Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....43.....
merguana - ......68........-.....68.........
PrensesPeri ......43....- .......21.......
bulancak..........60....-.......50.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......30.....
duygu c........68........-......50.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........8.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........40.......
didoss.........41.....-..........28.......
medmus......60.......-........19........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........13.......
dejavu one......49.....-......33.......
ameliee..........44......-......15.....
ekim.29.........55.......-......30.......
sh1087..........49.......-......40......

arkadaşlar dont panic ya sizi okuyunca bende panik oluyorum sonra:12: halledicez başarıcaz inşallah emeklerimizin karşılığını alıcaz panik olmayalım

3 temi vay be ben hayatta gece kalkıp çalışamam.:59: bende ya çok stresliyim.sanki hiçbişey bilmiyorum gibi geliyo offff 16 gün kaldı .kesin kalıcam :25: :25:

zaten sınavdan önce öyle oluyor insan.sınava girdinmi hepsi aklına geliyor rahat rahat çözüyorsun soruları :34: sen konularını bitirdin asıl stres bizde :5:
canım işten eve gittim yemek bulaşık derken çok yorgun oluyorum.sonrada oturup çalışsamda hatayya aklıma girmiyor bende ya öle gece kalkıyorum sonrasında biraz uyuyorum yada 5 te kalkıyorum bir daha yatmıyorum.mecburen 2 hafta daha dişimi sıkacagım :34:

zaten sınavdan önce öyle oluyor insan.sınava girdinmi hepsi aklına geliyor rahat rahat çözüyorsun soruları :34: sen konularını bitirdin asıl stres bizde :5:
canım işten eve gittim yemek bulaşık derken çok yorgun oluyorum.sonrada oturup çalışsamda hatayya aklıma girmiyor bende ya öle gece kalkıyorum sonrasında biraz uyuyorum yada 5 te kalkıyorum bir daha yatmıyorum.mecburen 2 hafta daha dişimi sıkacagım :34:

bitirdim de hala eksiklerim var :18:
senin işinde zormuş canım ya.ama sende bu azim olduktan sonra jet hızıyla geçersin :71:
ya bide sınav bitcek finallere çalışcaz o kadar kısa sürede nasıl olacak o iş kara kara düşünüyorum :17:

bitirdim de hala eksiklerim var :18:
senin işinde zormuş canım ya.ama sende bu azim olduktan sonra jet hızıyla geçersin :71:
ya bide sınav bitcek finallere çalışcaz o kadar kısa sürede nasıl olacak o iş kara kara düşünüyorum :17:

canım sağolasın inşallah yetiştirebilirim :18: ilk hedefin vizelerden mümkün oldugunca yüksek notlar almak.sonrası 2 ayda olur gider :34: sen kendine stres etme ben inanıyorum çok güzel geçecek sınavların.o kadar emek ettin sonuçları güzel olacak :54::54:

deli tavuklar gibi dönüyorum evin içinde otur çalış işte dimi yok yok ben adam olmam:8::1:

deli tavuklar gibi dönüyorum evin içinde otur çalış işte dimi yok yok ben adam olmam:8::1:

aynen işten geldim hiçbir işim yok herşeyimi dün hallettim yemeğmde var,üstümü deiştirdim direk buna oturdum hadi bi teşvik çalışmam lazım yaa..aklım fikrim başka şeylerde yılmışım ders çalışmaktan artık hiç canım istemio.işletmeden ortak dersler ve konular var ama maliyeninkiler daha farklı ya..mecbur çalışmak istio.bide ben yazarak çalışıorm zaman kaybı biliorm ama napim başka türlü aklıma girmio,alışmışım görsele okuyup geçemiorm inşş bu hafta bitircem sonra çıkardığım notlar sırf tekrar ve çıkmış ve çıkabilcek sorularım var 550 tane onları çözücem ve bu sınavlardan çok çok yüksek notlarla geçicem inşş....hepimize tekrar başarılar haydi kızlar derseeee

kızlar dedimki bu iş böle olmucak şakası yok oturdum bi ünite bitirdim başına oturunca gerisi geliyor sizler de pes etmeyin inşallah hepimiz iyi notlar alarak geçeriz

piolin .....53..... - ....44.....
sh1087..........49.......-......40......

