Kuzum benim adetime 7 gun kala bu sekildeydi testim insallah hamissindirGercek mı ama 5 gun var daha adete ve belırtım hıc yok
İnşâllah cnm yarın kan testi yaptırcamKuzum benim adetime 7 gun kala bu sekildeydi testim insallah hamissindir
İnşâllah cnm yarın kan testi yaptırcam
79.4Yaa hcg değerin kaç çıktıı
İnşâllah canım inşallah hayırlısyla bebeğini nasıp eder rabbım sana inşallahYaa elhamdüllİllahh Rabbim sağlıkla kucagına versiin inşAllahhBenimde bekliyorum ama daha sonucum çıkmadı dua et banada
Canım bu bozuk gibi fazla mı idrar damlattınKızlar sizce hamilemiyim
Maşallah diyelim o zaman belirtin var mi hic
Yok sadece az akıntım var bır de arada bir rahımde baskı oluyor kasık ağrım bel ağrım yok gibi göğüs ağrısı da yok ama gunde 1 2 kez sankı brıı göğsümü sıkıp bırakıyor o tarz bir agrı var belirgin bir belırtım yokMaşallah diyelim o zaman belirtin var mi hic
Tüp bebek mi normal mi?İnşâllah canım inşallah hayırlısyla bebeğini nasıp eder rabbım sana inşallah
Normal canımTüp bebek mi normal mi?
Darısı başımıza inşallahh dua et bize :)Normal canım
İnaşşalah canım inşallah ederimDarısı başımıza inşallahh dua et bize :)
Yumurtlama kanaması olabililr. Erkenmi yumurtlarsın. Yada üzerine görme de olabilir. Test yapsana sabahKızlar bişe soracam size ben temmuzun 24 adet oldum 6 gün sürdü adetim sonra ağustosun 3ünde elimin yarısından az kaldı ben adet oldum sandım ped koydum o pedle ertesi güne kadar durdum ertesi değiştirin dedim siyah çamur gbi gelmişti yeni ped kattım ve Snra hiç bişe gelmedi kızlar sizce ne olabilr normalde ağustosun 24 adet olmam lazm ama o adette değil di
Acaba adetli oldum diyorum bölede olmazki diorum o kan geldi daha gelmedi gerisi çamur gbydiYumurtlama kanaması olabililr. Erkenmi yumurtlarsın. Yada üzerine görme de olabilir. Test yapsana sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?