Bizim her günkü durumumuz olduğu içindün sevgilinden ayrıldın, bugün hulahop mu çeviriyosunişte sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar Eki Görüntüle 511818
bak en son
ben:
tamam sen haklısın hep ben haksızım her seyı sen bılıyosun süreklı sorun çıkaran da benım bu ılıskıde dıkkat etmesı gereken de benım çünkü sen dört dörtlük bı ınsansın senı kaybetmemek ıcın kendım olmayı bırakıp senın ıstedığın gıbı bırı olmak ıcın çok çaba gösterıcem
o:
%100 ben haklıyım demiyorum ama sen böyle her şeyde kestirip atarcasına tepkiler verdikce hersey cok zor oluyor daha aksam konustuk hemen parlama biraz daha dikkat et diye dünde konustuk olayların tam olarak ne oldugunu anlamadan fevri tepkiler veriyoruz diye yine aynı sey alla alla sadece biraz düsün tepki vermeden önce
Sadece ilk sayfayı okuyup yorum yazarsam böyle olur.
Tüm yazdıklarımı sildim çünkü bu yazdığınızı okuyunca tüm fikirlerim değişti.
Allasen tatlım nedir bu tavırlar nedir bu cümleler?
Bir sakin ol bi dur bi nefes al.
Baya sinirle yazdın sanırım o yazıları ben buradan öyle hissettim.
Hatta daraltı bile bastı beni.
O lafı söylemeseydin keşke "senin istedigin gibi biri olmak için çok çaba göstericem" niye çaba gösteresin ki ? Seni seven oldugun gibi sevmeli. İşte o zaman gerçek sevgi olur.
Çocuğa da hak verdim, gerçekten fevri konuşuyorsun.
Ama çocuk yine sabırlıymış sakin sakin yazmış.
Bence bir şeye sinirlendiğin zaman bir iki dk nefes al sakinleştikten sonra konuşmaya devam et sevgilinle.
Hem bir anlık sinirle ağzından kötü laflarda çıkmamış olur.