tamam canım oluşturucampiolincim ve sevgi meleği gene tablo oluşturabilirmisiniz final sınavları için çalıştığımız üniteleri yazalım gene öle çalışmak verimli oluyor gaza geliyor
insan enazından:)
ben 25 bile alabileceğimi sanmıyorum :/Kızlar 25 alan çana girmiyormuş
Bu demek ki çan 25 ve üstü ile belirleniyor
O zaman hap yuttuk bence
Ben çok iyi notlar beklemiyorum
Ne vardı böyle yapacak ya bu kadar zor olacağını bilseydim dgs de tercih yapardım
tamm canım geçmiş olsun :/yaz piolin 20 ünite
sınavdan da bir şey anlamadım zaten finaller nasıl olacak bakalım
bu sinirle bu akşam 5.üniteden başlarım heralde[/B]
Finaller için yeni bi liste yapalım, bi gayret bi daha başlayalım çalışmaya..
Benim 5 dersim var.. İngilizce hariç ünite sayım 38
ingilizceyi ünite ünite değilde genel bi şekilde çalışmayı düşünüyorum o yüzden onun ünitesini dahil etmedim..
Benimde 5 dersim var
Toplamda 40 final ünitelerim 20.
Oyy gözümde büyüdü
ya anlamıyorum kisimi diyo murat yayınlarının soru bankasındaki sorular birebir çıktı, kimisi diyo yok hiç çıkmadı..
Bölüm bölüm ayrıcalık mı yapmışlar anlamdım ki.. Yanlız ben kesinlikle inkilapta dökülmüşüm doğru sayım gitgide azalıyoo:18:
kitaptan sorumluyuz busefer sanırım 49 ünitem var cnm busefertamam canım oluşturucam
ben 25 bile alabileceğimi sanmıyorum :/
tamm canım geçmiş olsun :/
Bayanlar benim sınavlarımda çok kötüydübir dersezaten hiç bkamamıştım yetşmemişti ama diğerlerinden sanki ilk kez görüyorum gibi hissettim buda panik yaptırdı hiç iyi beklemiyorum hiç bi sorudan emin değilim zaten
Tabloda vize ve final arası üniteleri hesaplayalım diyorum ben. Diğerlerini tekrar edicez nasolsa.Başarılar kızlar
2013 Güz Dönemi Final Çalışma Grubu
Çalışılacak Ünite Sayısı - Bitirilen Ünite Sayısı
Piolin..........................-.............................
Sebboy.......................-.............................
Bulancak28..........20....-.............................
GzkBy........................-.............................
HayatSultan..........38.......-........................
Sevgi_melegi..........20....-.........................
kızlar şimdi ben ne yapacagımı şaşırdım...of ya eskıden ezberle soruları git yaparlarmış,bize gelınce kredili oldu....vizelere çalışan bayanlar murat yayınlarının özet kitabını alayım mı? yoksa hiç alma kıtaplara çalış mı dıyorsunuz...kitaplar çok uzun sıkılıyorum,anlamıyorum...murat yayınları bir unıtenın özetını 4 sayfa falan almış dıyorlar...
kitaptan sorumluyuz busefer sanırım 49 ünitem var cnm busefer( 6 dersim var hepside 8 ünite işte bugün bir dersimin bir ünitesini bitirdim sabah erken kalkıp eklermisin cnm
Maşallah hemen başlamışsın bende yarın başlayacağım çalışmaya
Kafam kazan gibi hala ağrıyor yollarda mahfoldum
ben bugün kendime geldim iki gün hiç uyuyamadım sitresten ders çalıştım gece kalkıp başıma ağrılar girdi ikigün dersi bırakıncada rezil iki gün anlayacağın cnm bugün biraz daha uyudum sınav gününe göre kendime geldim soru bankalarına güvenerek hayatmın hatasını yaptığımı anladım şimdi kitaptan çalışıcam önemli yerlerin altını çizip anlayana kadar okucam sonrada soru bankasından sorular çözüp giricem birde böle deneyim bakalım nasıl çözüm sence? birde cnm ben ilkgün azdaha heyecandan unutuyordum kitapçık grubumu işaretlemeyi çok heyecanlıydım görevli son anda dedi işaretlemeyi unutmayin dedi işaretledim ama yanlışmı işaretledim acaba diye içime kurt düştü diyelimki yanlış işaretledim kitapçık numaraları vardı bu ara farklı olarak onlardan anlaşılırmı cnm hangi gruptan olduğum cnm sence( bu pirpiriklik öldürcek beni
[ı]telaş etme gözetmen düzeltmiştir yanlışsa. Tek tek kontrol ediyorlar sınav bitince
ben konu çalışıp soru çözdüm genel olarak bildiğim şeylerdi ama şıklar çok yakın olunca karıştı
birde benim hep a ve ee ağırlıklıydı cevaplarım
nerden aklıma geldiyse 4a4b diye giden şıklar geldi aklıma
bir iki tanesinide değiştirdim bu yüzden manyak mıyım neyim
finale artık baya hazır olmak zorundayız bu dönemden ders bırakmak istemiyorum[/ı]
tamam canım oluşturucam
ben 25 bile alabileceğimi sanmıyorum :/
tamm canım geçmiş olsun :/
Bayanlar benim sınavlarımda çok kötüydübir dersezaten hiç bkamamıştım yetşmemişti ama diğerlerinden sanki ilk kez görüyorum gibi hissettim buda panik yaptırdı hiç iyi beklemiyorum hiç bi sorudan emin değilim zaten
Tabloda vize ve final arası üniteleri hesaplayalım diyorum ben. Diğerlerini tekrar edicez nasolsa.Başarılar kızlar
2013 Güz Dönemi Final Çalışma Grubu
Çalışılacak Ünite Sayısı - Bitirilen Ünite Sayısı
Piolin..........................-.............................
Sebboy.......................-.............................
Bulancak28..........20....-.............................
GzkBy........................-.............................
HayatSultan..........38.......-........................
Sevgi_melegi..........20....-.........................
bende bu akşam bi oturup sayayım ünitelerimi yine 44 olması lazım ama bakayım kesin söylerim
vize ünitelerine geri dönüp bakamıcam zaten zaman yok bakmaya kalksam toplam 90 ünitem var
birde bi plan yaptım mı kednime tamamdır perşembe günü gibi başlamayı düşünüyorum hadi hepimize kolay gelsin
Canım senin kaç dersin var ? Ben vize ünitelerimi de saydım... Benim 5 dersim var..
10 dersim var canım
2.sınıfım ben bu dönem normalde 7dersim vardı
3.sınıftanda 4 ders aldım biri staj
3 tanesi normal ders
toplamda 10 ders yani
vizeye kadar 44 ünitem vardı finale kadarda 44 kalması lazım
baya var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?