Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar siz olsanız hangi koltuk takımını seçerdiniz

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
1 yada 3 derim süper. ama temizlik konusunda dikkat etmen lazım. benim koltuklarımda şeker pembesi ve temizliği sıkıntı. kumaşını silinebilen alsan süper olur 1 numara.

cnm kumaşlar üzerinde oynama yapılabiliyor ben sürekli oturacağım için üzerine koltuklar için çok güzel örtüler oluyor onlardan kullanabilirim diye düşünüyorum yada koltuk şallarını çok beğeniyorum bakalım alınca bakıcam bir çaresine

gerçekten seçimleriniz çok güzel. bence de 4 çok hoş. bunların yatak veya sandık olma durumu var mı acaba? daha kullanışlı oluyorlar da ... hangi siteden baktınız?

öncelik yatak olabiliyormu ona bakıyorum cnm bu modellerde yatak olabiliyormi tam bilmiyorum ama model olarak çok beğendim

3. diyorum çünkü 4 parça ..diğerleri oturma odası için yetersiz kalır, erkekler büyük koltukta uyur genelde sen de tekli koltukta sinir olmak istemezsin değilmi,:1: ama diğer takımlarada başka renkte 2 li koltuk uydurup eklersen diğerleride olur

cnm bunların hepsinin ikişertane berjerleri var böyle eksik değiller yani

illaki bunlardan olacaksa 1 ve 5 ama daha güzellerini bulabiirsin bence canım :)

cnm bakıyorum zaten illaki daha kalitelileri konforluları vardır ben renk kumaş model olarak çok beğendim ya

ayy bayılıdım 1 ve 3 numaraya çok güzeller
huzurla oturursun inşallah..

amin cnm inş hepimiz istediğimiz mobilyalarda mutlulukla huzurla otururuz inş

2. ve 3 . sıradakileri çok bğendiimm hangi marka bunlar canım :)

cnm kısıkköyde modes mobilya var oranın sitesinden buldum bunları

bence sadece 5:) tarz meselesı ben ayaklı koltukları sevmıyorum yere yakınlar daha hoş gorunuyor

cnm bende tam tersi ayaklı mobilya bakıyorum daha altının temizliği çok kolay olur taşıması falan

1,4,ve 3 bayıldım tam benim tarzım mobilyalar

biliyorum cnm senin topiğini takipteyim ve aldığın çeyizlerini çok beğeniyorum

lovegirlsss: cnm kumaşlar üzerinde oynama yapılabiliyor ben sürekli oturacağım için üzerine koltuklar için çok güzel örtüler oluyor onlardan kullanabilirim diye düşünüyorum yada koltuk şallarını çok beğeniyorum bakalım alınca bakıcam bir çaresine

canım olabilir tabii ama ben koltuk üstünde örtü sevmediğim için rahatlık olsun diye söyledim. yanlış anlamada annemin evi gibi geliyor bana koltuk üstünde örtü görünce
:9:

tatlım tatlım tatlım ikinciye aşık oldum resmen reprenkli olan hani dizaynı uyumu şahane. hangi mobilya markası o tatlım çok merak ediyorum

Ben 1. ve sondan 2.yi beğendim. 2 numara gerçekten renk cümbüşü ama diğer aksesuarlar halı perde vs çok karışır gibi geliyor. Sanırım sen de salon ve oturma odasını ayırmayacaksın bunlar çok güzel seçimler olabilir. Bu aralar arkadaşlar bana İder mobilyayı öneriyorlar orada da güzel ve uyguna takımlar var gibi duruyor internet sitesinde. biz de henüz bakmadık yakında bi gidip bakacağız.

Back
X