Kızlar sevgılımın kurduğu cümle bu ne demek yardımm :(

ben konuşmalarınızdan ona göre şekillenmeni istiyor izlenimini çıkarmadım açıkçası çok çabuk parlayıp sinirlendiğini ve bu huyundan vazgeçmen gerektiğini belirtmiş acaba aniden parladığında sesini mi yükseltiyorsun, ağzından sert veya kaba kelimeler mi dökülüyor yada olmuycak şeye mi sinirleniyorsuın ufak şeyleri mi büyütüyorsun bu tarz konularda kendine özeleştiri yaparsan belkide erkek arkadaşının da haklı olduğu yönler vardır... Ama eğerki dediğin gibi seni kendi istediği gibi şekillendirmek istiyorsa bunu asla kabul etmemen gerekir öyle mutlu olamazsın kiççç

karadeniz fıkraları gibi olmuş :))
çocuk uygulamalı anlatmış sorunu

Konuşmalar çok tanıdık dün sevgilimin benden ayrılırken söylediği sözler

eğer daha şimdiden bunları söylüyosa yol yakınken dön derim. ben de çabuk parlayan bi tipim. eşime evlenmeden önce ''sen şimdi bana aşık olduğun için bu huyum seni rahatsız etmiyo, evlendikten sonra rahatsız olabilirsin'' derdim. o da bana ''hayır evlendikten sonra da hiç bişey değişmicek'' falan derdi. şimdi bu huyumdan rahatsız oluyor. gerçi ben de ona devamlı onu baştan uyardığımı hatırlatıyorum :)

yapacağın tek şey şu : ajda pekkan'dan bunu sana gönderiyorum diye söze başla istersen sen de eşlik et ajda ablamıza.

sardı korkular gelecek yıllar
düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar
gözlerimde canlanırken yaptığın haksızlıklar
güçlendim herşey bambaşka olacak
-
--
--

kapı açık arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık

yapacağın şey bu. kimse senden kıymetli değil.

bence gayet mantıklı konuşmuş....
çocuk seni güzelce uyarıyo sen yine parlıyosun...

mısır püsküllerim,elmalı turtalarım:26:
neyse sen eğerki hemen parlayan sonrada parladığına pişman olan biriysen
bu huyunu düzeltmek sadece sevgilin için değil
kendin içinde iyi olur..
bu kendinden taviz vermek değil kötü olan yönünü törpülemektir
çünkü ''istediğini söyleyen istemediğini işitir''miş...

Dün en yakın arkadaşım terk edildi sevgilisi tarafından. Ve çocuk bunun sinyallerini veriyordu. Son zamanlarda attığı mesajlardan birisinde "Bu böyle giderse beni bazı kararlar almak zorunda bırakabilirsin" demişti. Ve şikayet konusu da arkadaşımın çok tavır yapması çok çabuk parlamasıydı. Sinirliyken ne dediğini bilmemesiydi. Gerçi arkadaşımı bazı konularda çok haklı buluyordum o ayrı mesele.
Çok abartmışsın. Kendinden ödün vermekten, fedakarlıktan, kendini değiştirmekten bahsetmişsin. Sevgilin sana -her ne kadar altında bir tehdit ifadesi hissedilse de- bu durumun senden ayrılmaya sebep olacağını ve bu yüzden de ilişkinize zarar veren bu kötü huyunu düzeltmeni istemiş. Hepimiz sevgililerimizden birşeyler bekliyoruz, istiyoruz. Mesela baskıdan hoşlanmayan sevgilimize sürekli bizimle ilgilenmesi için baskı yapıyoruz. Aynı şey bu da. Dinleyip güzelce konuşmak varken atar yapmak çok saçma. Ben de yapıyordum hem de çok. Tavırın alasını yapıyordum. Msnde konuştuklarımızın bazıları kayıtlı. O kadar uzatıyomuşum ki. Ve konuşmalarımızın sonu hep tartışmayla bitmiş. Hep üzülmüşüz boş yere. Şimdi daha ılımlıyım sanki ve daha mutlu..
Çabucak parlamaktan ve sevgilini kırmaktansa bu konuda kendini frenlemelisin bence.
Seviyorsan biraz çabalamalısın. İlişkinizi kötü etkiler bu huyun. Sadece sevgiline de değil çevrendekilere karşı da dikkatli olmalısın. İnsanları kendinden uzaklaştırmaktan ve soğutmaktan başka birşey yapmazsın aksi takdirde...

