Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

piolin

Guru
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2010
1.250
24
318
İzmir
arkadaşlar artık aralık ayındayız sınava 4 ay var düzenli bi şekilde çalışmaya başlıyalım. Birbirimizin çalıştığını görürsek bizde de çalışma isteği oluşur. Nasıl çalıştığımızı hangi üniteleri bitirdiğimizi buradan paylaşalım. Beni yalnız bırakmayın kızlar :34: tembelin tekiyim çünkü ben:8:

valla ben kitapları aldım eylülden beri çalışıyorum :52:
geçemezsem yandım
hangi bölümde okuyorsun?

Son düzenleme:
ayyy ne güzelll :31: ben halkla ilişkiler okuyorum da 2. sınıfım. inkılap tarihi başlamıştım çalışmaya öle kaldım sonra devamı gelmiyo başındayım daha :18: ama bugün çalışıcam inşallah.Sen hangi bölümsün merguanacım:93:

ben de çalışmaya başladım 20 gün önce sosyal hizmetler 2.sınıf okuyorum
türk dili,sosyal hizmete giriş bitti
şimdi sos.hizm.uygulamaları 2.üniteye geçtim.üniteler de az zaten.
kolay gelsin hepimize:))

ayyy ne güzelll :31: ben halkla ilişkiler okuyorum da 2. sınıfım. inkılap tarihi başlamıştım çalışmaya öle kaldım sonra devamı gelmiyo başındayım daha :18: ama bugün çalışıcam inşallah.Sen hangi bölümsün merguanacım:93:

cnm bende emlak ve emlak yönetimi 1.sınıftayım :71:

merguanacım geçmiş yılların sorularından çıktığı doğru geçen sene bazı derslerden geçmiş yılların soruları da çıktı fakat hepsi aynı değildi bazı derslerdende pek çıkmıyo geçmiş yıl sorusu yani bakmakta fayda var:75:

bende bu ayın sonunda tarihi:83: ve türk dilini bitirmeyi düşünüyorum

merguanacım geçmiş yılların sorularından çıktığı doğru geçen sene bazı derslerden geçmiş yılların soruları da çıktı fakat hepsi aynı değildi bazı derslerdende pek çıkmıyo geçmiş yıl sorusu yani bakmakta fayda var:75:

bende bu ayın sonunda tarihi:83: ve türk dilini bitirmeyi düşünüyorum

uygarlık tarihinimi diyorsun ya ona daha başlamadım bile baya korktum ondan.inş yüzümüzün akıyla geçeriz.sen kpss ye girdinmi?

kızlar bende 3. sınıf işletmeyim bu sene tekrar ediyorum gecen sene kaldım calısmadım cünkü hiç iş ve sosyal güvenlik hukuku dersiyle basladım bakalım:88:

hayır merguanacım ben inkılap tarihinden bahsediyorum uygarlık tarihini geçen sene almıştım 2.sınıftayım bu yıl:40: uygarlık tarihinden geçmiş yılların sorularına bak mutlaka . Kpss ye önümüzdeki yıllarda giricem.:61:

kızlar bende 3. sınıf işletmeyim bu sene tekrar ediyorum gecen sene kaldım calısmadım cünkü hiç iş ve sosyal güvenlik hukuku dersiyle basladım bakalım:88:

kolay gelsin canım sana da:40: Bende türk dili ve inkılaptan birer ünite bitirdim:81: çok büyük iş başardım:9:

kızlar konuya calısıp bol bol örnek cozun nettekı örneklerden de yararlanın ve not alın bol bol

kızlar bende 2.sınıf işletmedeyim,bir şey sorucam derslerle ilgili sorulara aöfde önceden çıkmış sorulara aöfnün kendi sitesinden ulaşamıyor muyuz?birde aöf'nin bütün ders listesine nerden ulaşabilirim tüm fakülteleirnin derslerine aradığım bir ders varda adını bilmiyorum:50:

kızlar bende 2.sınıf işletmedeyim,bir şey sorucam derslerle ilgili sorulara aöfde önceden çıkmış sorulara aöfnün kendi sitesinden ulaşamıyor muyuz?birde aöf'nin bütün ders listesine nerden ulaşabilirim tüm fakülteleirnin derslerine aradığım bir ders varda adını bilmiyorum:50:

canım derslere ve çıkmış sorulara (e öğrenme) de tc kimlik no ile oturum açarak ulaşabilirsin.Kolay gelsin:61:

bende 3.sınıf işletme okuyorum daha derslere başlayalı 3 gün oldu onuda ezber falan yapmıyorum kabasını atıyorum önce benim çalışma sitilim bu..türk vergi sistemiyle başladım inşallah 10 güne kadar biter de iş ve sosoyal hukukuna geçicem..zor dersler bu yıl ya..

meraba kızlarr:80: inkılaptan 7. üniteye geçtim türk dilindende 2.ünitedeyim:46: ben yazarak çalışıyorum inkılap tarihini.önemli yerleri not alıyorum başka türlü okuyup geçince aklıma girmiyor ama türk dilini altını çizerek çalışıyorum :89: çalışmaya oturamıyodum ama ödediğim harç parasını düşününce kendimi motive ediyorum:1:

meraba kızlarr:80: inkılaptan 7. üniteye geçtim türk dilindende 2.ünitedeyim:46: ben yazarak çalışıyorum inkılap tarihini.önemli yerleri not alıyorum başka türlü okuyup geçince aklıma girmiyor ama türk dilini altını çizerek çalışıyorum :89: çalışmaya oturamıyodum ama ödediğim harç parasını düşününce kendimi motive ediyorum:1:

hehe aynen ya kendim içinde istiyorum ama en çok ailem için istiyorum geçmek.harç yatırdılar.kitaplar aldılar yani bitirmem şart:52::52:

Son düzenleme:
Back