Gebeliğe Hazırlık Kızlar silik test acilll

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim arkadaşım bu şekildeyken gebeydi inşAllah sende gebesin şuan
Benimde bugün yaptıgım test böyle çıktı yarın kan testi yaptırcam sende en yakın zamanda kanına baktır Allah ın izniyle
Belirtin var mi peki göğüslerde sırtta belde ağrı kasıklarda falan

Belirtin var mi peki göğüslerde sırtta belde ağrı kasıklarda falan

Bulantım çokk fazla canım akıntım çoğaldı sort bel ağrım heep olur benim o yüzden onları bilmiyorum ama göğüs hassasiyetimde çokk olmadıı

Bunlar test yapmadan önce mi vardı

Evet epey öncesinde vardı bu ara özellikle koku hassasiyetim var ama tabii gebelik var mı onunla mı alakalı yoksa psikolojik mi bunu kan testinden sonra anlicaz

Günün geçince belirtiler de artmaya baslar meraklanma şimdiden canm rahat ol testin pozitif sakinles sağlıklı ilerler merak etme
İnşâllah ya inşallah bu sefer bebegım dogar

Sermec cim.gercektn var gibi kizz cok sevindim allah tamamini erdirsinn insallaah darisi bana

Nasıl belirtiniz yok? Yumurtlama gününüzden beri hergün yeni konu açıp şu belirtim var hamileyim bu belirtim var hamilemiyim yazıyorsunuzya.. gayette hamile olmayı istiyordunuz tebrik ederim
Yanı evet yumurtalama doneminde sonra 5 gun kadar batma hafıf göğüs agrısı akıntı yasadım ama su an yasamiyorum ondan emin olamıyorum var mı dıye

Nasıl belirtiniz yok? Yumurtlama gününüzden beri hergün yeni konu açıp şu belirtim var hamileyim bu belirtim var hamilemiyim yazıyorsunuzya.. gayette hamile olmayı istiyordunuz tebrik ederim
Hamile olmayı tabı cok ıstıyorum. Su an soktayım sanırım boyle cizgi görünce inanamadım

3 çocuk annesi yüzlerce test denemiş biri olarak gözünüz aydın hamilesiniz. Silik çizgi bile gebelik belirtisidir
İnşâllah canım bakalım yarın kan vercem inşallah bu bebeğim dogar 3 ay önce bir düşüğüm oldu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…