kızlar sivilce ve siyah noktalar için hangi markayı önerirsiniz ?

canım ben nıvea nın sıyah nkta bantlarını kullanıyorum kesınlıkle faydası var ama bandı yapıstırmadan önce soguk su ile yıkarsan az mıktarda akne cıkar ilk önce sıcak su
ile yıka gözeneklerın acılsın yuzun ıslak ike bandı yapıstır ve 15 dk bekle sonra cıkar banttakı sıyah nokta olarak gözuken akneyı görünce işte bu dıyeceksın.
hemen arkasına cleen & clear siyah nokta temızleme günlük PEELİNG olanı var onu kullan 10 dk bekle ve yıka arkasına kalıtelı bır nemlendırıcı işte bu kadar :KK70:

canım ben nıvea nın sıyah nkta bantlarını kullanıyorum kesınlıkle faydası var ama bandı yapıstırmadan önce soguk su ile yıkarsan az mıktarda akne cıkar ilk önce sıcak su
ile yıka gözeneklerın acılsın yuzun ıslak ike bandı yapıstır ve 15 dk bekle sonra cıkar banttakı sıyah nokta olarak gözuken akneyı görünce işte bu dıyeceksın.
hemen arkasına cleen & clear siyah nokta temızleme günlük PEELİNG olanı var onu kullan 10 dk bekle ve yıka arkasına kalıtelı bır nemlendırıcı işte bu kadar :KK70:

Burun Bantlarını Nerden Bulabilirim alıcm tavsiyen için saol işe yarıyormu cleen & clear peki ?

ben ddf in ürünlerini kullandım sivilceler için..köpük şekilninde yıkama jeli,haftada 1 maskesi,yağsız nemlendiricisi ve tabiki güneş kremi hepside akneli ciltlere uygun olanı...gzel ürünler tavsiye ederim..

selam canım ben garnier kullandım bi süre sonra geçenlerde metro market var ordan clean&clear aldım indirimdeydi peeling jeli ve siyah nokta losyonu 14 tl ye düşmüştü.Onu kullanıyorum bikaçgündür etkili baya ilk günler diye mi bilmiyorum.Bugün de migrosa gittim baktım bütün kremler falan indirime girmiş niveanın peeling jeli ve bantları birlikte 8 buçuk liraydı onu aldım bide neutrogina nın greyfurtlu yıkama jeli peeling jeli makyaj temizleyicisi falan harika şeyler vardı tanesi 8 tl ye düşmüş normalde 15 kaçırma derim yarın sonmuşş..

Son düzenleme:
Burun Bantlarını Nerden Bulabilirim alıcm tavsiyen için saol işe yarıyormu cleen & clear peki ?

ben tek basına cleen & clear kullanmadım nıvea ıle kullandım sadece losyonunu kullanmıstım tek basına ıse yarıyor ama nıveanın etkısı
ile daha iyi sonuç elde ettım ben. ama her cıltte nasıl etkı eder bılmıyorum ama nıvea sıyah nokta bandı öyle böyle bırsey değil su anda yenı cıkardım yüzümden sarı sarı akneler bantta kaldı resmen.

ben tek basına cleen & clear kullanmadım nıvea ıle kullandım sadece losyonunu kullanmıstım tek basına ıse yarıyor ama nıveanın etkısı
ile daha iyi sonuç elde ettım ben. ama her cıltte nasıl etkı eder bılmıyorum ama nıvea sıyah nokta bandı öyle böyle bırsey değil su anda yenı cıkardım yüzümden sarı sarı akneler bantta kaldı resmen.

ozaman denemekte fayda var en azından biraz etki etse yeter özel zamanlara yakın sivilcelenm oluyo sadece şu siyah noktalar ve akneşerden kurtulmak istiyorum çok saolun kızlar :)

X