- Konu Sahibi lovergirlsss
1 , 3 ve 5 .........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bunlar benim beğendiğim mobilyalar bakalım siz hangilerini beğeneceksiniz
bence sadece 5:) tarz meselesı ben ayaklı koltukları sevmıyorum yere yakınlar daha hoş gorunuyor
1 yada 3 derim süper. ama temizlik konusunda dikkat etmen lazım. benim koltuklarımda şeker pembesi ve temizliği sıkıntı. kumaşını silinebilen alsan süper olur 1 numara.
gerçekten seçimleriniz çok güzel. bence de 4 çok hoş. bunların yatak veya sandık olma durumu var mı acaba? daha kullanışlı oluyorlar da ... hangi siteden baktınız?
3. diyorum çünkü 4 parça ..diğerleri oturma odası için yetersiz kalır, erkekler büyük koltukta uyur genelde sen de tekli koltukta sinir olmak istemezsin değilmi,ama diğer takımlarada başka renkte 2 li koltuk uydurup eklersen diğerleride olur
illaki bunlardan olacaksa 1 ve 5 ama daha güzellerini bulabiirsin bence canım :)
ayy bayılıdım 1 ve 3 numaraya çok güzeller
huzurla oturursun inşallah..
2. ve 3 . sıradakileri çok bğendiimm hangi marka bunlar canım :)
bence sadece 5:) tarz meselesı ben ayaklı koltukları sevmıyorum yere yakınlar daha hoş gorunuyor
1,4,ve 3 bayıldım tam benim tarzım mobilyalar
tatlım tatlım tatlım ikinciye aşık oldum resmen reprenkli olan hani dizaynı uyumu şahane. hangi mobilya markası o tatlım çok merak ediyorum
modes mobilya cnm daha yeni modellerde eklenmiş onlarada bayıldım