kızlar sizce bu bir psikolojik sorun mu?

Birdaha ne ara ne de sor.komple hayatından çıkar takip falan etme ordan burdan ve pskolojinin nekadar normal olduğunu anlasın mal...

Şuan sana çok kızdım ya delirdin mi böyle adamın kahrı çekilir mi düşün evlenenden seni böyle ezmiş üzmüş hem ayrıca nişan söz olmadan kimseye gitme yarın sen iyi niyetli de olsan arkandan laf ederler benim 1.5 yıllık ilişkim var annesi kaç kere çağırdı dedim ailem beni öldürür kahvaltı vb için de olsa evinize gelemem ki zaten ailem izin verss de gitmem bu adamdan Allah korumuş seni de bitmiş bırak kendine gelince kızların olduğu yemeğe gitsin sana gelince selamlaşmak yasak hasta bu adam

Bu tarz kıskançlıkları ben de yapıyorum fazlasıyla, bunaltacak derecede..o_O Her adam da çekemiyor sanırım, yoksa bizde sorun olduğundan değil.. :eğlence: Aile konusunda da çok haklısınız asıl şu anda size samimi davranmaları gerekirdi ilk intibalar bunlar sonuçta. Dönmemesi daha hayırlı olur gibi geldi bana :KK47:

Bu tarz kıskançlıkları ben de yapıyorum fazlasıyla, bunaltacak derecede..o_O Her adam da çekemiyor sanırım, yoksa bizde sorun olduğundan değil.. :eğlence: Aile konusunda da çok haklısınız asıl şu anda size samimi davranmaları gerekirdi ilk intibalar bunlar sonuçta. Dönmemesi daha hayırlı olur gibi geldi bana :KK47:

2.5 aydır bir an bile aklımdan çıkmadı . mesaj atasım geliyor kpss sınavın nasıl geçti diye ..zor tutuyorum kendimi.. onu çok özledim

Ay hocanın cevabından snra ne yazdıgını okumadım ve sınırlendım cok fena. ayol onun sacını basını ylarım o kımkı sen kız arkadasını dızlemezdın hıc dıyebılıyr gelıysun dıyebılıyr ay bu cocugun psıkolojısı bzuk senınkınde bısı yok bence ayrıldıgın ıyı olmus sakın dnme bır aydır tanıdıgı ınsana bıle senı ezdrmıs dahası senı degersızlestrmıs adı

Şuan sana çok kızdım ya delirdin mi böyle adamın kahrı çekilir mi düşün evlenenden seni böyle ezmiş üzmüş hem ayrıca nişan söz olmadan kimseye gitme yarın sen iyi niyetli de olsan arkandan laf ederler benim 1.5 yıllık ilişkim var annesi kaç kere çağırdı dedim ailem beni öldürür kahvaltı vb için de olsa evinize gelemem ki zaten ailem izin verss de gitmem bu adamdan Allah korumuş seni de bitmiş bırak kendine gelince kızların olduğu yemeğe gitsin sana gelince selamlaşmak yasak hasta bu adam

bu konuda da çok uyardım onu dinlemedi hiç beni. ben de sevmiyorum böyle şeyleri hem insan çok geriliyor.. birlikte gezmek dolaşmak varken ne diye gittik sanki kasıntı eve.. önceden öyle değillerdi bana çok sıcaktı annesi falan. sevgilim kalbinden rahatsızlık geçirdi. hastanede falan başında beklemiştim. gerçi o zaman da erkek arkadaşımın diğer arkadaşlarının yanında arkamdan ' yerleşti oğlumun yanına ' demiş..

ailesi başka şehirdeydi. ben olmasam ölecekti oğlu. böyle mi denir hastane ortamında ve arkadaşlarımızın yanında..

