:güzel cevap canim:roflol: tesekkürlerkaydirigubbakcemile3
hüzün_yılı .!.: gençken cok guzelmıs ama sımdı yaşlanmıs :) Genişletmek için tıkla... :roflol::roflol:güzel cevap canim:roflol: tesekkürlerkaydirigubbakcemile3
gullerdiyari hayat beni nden yoruyosun Kayıtlı Üye 30 Mart 2009 3.315 1 27 Mayıs 2009 Konu Sahibi gullerdiyari #23 celebrian .!.: ilginçç Genişletmek için tıkla... tesekkürler canimkaydirigubbakcemile3 esyn .!.: Önce genç kadını gördüm hihoyyytgözlerimi kısarak baktığımda yaşlı kadını Genişletmek için tıkla... evet canim bende ilk baktigimda genc kadini görmüstüm yasli kadini sonradan gördümyerimseniben tesekkürler canima.s.kaydirigubbakcemile3
celebrian .!.: ilginçç Genişletmek için tıkla... tesekkürler canimkaydirigubbakcemile3 esyn .!.: Önce genç kadını gördüm hihoyyytgözlerimi kısarak baktığımda yaşlı kadını Genişletmek için tıkla... evet canim bende ilk baktigimda genc kadini görmüstüm yasli kadini sonradan gördümyerimseniben tesekkürler canima.s.kaydirigubbakcemile3