Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar siyah elbiseye nasıl bir takı ve nasıl bir ayakkabı önerirsiniz?(lütfen yorum)

jared

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
311
0
96
Nevşehir
Kızlar ben siyah bi elbise aldım söz için... bunu nasıl bir ayakkabıyla kombine ederim diye düşünüyorum...

üstteki siyah model gibi mi alıyım yoksa

böyle daha açık bir modeli mi....

kızlar sizin de fikriniz varsa lütfen resimli ekleyin ya da bişeyler söyleyin

ayrıca halka küpe mi takıyım bileğime ne takıyım bilemedim hiç

ya ben nude renk hani ten rengi ruganımsı ayakkabıları çok beğeniyorum siyahla.. dore-lame yada siyah-veya kırmızı (iddialı olsun istersen) , kendi siyah tabanı kırmızı ayakkabı olabilir

bir de hiç olmazsa burnu açık olsa daha şık olur, halka küpe hiç kulllanma derim, siyah taşlı çok zarif takılar var

gubseneris canım çok teşekkürler yorumun için.... çok topuklu da istemiyorum aslında evde rahat yürüyebilmek için...

çok iddialı düşünmüyorum şu an hani uyumlu olsun yeterki ama şık olsun diyorum fazla kişi olmayacak zaten sözümde... ne yapsam ne etsem küpem nasıl olsun

Bu nasıl, gri - siyah süet, topuklu bir ayakkabı.

Eklentiler

• $100_3475.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 588
hard_disk o da hoşmuş canım çok sağol hem az topukluymuş da ama ben daha değişik bişey düşünüyorum

gubseneris canım çok sağol epey zahmet etmişsin hepsi çok hoş ayakkabıların :13:
ben sırf siyah istiyorum ama modeline karar veremedim

küpelerde çok hoş içlerinde en çok inci olan küpeyi beğendim gerçekten çok hoşmuş. bu arada saçlarım açık olacak

gubseneris in dediği gibi ;inci de çok yakışır..:93:

elbisen siyah oldugu için bnce siyahtan farklı renk bi ayakkabı giy derim,cok topuklu olmayan bişi giy ki rahat et..kırmızı yada metalik tonlarda ayakkabı ideal olur bnce..mesela o örneklerden 2.si renginde..mutluluklar cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…