Ay hocanın cevabından snra ne yazdıgını okumadım ve sınırlendım cok fena. ayol onun sacını basını ylarım o kımkı sen kız arkadasını dızlemezdın hıc dıyebılıyr gelıysun dıyebılıyr ay bu cocugun psıkolojısı bzuk senınkınde bısı yok bence ayrıldıgın ıyı olmus sakın dnme bır aydır tanıdıgı ınsana bıle senı ezdrmıs dahası senı degersızlestrmıs adı

canım ben de bu konudan kavga çıkardım. suçlu ben oldum onu kıskanan kısıtlayan biri oldum. geçimsiz oldum. halbu ki yurtta oda arkadaşlarım bile diyor sen x e çok iyi davranıyorsun sinirliyken bile sakin cevaplar veriyorsun keşke biz de senin gibi davranabilsek sevgilimize diyorlar.

canım hocadan sonrasını da oku ordan sonrası daha mühim . ben burdan destek almazsam dayanamayıp mesaj atıcam eski sevgilime bana destek olun :( mesaj yazmamam lazım ona

Erkek arkadasin tam bir sakarmis..tum tartismalarin sebebini sana yikmak icin,kendini sorgula diye,sen rahatsizsin,psikolojin bozuk deyip durmus iliskiniz boyunca..seni de buna ikna etmis ki,sende kendini sorguluyorsun baksana.amacina ulasmis..kendine olan guvenin sarsilmis,piskolojik rahatsizligim var mi diye dusunmeye baslamisin..
Birak bu dusunceleri,ozguvenini kaybetmene sebep olan,bir nevi hakaret eden bu adamdan ayrdigina sukret..

Birdaha ne ara ne de sor.komple hayatından çıkar takip falan etme ordan burdan ve pskolojinin nekadar normal olduğunu anlasın mal...

:( hala onu merak ediyorum. olmamamız gerektiğini biliyorum fakat hala onca şeye rağmen gülüşünü istiyorum. onunla çok zor zamanlar atlattık , ama çok da mutlu olduğumuz anlar oldu.
ben bir mutlu günümüz için herşeyi göze alabiliyorum da , o bir anlık kusurum hatam yüzünden beni sildi. hatta hata bile görmüyor çoğu kişi.
belki kız meselesinde biraz çirkeflik etmişimdir diye düşünerek hatalıyım diyorum kendime :(

Erkek arkadasin tam bir sakarmis..tum tartismalarin sebebini sana yikmak icin,kendini sorgula diye,sen rahatsizsin,psikolojin bozuk deyip durmus iliskiniz boyunca..seni de buna ikna etmis ki,sende kendini sorguluyorsun baksana.amacina ulasmis..kendine olan guvenin sarsilmis,piskolojik rahatsizligim var mi diye dusunmeye baslamisin..
Birak bu dusunceleri,ozguvenini kaybetmene sebep olan,bir nevi hakaret eden bu adamdan ayrdigina sukret..

kendime olan özgüvenim çok sarsıldı. daha önce de konu açmıştım belki denk gelmişsinizdir. hastalık hastasıydı. ve bunu da benden bildi. hatta büyü mü var bende yoksa bile dedi.
annesi okuduğum yere göndermiyordu artık. herhalde benim yaptığımdan şüphelendiler. annesi sokmuş gibi bu fikri de aklına. ayrılırken de zaten iyi olmamı istiyorsan git hayatımdan, benden iyisini bulursun inşallah, annemi arayıp rahatsız etme, eski sevgilini nasıl unuttuysan beni de unutursun gibi cümleler kurdu. terkedilmeyi haketti aslında ama ben terkedildim... :(

canım ben de bu konudan kavga çıkardım. suçlu ben oldum onu kıskanan kısıtlayan biri oldum. geçimsiz oldum. halbu ki yurtta oda arkadaşlarım bile diyor sen x e çok iyi davranıyorsun sinirliyken bile sakin cevaplar veriyorsun keşke biz de senin gibi davranabilsek sevgilimize diyorlar.

canım hocadan sonrasını da oku ordan sonrası daha mühim . ben burdan destek almazsam dayanamayıp mesaj atıcam eski sevgilime bana destek olun :KK43: mesaj yazmamam lazım ona

Okudum da ben bu yazılanları hatrlıyrum sankı sen o olayda da knu actın ?
Ya hanı hastalık hastası olan adam senınkımydı karstryrum heralde neyse

Neyse arama aramamalısın o ararsa bıle donme senı asosyallestrmıs dahası sımdıden aılenın ayrılmasını basına kakmıs tam tersı yaranı sarması gerekırken