canım sağolasın inşallah yetiştirebilirim :18: ilk hedefin vizelerden mümkün oldugunca yüksek notlar almak.sonrası 2 ayda olur gider :34: sen kendine stres etme ben inanıyorum çok güzel geçecek sınavların.o kadar emek ettin sonuçları güzel olacak :54::54:

inşallah yüksek alırız canım :70:

Bende maalesef dün ve bugün çalışamadım gece çalışcam muhteşem yüzyıl başlıcak şimdi. Eşim rahatsız böbreklerinden evde dinnleniyor iki gündür hastaneye taşınıyoruz. Bugün gittik kırılması laızmmış önce ilaçlı röntgem çekilcek taş çktı ultrasonda zaten hep öğlendi randevumuz dün gittik uştrason yeri yokmuş bugün ultrason çektirmeye gittik yarın yine gidicez felan eee eve geliyoruz geç oluyor ortalığı toparla yemeğe girip yap ye zaten hal kalmıyor çok kötü oldu benim için ama konular bitecek inşallah.. konuları bitirin merak etmeyin.. Yaparsınız..

Bende maalesef dün ve bugün çalışamadım gece çalışcam muhteşem yüzyıl başlıcak şimdi. Eşim rahatsız böbreklerinden evde dinnleniyor iki gündür hastaneye taşınıyoruz. Bugün gittik kırılması laızmmış önce ilaçlı röntgem çekilcek taş çktı ultrasonda zaten hep öğlendi randevumuz dün gittik uştrason yeri yokmuş bugün ultrason çektirmeye gittik yarın yine gidicez felan eee eve geliyoruz geç oluyor ortalığı toparla yemeğe girip yap ye zaten hal kalmıyor çok kötü oldu benim için ama konular bitecek inşallah.. konuları bitirin merak etmeyin.. Yaparsınız..

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah bitiricez konuları :40:

canım gecmıs olsun :(:( Allah acil şifalar versin eşine.. umarım bir an önce iyileşir

bende yarın fiansal yönetime baslıcam bundan sonra gunde tek ders yerıne 2 ders calıscam mecburen sınava çok az kaldı malum uffff:((( sanırım maliye politikasını yetıstıremıcem cunku bi ona baslamadım ,diğer derslerımıde tekrar edemedim ,1hafta boşa gectı kaynanamda, dip kose bahar temızlıgı yapası geldi kadının :47: ben kitabımı actıgım sırada..
kaynanam bana gelmişken badanayıda yapalım dedi :53: :53: onuda yaptık,memnun olmustur herhalde :4::47::20:

eveeett başına otrunca devamı gelio gerçekten..1 konu daha bitirdim 41 oldum ve daha dün gece muhabbetini yapmıştım malesef grip oluorm..biliodum ama başıma gelcei,neyseki erken oldu bu sene sınava kadar geçer..iş,okul,koca,hastalık,ev...benm koca da bir nazlı bir nazlı benden çok nazlanır..şimdi akşam ve gece çalışıorm,2 de 3 te yatıorm sabah 7.30 da kalkıorm işe gidiorm o akşam ezanında gelio.ben ders çalışıorm..sorunluyduk yeni atlattık da yeni bi bomba kapıda..ben hep okudum şimdi yaza uzmanlık sınavına da gircem,3 yıldır çocuk beklio..anası iice sıkıştırıo..bide eşim lise mezunu,beraber okuoduk üniyi o 1.den sonra bıraktı saf askere gitti işin başına geçti anasıyla babasının çenesi yüzünden..şimdi kaynanam kışkırtıo ne gerek var bu kadar okumasına,çalışmasın falan da diomuş.hırs yaptım bende..malesef altlı üstlü oturuoz bide..sorun bir deil ki ya..tedavi gösdüm 6 ay yeni bitti bebek kesinlikle yasaktı,sakat doğum riski vardı.tedavi bittikten 1 ay sonrasına kadardı yasak,5 hafta oldu benm ama bebek bu şakaya gelmez ki..az daha beklemek istiorm..anlamıo kimse beni..bizene diceksiniz,dolmuşum kusuverdim :):) yatayım artık sabaha mesai..benmkininde gönlü olsun hem erken gelmiş die :) ii geceler kızlarrr

