Gebeliğe Hazırlık Kızlar silik test acilll

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba adetli oldum diyorum bölede olmazki diorum o kan geldi daha gelmedi gerisi çamur gbydi
Ama adetin biteli 3 gun olmuş. İçinde kalmış kan da olabilir. Vücudunu sen daha iyi tanırsın. Aralarda boyle olurmu hiç. Kistin falan varmı. Bunlar da onemli

Ama adetin biteli 3 gun olmuş. İçinde kalmış kan da olabilir. Vücudunu sen daha iyi tanırsın. Aralarda boyle olurmu hiç. Kistin falan varmı. Bunlar da onemli
Hayır cnm hiç böyle olmadı kist falanda yok kan testi yapsam olurmu öle bişe varsa çıkarmı acaba 24 agustosda adet olmam lazm

Hayır cnm hiç böyle olmadı kist falanda yok kan testi yapsam olurmu öle bişe varsa çıkarmı acaba 24 agustosda adet olmam lazm
Üzerine görüyorsan cıkabilir. İdrar testi yap uğraşma kan testi ile. Az kalmış zaten adete de

yarim saat sonra vs cikan sonuclari dikkate almamak lazim. islandigi icin icindeki serit belli olmaya basliyor. aslinda hamilelik yok. zaten olsa renk degistiriyor. ama az da olsa silik cikmisti gunler sonra koyulasti diyen de var. cogunluk islandigi icin belli olan seridi hayalet silik cizgi saniyor. ben de bir kac ay oyle sandim gunler gecti test yaptim. hatta erken gelen adetim bir hafta gecikince kesin gozuyle baktim ama nasip.

Back