Hem aılesının tutumuda hos degıl ustelık ortada ucuncu bı kısı var kesınlıkle arama kurtuşduguna dua et yarın brgun evlenırsın hayatı burnundan getrr bu daha sevgılyken byle yapan evlenınce dusunemıyrum

zamanla gecer gencecık kızsın karsına daha ıyılerı cıkar ınsallah hele bı meslegını elıne al okulunu bıtır daha grecegn cok gunler olur Allah ın ıznıyle hem sımdı mesaj atsan fasulye gıbı nımetten sayar hatalarını anlamak bı kenarda dursun daha da azzgınlasır arsızlasır herseyı syler sana hem o hcasının dedıklerı dusunsene kım bılır neler syledı senın hakkındada senı tanımayan ınsanlar bıle byle ezebıldı senı
dusun ve gerı dnme arkana bakma canım

Okudum da ben bu yazılanları hatrlıyrum sankı sen o olayda da knu actın ?
Ya hanı hastalık hastası olan adam senınkımydı karstryrum heralde neyse

Neyse arama aramamalısın o ararsa bıle donme senı asosyallestrmıs dahası sımdıden aılenın ayrılmasını basına kakmıs tam tersı yaranı sarması gerekırken

Hem aılesının tutumuda hos degıl ustelık ortada ucuncu bı kısı var kesınlıkle arama kurtuşduguna dua et yarın brgun evlenırsın hayatı burnundan getrr bu daha sevgılyken byle yapan evlenınce dusunemıyrum

zamanla gecer gencecık kızsın karsına daha ıyılerı cıkar ınsallah hele bı meslegını elıne al okulunu bıtır daha grecegn cok gunler olur Allah ın ıznıyle hem sımdı mesaj atsan fasulye gıbı nımetten sayar hatalarını anlamak bı kenarda dursun daha da azzgınlasır arsızlasır herseyı syler sana hem o hcasının dedıklerı dusunsene kım bılır neler syledı senın hakkındada senı tanımayan ınsanlar bıle byle ezebıldı senı
dusun ve gerı dnme arkana bakma canım

evet doğru hatırlıyorsun canımm hastalık hastası olan sevgilim. hala yaptıklarının etkisindeyim . unutamıyorum.. :( çok mutsuzum.. ben pişman olsun isterken o tatillere gidiyor.. :(

kendi yaptıklarının da farkına varır değil mi bir gün

Elbet birgun farkina variyolar eger azicik bile olsa insanlik varsa iste o zaman konusma sirasi sizde oluyo emin olun o sira gelecek ben de pusuya yattim bekliyorum benimki de azicik anormal de

Sadece birazcik zaman ve sabir kendinizi kotu sifatlayacak seylerden uzak durarak sonra tek tek itiraf edeckler ins

Tabi biz bizlikten gitmezsek mahvolmazsak

Elbet birgun farkina variyolar eger azicik bile olsa insanlik varsa iste o zaman konusma sirasi sizde oluyo emin olun o sira gelecek ben de pusuya yattim bekliyorum benimki de azicik anormal de

Sadece birazcik zaman ve sabir kendinizi kotu sifatlayacak seylerden uzak durarak sonra tek tek itiraf edeckler ins

Tabi biz bizlikten gitmezsek mahvolmazsak
Sizin ayrılık sebebiniz nedir özel değilse paylaşabilir misin

aslında derdim o değil tamamen kendimi düşünüyorum. çünlü benim farkedemediğim bir sorunum mu var diyorum sürekli. varsa çaresine baktırmak isterim. zaten mezun olunca gidicem bir psikoloğa.
erkek arkadaşıma bağırmaya başladım bu olaylardan sonra. o kızla konuşmayacaksın, ablanın arkadaşlarını gezdirmeyeceksin.. hep bu tarz konuşmaya başladım artık ona. ve bana ayrılırken dışardan bakınca ne kadar hanım hanımcık tatlı bir kızsın ama , bana bğırıyorsun sesini yükseltiyorsun falan dedi.