dün akşam 1 bugun sabah 1 çalıştım.bundan sonra üniteleri hap gibi yutacagım sabah öğle akşam 1 er tane bitirmek hedefim :42: piolin bir ara sana toplamını yazarım yine :54:

geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin :16:
kaynanam bana gelmişken badanayıda yapalım dedi :53: :53: onuda yaptık,memnun olmustur herhalde :4::47::20:

sınavına bu kadar az kalmışken ne badanası :53::53: ne kadar anlayışsız oluyor bazen insanlar :5: açıköğretim ya okuldan saymıyorlar :47: ne kadar zorlanıyoruz halbuki çalışırken.dün akşam türk vergi sistemi çalıştım.1,5 saatte bitti bir ünite..ne kadar zor insanın tek başına birşeyler yapabilmesi halbuki

dün akşam 1 bugun sabah 1 çalıştım.bundan sonra üniteleri hap gibi yutacagım sabah öğle akşam 1 er tane bitirmek hedefim :42: piolin bir ara sana toplamını yazarım yine :54:

tamam canım yazdığın zaman eklerim:61:

piolin .....53..... - ....45.....
sh1087..........49.......-......41......

bende bir ünite bitirdim kendimi ekliyorum sh1087 seni de ekledim canım kolay gelsin hepimize:97:

dün o kadar çok bunaldımki havada çk güzeldi hiç çalışmak gelmedi içimden.çalışmadım öff daha mart ayında böle güzel havalarda çalışmazsam nisan-mayısda nasıl finalleri bilmiyorummm yaa...

şu stresten dolayı hastalanmazsam iyidir şu 2 yıldır hep hastalanıyorum umarım bu yıl hastalanmam..:43:

dün o kadar çok bunaldımki havada çk güzeldi hiç çalışmak gelmedi içimden.çalışmadım öff daha mart ayında böle güzel havalarda çalışmazsam nisan-mayısda nasıl finalleri bilmiyorummm yaa...

şu stresten dolayı hastalanmazsam iyidir şu 2 yıldır hep hastalanıyorum umarım bu yıl hastalanmam..:43:

canım şimdi çalışalım.mayıs sonuna kadar dişimizi sıkalım ki sonrasında tatilide bu güzel havalarıda hak edelim.sınavlarından başarılı olunca herşey daha güzel görünecek gözümüze :66:

ben kalan 2,5 hafta için tüm zevklerimden hatta uykumdan bile vazgeçtim :9:

canım şimdi çalışalım.mayıs sonuna kadar dişimizi sıkalım ki sonrasında tatilide bu güzel havalarıda hak edelim.sınavlarından başarılı olunca herşey daha güzel görünecek gözümüze :66:

ben kalan 2,5 hafta için tüm zevklerimden hatta uykumdan bile vazgeçtim :9:

bende öle yapmaya çalışıyorum canım..haklısım doğru sölüyorsun
akşamları ya 1 yada 2 ünite bitirebiliyorum.
Uykunu açmak için ne yapmam lazım ne içsem fayda etmiyor bana..

bende öle yapmaya çalışıyorum canım..haklısım doğru sölüyorsun
akşamları ya 1 yada 2 ünite bitirebiliyorum.
Uykunu açmak için ne yapmam lazım ne içsem fayda etmiyor bana..

aynen banada fayda etmiyor o yüzden uykum gelince uyuyorum.gece kalkıyorum yada sabah daha erken kalkıp çalışıyorum :34:

kızlar ne güzel ya hepniz calısmıssınız am ben daha bugğn basladım nasıl yetiştiricem bilmiyorum işletme 4sınıf ve 2alttan dersim var iş ten cıkıym dükkana aksam eve geldigimde 8aluyor ve canım istemiyo bana nolur akıl verin yetişirmi napmalıyım 15gün kaldı:( bunalıma girdim yaaabitmesi lazım cünkü 9eylül dügün tarihim sabahıda büt puffff:(

Back