benimde yapım öyledir..

ama erkek arkadaşınz malesef ki bu konuda haklı ,ağzından istenmeyen kelimelerde dökülüyor istemeden .

biraz dikkat etseniz

ayıp etmiş bence sen güzel birşey söylemişsin ardından bu tepki hiç hoş değil.

bi tartışma sırasında söylese neyse şu durumda hiç şık kaçmamış

o ne öyle tehtit eder gibi ya ne saçma
istediğim gibi biri olmazsan seni bırakırım ona göre demiş resmen
defolsun gitsin o zaman o çok mükemmel de sen mi kötüsün yani
ben olsam kaldıramam heralde bu lafları

aynı ben canım bendede durum aynıydı bende parlarımen ufak bişeye burda karşı tarafın anlayışlı olması gerek, çünkü seni o şekilde olduğun gbi sevmeli sevmiosa kabul etmiosada bırak gitsin, ama sende herşeye parlamamaya çalış birazcık dikkat et eğer gerçekten onu seviyosan.. seven insan her şekilde kabul eder ne tripli kız arkadaşlarımızda var iş karşı tarafta bitio

sevgilin sana açık açık söylemiş şu huyunu beğenmiyorum diye bunda ne varki ama söyleme tarzı yanlış olmuş tehtid eder gibi konuşmuş

Lütfen ama lütfen bir erkeğe seni hiç bırakmıcam vazgecmicem vs vs cümleler sarf etmeyin. Özellikle olgun olmayan çiğ ve karakteri oturmamış bir erkekse ona olan baglılınızı ve zaafınızı kullanır. Bu kadar net, malesef.

Sadece ilk sayfayı okuyup yorum yazarsam böyle olur.
Tüm yazdıklarımı sildim çünkü bu yazdığınızı okuyunca tüm fikirlerim değişti.
Allasen tatlım nedir bu tavırlar nedir bu cümleler?
Bir sakin ol bi dur bi nefes al.
Baya sinirle yazdın sanırım o yazıları ben buradan öyle hissettim.
Hatta daraltı bile bastı beni.
O lafı söylemeseydin keşke "senin istedigin gibi biri olmak için çok çaba göstericem" niye çaba gösteresin ki ? Seni seven oldugun gibi sevmeli. İşte o zaman gerçek sevgi olur.
Çocuğa da hak verdim, gerçekten fevri konuşuyorsun.
Ama çocuk yine sabırlıymış sakin sakin yazmış.
Bence bir şeye sinirlendiğin zaman bir iki dk nefes al sakinleştikten sonra konuşmaya devam et sevgilinle.
Hem bir anlık sinirle ağzından kötü laflarda çıkmamış olur.

Son düzenleme:
bnce çok açık söyledikleri.....

sana makul bi şekilde hareketinin onu rahatsız ettiğini,bu hususta daha dikkatli olursan aranızda bi problem olmayacağını belirtmiş.....

Fevri konuşmalarınız değil de sevgilinizede '' mısır püsküllerim,elmalı turtalarım '' diyorsanız çocukcağız bi avazda bende seni asla bırakmam diyememekte haklı olsa gerek

Neyse,yazdıklarınızı okuyunca ses tonunuz ve tavrınız bile gözümde canlanıp kulağımda çınladı,biraz daha sakin olun.

Savaşta değilsiniz,karşınızdakide sevgiliniz raunda çıktığınız rakibiniz değil.

bunları nereye yazmış ya ilk sayfada böyle birşey yazmıyodu

bence bu tehdit filan değil, cocuk haklıymış yine hemen parlamışsın. ilişkiye zarar verecek hareketlerden kaçınırsan daha mutlu olacağınızı söylemek istemiş. ben de hemen parlayan bir insandım yavaş yavaş çeki düzen veriyorum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…