Yakın bir kız arkadasin yok mu sorsana ona. Adam resmen gider ayak seni boklamis sen de inanmissin. Gider ayak Ox güvenini yikayimda benden sonra yalnız kalsın demiş. Bu adam zaten seni sevmem değer vermemiş. Salla gitsin. Sen tuhaf değil i bir tuhafmis. Senin yatan ona onun sana davrandığı gibi davranmak olmuş. Gerci bunu hata olarak gormuyorum. O oylw gormus. O da bunu kaldıramamis. Tuhaf davranış ile kastettigi herhalde ben erkeğim hesap sorarım sen kadınsin hesap soramazsin. Hesap soruyorsan bir tuhafsindir demeye getirmiş.

Sizin ayrılık sebebiniz nedir özel değilse paylaşabilir misin

Ayrilmadim ben hala evliyim
Esimin cocuklukta ailesi tarafindan gordugu yanlis tutumlar psikolojisini asiri bozmus
Yeni evliyiz ailesi de egoist cok biliyorum sanip hicbir sey bilmeyen cinsi aramizda kultur farki var
Esim de ailesine gikini cikaramaz benimle ilgili bi problem oldugunda bagirir cagirir en agir hakaretleri eder bana ailesi yanlis da yapsa beni bastirarak beni ezerek huzur saglamaya calisiyo
Daha neler neleeerrrr

Aklını Kötüye kullanıyor sevgilin.ince noktandan vuruyor. Evlensen hergün şizofren paranoya diyeceğine nerdeyse eminim.ayrılmışsın iyi yapmışsın.sende problem yok karşıda ki kötü

Yakın bir kız arkadasin yok mu sorsana ona. Adam resmen gider ayak seni boklamis sen de inanmissin. Gider ayak Ox güvenini yikayimda benden sonra yalnız kalsın demiş. Bu adam zaten seni sevmem değer vermemiş. Salla gitsin. Sen tuhaf değil i bir tuhafmis. Senin yatan ona onun sana davrandığı gibi davranmak olmuş. Gerci bunu hata olarak gormuyorum. O oylw gormus. O da bunu kaldıramamis. Tuhaf davranış ile kastettigi herhalde ben erkeğim hesap sorarım sen kadınsin hesap soramazsin. Hesap soruyorsan bir tuhafsindir demeye getirmiş.

Bunun gibi cümleleri vardı evet. Bir erkeğin kendine özgü hayatı okur, ben erkeğin şöyle, sen kadınsın böyle.. Sürekli kendini erkek oluşuyla üstün görme cabasındaydı. Bu ablasının arkadası olayından sonra hiç düzelmedik. En ufak seylerden tartısma cıktı. 'Beni eskisi gibi sevdiğini söylemiyorsun' 'beni sevmiyor musun' vs bişey sorduğumda kavga ediyoduk hemen.

En son da dersanede derste benden foto istemiş 5dk sonra ders bitince çıkışta attım diye kavga çıkardı ve bitti ilişkimiz. Bu tartışmalar olurken de böyle giderse beni kaybedeceksin dedi. Ben de sinirlendim kızdım beni tehdit mi ediyorsun diye.

Bana sürekli sunu yapma etme diye yönlendirmeye çalışan bir insandı. Ben erkeğim sözüyle bunu bana yaptıramadı en adından bir kısmını, bu sefer de işte kalbinden hasta olsaydın ben senin her dediğini yapardım şeklindr etkisi altına almaya calıstı.

Ayrilmadim ben hala evliyim
Esimin cocuklukta ailesi tarafindan gordugu yanlis tutumlar psikolojisini asiri bozmus
Yeni evliyiz ailesi de egoist cok biliyorum sanip hicbir sey bilmeyen cinsi aramizda kultur farki var
Esim de ailesine gikini cikaramaz benimle ilgili bi problem oldugunda bagirir cagirir en agir hakaretleri eder bana ailesi yanlis da yapsa beni bastirarak beni ezerek huzur saglamaya calisiyo
Daha neler neleeerrrr

Offf baya sıkıntılı durum. Evli olunca daha da çıkılmaz hal alıyor bu gibi durumlar. İnsanın zoruna gidiyor değil mi haksızlığa uğramak.
Çare olarak ne düşündünüz

Back
X